Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to vyzera velmi dobre idem si o tyom pozriet viac
  • Posledni dobou Games.cz v recenzich jak vidim pritvrdil na ciselnem hodnoceni viz. FF XIII-2 6/10 Kingoms of Amalur sem cekal tak 9ku
  • Ne je to RPG od části tvůrcu zaklínače a two worlds...tohle vide je ještě z nějaké alfa verze...ale i tak to vypadá stokrát lépe než Amalur...
  • *15* *15* *15*
  • Jo, zatímco ME3 si chce na Originu koupit každej, že? Prober se a přečti si místní diskuze na téma ME3 a Origin, možná ti to pak dojde.
  • To myslíš vážně? Tomuhle říkáš reálné a drsné? To je co? Amaterský mód do Skyrimu?
  • Já nevim komu se furt líbí tydle šílenosti , samý ledy-ohně-plasmy-poison-frozen-lighting haluze . To je soubojovej systém jak stehno . Co takhle něco reálnýho , drsnýho viz. : http://www.youtube.com/watch?v=0mcg3qLeDIw . Snad to naše husitský dopadne trochu "dospěle" ... *3*
  • Já to mám s lootem úplně stejně, pro mého zloděje padají zásadně jen žluťásky mágovské nebo válečnické. Ale nakonec je to fuk, co padne, protože díky příliš rychlému levelingu jsou ty věci stejně leda tak na rozložení nebo na prodej. Je škoda, že to levelování neodladili trochu lépe, vždyť já mám hotové teprve dvě mapy (Dalentarth, Plains of Erathell), Detyr finišuji a už jsem level 36 (40 je tuším max. level), hotových mám zhruba 150 questů včetně kompletních House of Ballads, Warsworn, Scholia Arcana, Travellers a arénu v House of Valor.
  • ja bych rekl, ze sposta zajemcu by si v cestine produkt koupili samozrejme ne za 50 e (co se alespon me tyce), ale koupili ,)
  • na konzole OK , na PC nehratelne ( jen opravdu pro fandy ) , zpracovani pohybu , grafiky a obvzlast kamery opravdu hruza :) , za ty prachy urcite ne :D
  • Pro konzolovou verzi hodnoceni odpovida, u PC bych jeste 1 bod ubral. *2*
  • kidnap
    Tohle jsi trefil přesně. Ať je WoW jaký chce, tak to "splynutí" s postavou je neskutečný a zatím to nejlepší, co jsem kdy viděl.
  • porid si dark souls
  • Neni to plne bugu a ládi nemajivproblem pochopit ovladani.
  • MrSanta
    Obávám se, že bez angličtiny se hráč z naší malé a celkem warezové zemičky ještě dlouho neobejde. Nebo jiného jazyka z velké čtyřky...
  • BoB.2
    Já si popláču že není čeština. *11*
  • Odulin
    *1* Jj to asi jo.
  • Odulin
    *omyl*
  • aha .. :)
  • MrSanta
    Žlutá hvězda označuje, že daný příspěvek byl nějakým tajným způsobem vybrán aby se zobrazoval pod článkem na hlavní stránce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit