Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osviceny
    Jsem velký fanda serie, všechny díly jsou pro mě těmi nelepšími hrami. První rome je pro měhra desetiletí, stále ho hraju, tohoto se opravdu nemůžu dočkat, to bude prohraných dní , snad se ze mě nestane nerd *8*
    • Buď v klidu mám v sérii nahrány stovky hodin a jsem naprosto v pořádku :)
  • PreidaQ
    Ale jistě, vypadá to samozřejmě skvěle, jako každý nový Total War. Musím ovšem říct, že třeba k těm slibům o nějaké té vylepšené diplomacii zůstávám velice skeptický a zůstanu, dokud neuvidím. *6*
    • s tím bych souhlasil, celou dobu vývoje pouze prezentovali bitvy, zatímco měli hratelnou ukázku bitvy o Kartágo, tak ze strategické mapy ukázali první screenshoty až teď, cca po roce od oznámení a prezentování videa
      horší než v SHogunovi 2 s datadiskem to nejspíš nebude, ale jestli ten o 40% navýšený rozpočet vyplivli jen za bitvy, tak to si raději nainstaluju RTW s Roma Surrectum módem
  • HW nároky naštěstí nejsou tak hrozné - http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4691&game=Total%20War:%20Rome%20II - budu to rešit klasicky, menší rozlišení a střední detaily všeho :). I tak to vypadá fantasticky.
  • https://www.facebook.com/pages/Total-War-Forumcz/103725620068
    • Boze vy jste kreteni, ja vam tam dam odkaz na dalsi obrazky kampany a vy hned minuska, idioti.
  • Už se těším na video ze hry .. a doufám že diplomacie zde bude lepší v Shogunoj mě to leze na mozek.. (příklad kdy nepřítel i když má proti sobě třeba dva národy vždy a pokaždé zaútočí na mě . .. a to se s ním ani neřežu)
  • Ferdis2
    Silné reči nebudú tejto Taylorke aj tak nič platné, aspoň v mojom prípade *1*
    • Jiste ze ne - honor et gloria Romae
  • TheGGG
    Doufám v blood pack DLC
    • TheGGG
      za co mínuska vy vyměklí zbabělci? shogun dostal ty pravé grády až s BP dlc
      • Tvoje máma je vyměklej zbabělec, že tě po porodu nespláchla...
  • Radsi kdyby vydali Total War z obdobi WW2. To bych si zahral.
    • XorxoxTalarius
      Musis si pockat, kazdopadne jsem si jist ze by si stim Creative Assembly poradilo. Nicmene, takova hra tu zu byla a nebyla zas tak spatna :D
      Jen si ted nemuzu vzpomenout na jmeno.
    • To by byla krasa, WW2 je typicka svymi bitvami pechoty v tesnych formacich ze? :-)
  • Mapa co vypada hooooodne podobne jako tady ve videu, jde zahledonout pres rameno vyvojare na poslednim Rally point. Vsechno v tomhle videu jede urcite na hernim enginu, vcetne obliceju.
  • Graficky to ma bliz shogun 2 bych rek. Barevnejsi, zivejsi. Napoleon total war bylo takovy mdly. Tak jsem rad ze to ma bliz shogunu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit