Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotaz: když si hru předobjednám kvůli těm DLC u nějakého českého distributory krabicovou verzi, je potom možné si případně další DLC stáhnout přes steam samostatně? Nebo mi bude steam vyřvávat, že nemám základní hru a nepovolí koupi? *4*
    • Libovolna verze Rome2 se vzdy pripoji na Steam.
      Potvrzeno CA na jejich foru.
      • díky :)
    • Pilgrim66
      Podle mně to určitě půjde. Shoguna 2 mám taky krabicovýho a žádnej problem s DLCčkama jsem neměl.
      • díky *3*
  • Som veľký fanúšik TW série ešte od prvého Shoguna, a môžem sa opýtať podobných fandov ak osa pozerajú na tú novú módu kedy sa pridávajú frakcie vo forme platených DLC. Príde vám to normálne? Lebo mne nie. Nepamätám si ani na jeden z mojich obľúbených dielov, že by som si musel doplatiť za hranie nejakej frakcie napriek tomu, že už som si zaplatil za hotovú produkt. Proste buď to bolo možné hrať alebo nie. Ale príde mi šialené, že tie frakcie už sú spravené a oni nám ich budú dávkovať za 9,99 eura. Pre mňa je to fakt hnusné obchodná politika. Keby spravili datadisk povedzme "Alexander" a pridali tam grécke štáty, Feníciu atď, potom zas iný datadisk, že "Barbarian invasion" a ďalšie 3-4 hrateľné frakcie + nejaká "kampaň" tak ako to bolo v datadisku pre Medieval 2, tak ok. Ale toto mi príde skutočne nemorálne, že niečo čo bolo pred pár rokmi chápané ako samozrejme v cene hry, mi momentálne budú ponúkať ako nejakú super vymoženosť - že "za dodatočných 9,99 eura sme ti odomkli frakciu, ktorú si už v hre mal, ale teraz ti dáme povolenie si s ňou zahrať." ...
    • né všechno se stihne... třeba ty Řecký národy... očividně to studio nestihlo do dokončení hry, tak to přidali formou free DLC dostupného s datem vydání hry
      to samé například CK2, namísto toho aby se piplali donekonečna s dalšími a dalšími pokračováními jako EA budou raději přidávat vylepšení do původní hry další 2 roky - ty by jsi chtěl čekat na CK2 o dva roky dýl jen kvůli tomu, aby to mělo integrovaný všechny DLC ? nemluvě o tom, že se myslím můžeme těšit na trochu víc, než jen "zpřistupnění" hratelnosti národů
    • Upřímně je mi to úplně šuma fuk a klidně ať si udělají třeba 50 placených DLC..hry od těchto zlodějských společností nikdy kupovat nebudu..zásadně "nakupuji" pouze na cztorrentu,piratebay,isohuntu a podobných stránkách...nestojí mě to absolutně nic a hru mám absolutně se vším,mnohdy i v krásném repaku s českými titulky a všemi updaty a vždy na 100% funkční..Je to jen na tobě..dokud budou lidi jako seš ty a tobě podobní neustále sponzorovat tyhle vydřiduchy,tak si s námi budou zametat jak se jim zlíbí.
      • Popravdě řečeno tohle může napsat člověk, který nechápe. Nevím jak by se ti líbilo na něčem pracovat a potom by přišel nějaký "jarda" a ukradl ti to a ty si neměl ani to, a ani do pusy.
        Vývojáři producenti her je taky zaměstnání, prodej her je živí. Když prodají "milion" her mohou si dovolit se pustit do nového projektu. Kdyby všichni uvažovali jako ty, tak by nejspíše všechny herní hračky i PC byly tak možná na počítaní místo kalkulačky.Zaplať pánbůh že ne všichni jsou takový trollové. *5*
      • Nevim pomocnej jardo, ale zrovna serie TW patri mezi to lepsi co se ve svete hre vytvari a porad si svou kvalitu drzi hodne vysoko a protoze mam tyto hry rad, tak velice rad podporim i vyvojove studio, ktere dela hry co me bavi.

Jenomze ty jsi jen zavistivej pomocnej jarda, ktery se zmuze maximalne na haterstvi a tahani her z torentu a jeste mas tolik drzosti se tady obhrajovat, jakovy ses hrdina. Pro me jsi jen obycejny ret*rd nactileteho veku, ktery si zde leci mindrak jelikoz mu zadna nechce dat ... a ted se zde muzes klidne i po*rat deb*lku
    • sv.Georgius
      Tak mě moc DLC nevadí já já jsem spíše MP člověk zaměřený a Řím, Kartago, Egypt, Kelty a Germány tam mám tak nic neřeším jelikož jsem si to před objednal tak mám i Atheny takže ja jsem spokojený člověk a více ani není pro mě potřeba.

Stejně další národy už nebudou pomalu co nabídnout bude to jenom jiný barva jiné umístění a podobné jednotky v lokalitě.

Takže pokud to nebude DLC co přidává nějaké zásadní věci v podobě vylepšení co ovlivní hru tak mě je to úplně jedno. *3*
  • screenshoty z kampane:
    http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-06-total-war-rome-2-preview-fights-of-the-old-republic

Masakr.
    Pokud tohle nedostane hodnoceni 11/10 tak jste salati. :D
    • takze hodnotime hry jeste nez vyjdou?:)
      • Aleš Smutný prý potřebuje nový počítač... od Segy
    • Já bych z toho až tak raději nebyl unešenej,bojím se toho,že to bude dělané až moc na efekt a krásu,ale že se klasicky opomene na umělou inteligenci a hratelnost..jinak s tím hodnocení..upřímně vzhledem k upjatosti zdejších recenzentů na AAA tituly..počítej tak maximálně se sedmičkou...
      • Tohle je total war a ten je díl od dílu lepší.
        • Jedine tak vo sne.
      • Jelikoz si jen zlodej, ktery krade produkty, tak mas akorat pravo drzet hupu.
      • Vzhledem k tomu, že to ukradneš se ani nevyjadřuj. *16*
  • sv.Georgius
    Ale na to že to má vyjít za pár měsíců bych rád viděl trailery z Bitev a podobně nějaké Gameplay a podobně těch pár videích je málo. . . . . rád bych viděl Keltské armády, Egypské a podobně v akci a chování v boji třeba video Teutoburg Forest luxus ale chci více takových videích z Gameplay *2* *1*
  • Z těch řečí o Romu jsem začal zase instalovat. Byl by někdo ochotný mi napsat nějaké kvalitní mody, hlavně co se týče AI?
    • Roma Surrectum
      • Europa Barbarorum.
  • yes! neskutečně se těším, total war je podle mého nejlepší série všech dob. jenom nebude moc hezký se na hru koukat s procesorem core 2 quad :D ale stejně!!! bude to neskutečná bomba.
  • nooo rozhode bude zaujimave ak sa mozem plavit aj po riekach tych vacsich :) to by bol prepad priamo v londyne :) hm hm, tesim sa nato
  • sv.Georgius
    Já mám obavy aby to nedopadlo jako v Rome 1 kdy v MP se hraje jenom civilizované národy protože barbarské a podobný spol jsou velice znevýhodněné hlavně kvůli defensivě a těžkým jednotkám.
  • Já se tak nechutně moc těším.. :)
    sice se mi z toho pak po*ere PC, ale za to to stojí.. :D
  • Pilgrim66
    Už aby to tu bylo... Přeobjednáno a nemůžu se dočkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit