Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám na to podobný názor jak Shania o kousek níže. Crafting funguje, jsem na 32. levelu a celou dobu používám převážně jen věci, které jsem si sám vyrobil. Takže spíš než kvalitu craftingu bych tedy hodnotil kvalitu lootu, který padá z monster, truhel atd...Unikátních věcí jsem už našel dost, ale nikdy mi nepadlo nic, co bych okamžitě nasazoval na postavu, snad jen občas nějaká zbraň, která stejně vydržela jen do doby, než mi z rozkládání věcí padl lepší základ pro výrobu lepší.
    Kvalita questů je minimálně o třídu výš než je u Skyrimu (a to jsem prosím jeho velký fanda). Sice v závěru jde vždy o to samé - zabít, najít, zneškodnit, ale alespoň je to celé zaobalené vždy do nějakého malého příběhu, není to prostě jak random skyrim quest generator - zabij vůdce banditů a pak se vrať. U příběhových questů je to podobné, je pravda, že mluvení je tam dost, ale to přece k RPG patří.
    Grafika se mi líbí, nejsem jedním z postižených telenovelou WoW, takže pro ti ní nic nemám.
    Trápí mě dispelling - prostě nemám tak rychlé ruce a body jsem do toho nedával. Lockpicking je proti tomu procházka růžovou zahradu, ikdyž pár paklíčů zničíte i na very easy zámcích.
    Občas trápí AI, když místo aby vás nepřátelé nenechali vůbec vydechnout, tak jen hloupě postávají a čekají, až dokončíte práci s jejich kolegou.
    Ty ohraničené textury - no dejme tomu, alespoň se nedá každý druhý mob exploitovat zaseknutím do skály, jak to bylo běžné ve Skyrimu.
    Bugy? Za cca 35+ hodin jsem na žádné nenarazil ani v grafice, ani v questech ani nikde jinde.
  • obtiznost zalezi na povolani, treba za maga prakticky vsechno aoe instakillujes se zelenyma trash itemama samozrejme krome radoby boss lidi to jenom zapnes fate a pak to instakillnes taky
  • Jsme na levelu 20 (jsme pořád v první oblasti) jsou boje na docela náročné a někteří mobaci dokáží dost zavařit, hlavně když je jich víc. Hraji za zloděje a boj na blízko vyžadují dost přesné časování, takže některé skupinky likviduji raději na dálku a lákám je do minový polí atd.
    Mám neustálý nedostatek lektvarů. Jediná opravdu lehká věc ve hře je lockpicking v kontrastu s hodně těžkým enchantingem.
  • MrSanta
    Vyháčkování? To myslíš lockpicking? Jestli jo, tak mě nějak extrémně lehké nepřijde. Spíš extrémně nedoladěné, nemám šanci ovlivnit zlomení paklíče v první fázi, než přejedu za půlku. Nezáleží na obtížnosti zámku, ale čistě na štěstí, jestli je paklíč ve správné poloze, když zmáčknu "D", protože to šoupátko vystřelí maximální rychlostí vpřed a buď se zlomí paklíč, nebo se dostanu na půlku k těm ozubenejm kolečkám. Až tam se postup zpomalí a mám šanci reagovat na rachtání a případně zastavit a změnit polohu paklíče. Nebo něco dělám špatně? Hraju na klávesnici, žádné body jsem zatím do lockpickingu nedal a už jsem zlomil pár paklíčů i na nejlehčích zámcích a otevřel pár hard zámků bez zlomení paklíče během mžiku...
  • No hlavně z té recenze vlastně není poznat, proč autor hodnotil jen 7/10.
  • Zas na druhou stranu nezabírá materiál žádné místo v batohu, takže není důvod se ho zbavovat. Škoda že to neplatí i pro gemy.
  • Tahle hra je jedna z nejlepších RPG co jsem za poslední roky hrál, parádní stylizace, parádní atmosféra, skvělý příběh, zatím mám za sebou tak max 15% hry (po 20 hodinách) a udělal jsme všechny q a naprostá většina z nich byla zábavná.
    Boje ve hře jsou akční a dost taktické a na vyšším levelu jsou i dost náročné. Dostal jsme se do faze, kdy musím nepřátelé lákat do pastí a využívat každý nekalý trik co moje zlodějka umí.
    Crafting ve hře je jeden z nejlepších co jsem vyděl a dají se díky němu vyrobit skutečně mocné zbraně. Svět je dostatečně otevřený na to, aby to nebyl koridor ala SWTOR a Dragon age a je tu dost velká míra volnosti.
    Jediná věc, co mi vadí je extrémně lehké vyháčkování, tak doufejme, že s tím něco udělají.

A nakonec rada pro lidi, co hru hodnotí podle dema, nedělejte to, začátek hry je dost špatný a hra se rozjíždí tak po 5 levelu. Po prvních 20 minutách jsem ze hry neměl moc dobrý dojem a málem šla z disku, naštěstí jsme ji dal šanci a zatím je to RPG roku.
  • genki.sudo
    Jj vo chvili, ked uz najdes takmer vsetky casti jedneho materialu (napr. iron, steel, atd) je crafting velmi uzitocny, vyrobis omnoho silnejsie veci nez tie co najdes..

Akurat je trochu neprehladny, rad by som popredaval vsetko nepotrebne ale u obchodnika nedokazem posudit ktore casti vlastne potrebujem a ktore nie.
  • Je pravda že je tah hra velice snadná i na Hard obtížnost ? Slyšel sem TotalHalibuta jak si na to dost stěžoval. A taky na ty nechutně OP předměty, který vám odemkne dohrání ME3 dema.
  • Skoro všechny hry co mají cloud, mají i savy lokálně na disku, tak se nemáš čeho bát.
  • Tahle hra nejenže válcuje Skyrim ve všech ohledech až na editor.
  • Kinet1c
    ja nesuhlasym hlavne so spomenutim crafting ze je skoro na nic, ako nechcem byt zly, ale nebyt blacksmithingu tak doteraz nemam normalnu zbran iba nejake hluposti, max by som mohol kupit, ale ja sa vecsinou snazim veci nekupovat, takze crafting je celkom uzitocny, iba ho asi treba vediet vyuzit, tak isto mne neviem preco ale ta grafika ala wow celkom sedi, hlavne preto ze sa na wow podoba len velmi zdaleka a aj preto, ze my to skratka nejak hm tam sedi, pribeh sa mozno stane neskor v hre kus chaoticky, ale to nevadi, nejak ho rozuzlym, a co sa vedlajsich uloh tyka, NADHERA, pekne rozdelene a viem presne co chcem a co nechcem urobit, v skyrimu to bol nic vo zlom ale zmetok a chaos, tie questy boli zabavne aj uplne trivialne, tak ako tu, nechapem teda toto posudenie tychto questov, podla mna si hra zasluzi viac, rozhodne sa viac bavim ako v skyrimu, klamal by som keby som nepovedal, ze prvych niekolko levelov ma skyrim nejak nebavil to nie, ale ako hra napredovala, tak som stracal chut hrat, tu naopak ako hra napreduje tak si planujem, zacat novu hru za inu postavu, kombinovat ich a tak, v skyrimu ma to nelakalo, a mam radsej EXP system ako je tu, a nie v skyrimu, no nic, mne sa hra paci a netrapi ma to komu nie, je to ich problem, rozhodne si toto zasluzi 9
  • Prosim, co znamena, ze jsou savy na cloud? To jako bez netu si hru neulozim? Nebo je to, jako treba v Civ 5, volitelne. Dik.
  • hitokage
    Dobrých RPG není nikdy dost a Amalur poslouží dobře, až nebude co hrát. Jako novinku ho kupovat nebudu, ale místo u mě na seznamu má jisté.
  • Odulin
    Výborná recenze. Možná trochu stručnější, ale celkově dobrá. Sám mám za sebou teprve slabých 4-5 hodin a pocity následující-->
    Pestrobarevná grafika, která mi chvílemi připominá Wowko. Náběh na zajímavej příběh. Trochu divnej pocit omezenosti z nemožnosti skákat. Hodně kecání o všem možnym. Některé UI prvky připomínající ElderScrolls(názvy některejch věcí apod.). Absence uceleného přehledu statů (utočné číslo, obrané apod.) mě mírně znervózňuje. Výborný pocit z boje. Slušný RPG systém. Celková MMO příchuť. Občas nepřehledná kamera, ale nic vážnýho. Znevýhodněné otevírání zámku na klávesnici. Víc toho asi zatím nemám, celkově se mi hra líbí a rozhodně v ní budu pokračovat, ale špičku v ní ještě nevidím.
  • MrSanta
    Fear Gorta. Já mu říkám familiárně gortík *1*
  • DarkHawk
    Co to je gortík? Muže vyvolávat kostru ze sekerama.
  • MrSanta
    Mágové mají gortíka na vyvolání? Já si snad jednou zahraju i za prskavku *1*. Nejdřív ale musím dojet mého might-pure warsworna s greatswordem.
  • Taky sem si rikal, ze jeste mam co hrat (nedavno sem koupil se slevou Witcher 1+2 za par liber na GOG.com) a ze bych mohl pockat na levnejsi verzi nebo dokonce koupit hru uz pouzitou, ale pak sem se rozhodl podporit autory a zaplatil plnou cenu. Asi to budou mit tezky, jak tak posloucham ostatni.
  • fuj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit