Přejít na výpis diskuzí
Kingdoms of Amalur: Reckoning - recenze
14.2.2012 | Karel Drda
157 příspěvků
-
Ja osobne bych hre dal urcite o jeden bod vice... Souboje jsou stale zabavne i na pokrocilejsim levelu, crafting je opravdu HODNE potreba a navic i ten je velmi zazivny a celkem lehce pochopitelny... Recenzi nehodnotim jako povedenou, radeji si pustte gameplay video (ne demo) a uvidite sami... Moznost zmenit kdykoliv ve hre povolani a prerozdelit body je proste skvela....
-
Jj, ta hra může mít pro někoho pomalejší rozjezd. Ale když člověk začne plnit první questy pro nějakou frakci (já samozřejmě pro první zahrání zvolil Warsworn), tak to začne získávat grády. Potkáváš zajímavě a nezřídka i vtipně napsané postavy, nepřátele a navíc začneš doufat, že teď už konečně lootneš něco užitečného pro svého hrdinu.
Mě moje hra opět nenávidí a škodolibě mi dává výbavu vhodnou pro mága či lumpíka. Už jsem našel pěkné fialové kudly, hezkou fialovou čapku a taky pár zmatenejch věcí pro prskavku (včetně jednoho setového itemu). Ale abych dostal pořádný obouručák, to ne *9*.
Snad něco padne z questů pro Warsworn frakci... -
Hmm, zajimave, ze KoA:R se da sehnat na Steamu, ale ME3 mi cpou i s tou jejich srackou Origin.
-
chce to trochu snížit sytost barev a hned je to o poznání lepší *3*
-
NA klávesnici, v 40% případu nemusím vůbec s nastavením hýbat a dojedu až do konce, dalších 40% dojedu až za půlku a vidím zpomalení, tak to upravím a ve 20 % se hned zlomí, tak posunu cursor o zhruba třetinu až polovinu, na 2-3 zlomení trefím správnou pozici.
-
Tak tak a to je přesně to, co mě asi dneska večír nebo nejpozději zejtra čeká. Rád bych se do toho pořádně ponořil.
-
No az vylozene nebude co hrat, tak do toho mozna pujdu, ale dost mi vadi ta pestrobarevna grafika. Navic to vypada, ze se Salvatore moc nevytahl. No nic, jdu parit Skyrim a vyzkouset par novych modu.
-
Však se dočkáme, je poledne. Počkej po odpolední siestě *1*
EDIT: Podle EA Czech by měla X360 verze být venku už od 11 hod, PC by mělo být od 19 hod a PS3 až někdy zítra. -
no jak tady vidim screenshoty z finalni verza, tak mi ty textury pripadaji jeste rozmazanejsi nez ty ve Skyrimu a to nasobne...tak jake skvele tech. zpracovani?
-
já ji hledat nemusel.. ona si našla mne v tomto případě :)
-
OT: Nemelo byt dneska ke stazeni demo Mass Effectu?
-
Duši to má, jenom si člověk musí dát práci s jejím hledáním.
-
Ještě bych doplnil, že hra běží jako víno, grafické bugy z dema se nekonají a načítání sviští jako vítr. A to mému miláškovi už táhne na 4. rok.
K těm questům - zatím nemám co vytknout, spíše bych chválil. A některé postavy jsou povedené. Zatím pobavil hlavně zapomnětlivý alchymista - podvodník *1*
V současné době se pracuje na PC patchi, ve kterém se chtěji soustředit hlavně na kameru a práci s ní, a také UI by se mohlo dočkat nějaké změny. -
Ono je to hlavne hodne jednoduchy pro ty, kteri maji neco nahrano v mlatickach typu DMC atd... Osobne musim vypit health potion tak jednou za hodinu, kdyz clovek potka 2-3 magy najednou. Hraju za rogue 29lvl.
-
Hral jsem jenom demo, ale skrz nej me ta hra neoslovila a recenze me v tom utvrdila. Je to dobry remeslny vyrobek, kteremu chybi duse, proto je to nezazivne a nebavilo me to.
-
Mám za sebou demo (bohužel nebo bohudík z Originu). Není to špatné, vskutku není, jenom na obtížnost mi nepřipadá, že by byla nějak "hardcore":)
-
A hraješ na klávesnici? Mě to vyháčkování ( *2* ) dělá problémy právě protože zámek zpomaluje až u ozubených koleček. K těm kolečkům vystřelí jak raketa a nemám možnost reagovat. Ve Skyrimu mi to přišlo naopak lépe ovladatelné. Odčarování začínám pomalu dostávat do krve, hlavně to chce nemačkat zběsile, protože když mineš, tak ti to "vynuluje" všechny již označené šutříky. Pravda ale, že truhlu s wardem normal a výš jsem snad ještě ani nepotkal.
Já bych ještě uvítal nějaké barevné zvýraznění pro QTE při fateshift killu a pro osvobození se z pavučiny. U toho killu to až tolik nevadí, ale než se zorientuju u pavučiny, tak už je pavouk na mě *1* -
Skyrim ma dobry a poutavy obsah, ale zaostale technicke zpracovani, spoustu bugu, spatne ovladani, spatne uzivatelske rozhrani. Amalur je na tom obracene, solidni zpracovani, ale nudny obsah, chybi mu duse.
-
Jo lockpick je česky vyháčkování:) Jde to poznat podle zpomalení zámku. I když zlomíš 2-3 napínáky, tak třeba proti Skyrimu je obtížnost dost jednoduchá, tam mě těžší zámky stáli tak 10. Když to srovnáš s odčarováním truhel, tak je obtížnost někde jinde a buď dostaneš cursu, nebo tě to rovnou zabije. Povedlo se mi za celou dobu prolomit jen jedno střední kouzlo.
-
A co se týče recenze, psaná je pěkně, ale je opravdu hodně strohá a člověk si z ní v podstatě udělá jen ten obrázek, že vyšla nějaká hra, ve které je crafting a souboje. To mi ale přijde z hlediska informativního hodně málo.