Přejít na výpis diskuzí
Kingdoms of Amalur: Reckoning - recenze
14.2.2012 | Karel Drda
157 příspěvků
-
Co dělá ta žlutá hvězda u mého nicku .... ? xD ... vidím to poprvé tak nějak nevím co to znamená a ať hledám jak hledám nikde nemůžu najít vysvětlivky. Neví někdo?
-
Hehe, MP hry typu BF3 jsou hodně vzadu na mém herním žebříčku. A vzhledem k tomu, že nestíhám hrát ani novinky, natož se vrátit nebo zahrát poprvé starší hry, tak se u vás v četě neobjevím minimálně 5 let. To už se spíš ty vrátíš do jedné předaleké galaxie *1*
-
To mě nikdy němí hrdinové nevadili. Vlastně nejlépe jsem se ztotožnil právě s němýma hrdinama.Hlavně v prvním old republicu a dragon age origins.
-
No, hra je to sice pěkná ale po pravdě už mě unavují všichni ti němí hrdninové. Jak se má člověk ztotožnit s postavou která při všech rozhovorech jen tupě zírá do kouta a občas pohodí rukama.... Každý tvor má emoce,a díky nim se lidé nejlépe ztotožnují s druhými, takže když je autoři nedokážou přenést do hlavní postavy nikdy z ní podle mě nebude hráčská ikona co by visela v každém pokoji na zdi. At má sebelíp vymodelovaný obličej.. *8*
-
WTB remake Gothicu 1 s lepsi grafikou, dekuji pekne...
tohle me prislo nemastny, neslany, nudny... na PSP by to byla dobra hra, jako je napr. God of war, ale na plnohodnotny konzole a PC me to prijde krapet vyvar - je to koridorova verze TES:Oblivion ve vanilla verzi s craftenim a radoby hezkyma kombama... -
Protože to by si narozdíl od ME3 nikdo na originu nekupoval.
-
nemyslim to vuci te hre nebo konzoli nejak zle. Ale hero ve hre pro me proste musi byt "hmotny bod" ktery se pohybuje presne a s minimalni odezvou. Viz WOW. Muze mit malou setrvacnost, ale fakt malou (Gothic 1,2).
Tohle je proste konzolovka jak remen. Hero se toci kolem svy osy misto strafu, ma setrvacnost jak auto a kazdej jeho utok ho proste freezne v animaci s kterou ani nehnu. *9* Hlavne ty kotouly... -
Ja se trochu bojim, abych pak nemusel rict to same az vyjde Risen 2.
-
No koukám, že se taky zrovna nenudíš. Jinak souhlas, Skyrim minihra mi vyhovovala taky. No kdyby tě nakonec přeci jen ta MP mánie taky vzala a šel jsi do bf3, tak určo napiš, rádi tě uvítáme v naší četě.;) Tak a už přestanu plevelit.
-
co taky v tyhle dobe cekat. Za podobny komenty tu mam minuska, proto ti dam plus :)
-
proc kazit zazitek, to demo bude nejak orezany? sice jen uvod, ale kompletne se vsema moznostma ne? leda snad, ze by jsi to mel v planu dojet na jeden zatah, ale to si vetsina lidi opravdu nemuze dovolit...
-
Bal jsem se ze to bude konzolovka. Bal jsem se spravne. *10*
-
Dik, nechapu ta minuska za jednoduchy dotaz.
-
Život není péříčko *1*.
SW:TOR se mi opouštět nechce, snad to nějak sladím. Naštěstí jsem nepodlehl vábení MP šílenství v podobě BF3 nebo CoD, takže ještě nějaké časové rezervy jsou. Ale už se nemůžu dočkat nějakého herního sucha. Těch her co mám nahromaděných, to je hrůza. A letos k tomu přidám minimálně dalších 5...
Doufám, že letos nevyjde Dragon Age 3 - to by mě fakt na*rali *1*.
Díky, zdraví se mi začíná pomalu navracet. Hlavně kedlubna už netřeští, takže hrát se už docela dá.
EDIT: snad ten lockpick nějak poladí... nemůžu si pomoct, ale minihra z F3/Skyrim mi přijde zatím nejlepší. -
Ach jo ... škoda ... další RPG pro děti. Barvy mě vůbec nevadí naopak. Rozmanitost prostředí je taky ku prospěchu, ale prostě mám rád realismus. Zlatý Skyrim ať už má své mouchy. Nepřirozeně velké zbraně, nepřirozené pohyby při boji ... omezený vývoj postavy atd. Nuda. Chci konečně hardcore RPG se super grafikou. Skyrim zvolil cestu správnou, ale zůstal na půl cesty ... jaká škoda ...
-
Jj, tak ať seš brzo fit a můžeš pařit;) Mně se taky nedaří najít čas. SWTORa jsem musel ukončit, protože tyhle dvě hry bych prostě časově neutáhl. Do toho rozjetej DarknessII, včera mě zas totálně lapil Spacechem a kolegové a brácha chtěj každej večír bf3. To se prostě nedá. *16*
-
Mě dost dlouho u decursování trvalo než jsem pochopil že nemusím klikat přesně na ty runy, ale klidně doprostřed kruhu a hlídat si načasování. Je to pak o poznání jednodušší. Ale stejně pro sichr nahodím štít (hraju čistýho mága) a ani bouchlá hard curse mě nezabije (jsem level 18)
-
Zatím jenom cca 10 hodin a level 6 či 7. Teď si nejsem jistej. Bohužel se vydání hry nepodařilo sladit s mým zaměstnáním, navíc byla o víkendu oslava v rodinném kruhu a taky do mě zatnula drápky chřipečka, takže jsem se nemohl hře věnovat zdaleka tak jak bych si přál. Ale choroba už se začíná mírnit, takže jestli u toho nestrávím dnešní noc, tak zítřejší den určitě.
-
Jasný:). Já se tak nějak rozkoukávám..sice pár hodin už za sebou mám, ale zažranej ještě nejsem, což bych chtěl co nejdřív napravit. Myslel sem, že pojedu klasicky warriora mečaře:), ale nakonec jsem se rozhodl pro lapku:)...dýky a luk...takže uvidíme.
No jinak z questů mám zatim celkem dobrej pocit. Sice jsem jich zatim zmáknul jen pár, ale už tam byly přijmený vlaštovky..lákání trola na laně apod. Takže uvidíme...jen mě mrzí ten lockpicking na klávesnici:( Začal jsem to pařit na padu, ale kupodivu jsem přešel na klávesnici, ale pak jsem zjistil ten lockpic. a přejdu asi zas zpátky.
Jakej seš lvl a jak dlouho přibližně už hraješ, jestli se smím zeptat. *3* -
já demo hrát nebudu, ted prehrámám potřetí 1 a 2ku abych dohral 2ku dne predtim nez mi domu prijde 3ka, nebudu si kazit zazitek demem... *5*