Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DarkHawk
    Pro Mága ten štít někdy ani není potřeba. Bleskurychlé úhyby k tomu magické kruhy s kombinaci s jinými kouzly + naplněný Reckoning mode. A nepřátele zničís takovým způsobem jak se v Amaluru sluší a patří. *1*
  • Umaroth
    presne tak, jak rikas ''klikfestové'' hry, to neni muj salek, já asi udělám opačné rozhodnutí a koupím to na xbox, ale pockam az klesne tak na 20liber, ted budu platit plnou cenu za ME2 a witchera 2 na xbox, tak budu uvazovat ekonomicky, ale kazdopadne reckoning si nenechám ujít.
  • Mimochodem, orchestralni hudba se podle Credits ve hre nahravala v Praze!
  • MrSanta
    Asi tak. Akorát pro mě jeho názor přestal být relevantní hned po pátém slově jeho příspěvku.
  • trololol... tupá a bezduchá, přesto zábavná (říkal někdo Diablo?), grafika je ok.. hratelnost na vysoké urovní, takže pokud člověk není honílek a pixelhunter, zapomene, že hra nemá bokeh dof, dx11, ultra SSAO HBAO, ubersampling, gigamegaultra textury... grafika má být pohádková a přijemná, což v tomhle případě splnuje
  • vlastik.plaminek
    TOR ani DA2 jsem nehrál, takže nevím, jak jsou postavy dimezované, ale radši se budu koukat na dobře rostlou kozatici než na nějakou anorektičku s lentilkama.
  • grafika pro 5ti lete decka je treba battlefield 3 (nic proti) jen ze dost mladsich hracu chce jen grafiku starsi hraci chcou hratelnost, pribeh a proste KVALITU a grafika je az na poslednim miste ale proste je ted doba ze kdyz hra nema ultra mega cool nadupanou grafiku tak je to hned odsouzeno k zaniku proste dmnce
  • souhlas.. teda nevim jestli je to tim, že Dungeon Siege jsem hrál předchozí díly.. ale trojka byla uplně něco jiného, ale hlavně, snažil jsem se to hrát jako by to nebylo dungeon siege a stejně mně to hratelnost vůbec nebavila.. pro mě jedno z herních zklámání roku 2011.. přitom Obsidian hry miluju.. takže pro mě palec dolu pro DS a palec nahoru pro Amalur u něhož se skvěle bavím..
  • Me se naopak tenhle typ grafiky moc libi. Rozhodne vic, nez trapne pokusy o realitu. Na stavajicim HW to vetsinou dopadne tak, ze to pocitac (vetsinou GPU) u vetsiny lidi naprosto nezvlada a vysledek je jeste zalostnejsi, nez v plnych detailech. KoA sem po delsim vahani koupil na PC a ne XBOX a mam odehranych neco pres 20h a to sem podle mapy tak v jedne petine (level 15). Grafika mi prijde naprosto vyborna a pohadkova. Vubec to nekazi napeti v momente, kdy hrajete za cisteho maga se zdravim neco malo pres 100 bodiku a k tomu na HARD *1* To vas pak desi kazde zasusteni a uz se teleportujete do protejsiho rohu, kouzlite ochrany stit, pridavate sveho magickeho nohsleda Fear Gorta, ktery vas chrani co mu kosti staci a pro jistotu jeste ohlusujici a oslepujici kouly blesku... co kdyby to bylo nebezpecne, ze *2* Mam rad fantasy pohadky (njn, je mi teprv 35) a tak proste zachranuju a pomaham kde muzu, hned co se vratim z prace (rodina je na horach :) a rad si vyslechnu "zajimave" pribehy. To k tomu holt patri. Prekvapilo me taky, ze hra uklada savy na cloud,takze kdyz sem v praci hru ukazoval kolegum, tak stacilo dat "continue" a byl sem presne tam, kde sem doma nad ranem koncil. Hra ma i par chyb. Treba UI by slo na PC udelat mnohem lepe, kamera se obcas dostane po zem a jeji FoV je dost uzke, magicky kamarad se rad nekde zasekne a to bohuzel i v boji. Je to holt jen hloupa kostra se sekerou a blembakem s rohy, tak mu to holt trva, nez si uvedomi, ze musi maknout, jinak jeho pan pujde k zemi *3* Taky ochrany stit maga sice krasne zakrivuje obraz okoli, ale bohuzel ne u polopruhlednych objektu, ktere se zrejme renderuji az po samotnem stitu a to pak maji vsichni, se kterymi mluvim (a ze jsou mistni zeny pekne rostle a je na co se divat *2* ) rasy mihajici se pres oci apod. Celkove ale po dlouhe dobe hra, kde se bavim dlouho do noci. Lidi touzi po click-festu Diablu a pritom nadavaji na jednoduchost a pribeh KoA? Vtipny.
  • NonSuch
    tvuj nazor prestal byt relevantni v okamziku kdy si se zacal navazet do grafiky ze je jak pro peti lety decka, tuhle mentalitu proste nikdy nepochopim, co presne to je ta grafika pro petilety decka?
  • genki.sudo
    Solídna hra.. Trochu to designom pripomína MMORPGs (Vždy tam je región s mestom uprostred a okolím s questami). Údajne si tvorcovia robia i priestor a fan základňu na nejaké MMO. V každom prípade túto hru vynáša nad priemer práve spracovanie bojov, ktoré je myslím veľmi dobre pojaté. Viem si predstaviť že pokiaľ človek nie je zvyknutý hrávať akčné hry, trochu ho to odradí, ten boj až taký ľahký nie je.. Loot je tiež obstojný..

Dal by som jej 7,5/10..
  • MrSanta
    Neřekl bych že recenze je špatná. Mě přijde taková zbytečně strohá...
    KoA:R by si zasloužil něco rozsáhlejšího, aby se neznalý čtenář blíže seznámil se hrou. Blíže popsat karty, reckoning mód, systém tříd, možnost hybridů a já nevím co ještě *1*. Třeba překonám vrozenou lenost a něco sesmolím sám, až budu dál ve hře.
    Celkově recenzi hodnotím kladně, autor u mě má velké plus za klik-mách-bum a malé mínus za Mickeyho klubík. Zas taková ta grafika není *3*
  • Šílená,ale naprosto šílená sračka...další tupá bezduchá mlátička s grafikou jak pro pětiletý děcka..nudné,nezáživné a asi po stopáté omleté téma...
  • *1*
  • Hra s dobrým nábojem ,ale bohužel zpracování alá japonská rubačka mne po chvilce začalo štvát.Až dohraju Cannon Fodder 3 tak se ktomu možná vrátím a dám tomu druhou šanci.
  • Ono se jeste ukaze, ze Skyrim vubec nebyl tak spatna hra, jak se tady hystericky vykrikuje. A prave v porovnani s podobnymi Alamur rpgcky muze vypadat skoro jako maly poklad. Je samozrejme smutne, ze neni na svete nove supr rpg (ja jsem zkousel demo a nechytlo me to), ale na druhou stranu me tesi, ze ta lacina sazka na jistotu v podobe odhalenych prsatic a casual prebarveneho disney-looku tak stoprocentne nezabira...
    Do extremu to zenou Bioware (viz ty kozaty twileky a imperialni agentkyve SWTORu, o DA2 nemluve) a stejne se spinavyho Skyrimu (i kdyz je plny divne krivych lidi *1* ) proda vice...

Hezky kycovity obrazky, efekty, barvicky .. uspesnou hru neudelaji a podelanou hru nezachrani..
  • Demo na PC je hlavne z jakesi zabugovane betaverze, alespon co tu psali lidi kteri ho hrali kvuli bonusu do ME III.
  • taky se mi cetla spatne a vubec se mi nelibila
  • MrSanta
    Demo je jenom špička ledovce, za malou chviličku po skončení dema na tebe hra vypustí ohromný svět, mraky questů a spousty věcí na prozkoumání. Akorát po té zemi budeš muset pořád chodit a zaskáčeš si jenom na předem určených místech.
    Demo bych bral pouze jako test, zda hráčovi sedne styl boje a jak bude reagovat na grafickou stylizaci. Nic jiného se z něj usoudit nedá, je to jenom demo *3*
  • NonSuch
    ty kdyz se rekne diablo, tak ty si predstavis krvavou rubacku na demonicke tema? ja teda ne, ja si predstavim zanr a styl hry ktere diablo dovedlo k dokonalosti, stejne jako kdyz se rekne doomovka tak si nepredstavim cacodemony ale styl hry... Enclaw to tak dokonce pise i v zavorce jak to myslel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit