Přejít na výpis diskuzí
Kleopatra táhne na Řím v novém traileru Total War: Rome II
6.6.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Jsem velký fanda serie, všechny díly jsou pro mě těmi nelepšími hrami. První rome je pro měhra desetiletí, stále ho hraju, tohoto se opravdu nemůžu dočkat, to bude prohraných dní , snad se ze mě nestane nerd *8*
-
-
Buď v klidu mám v sérii nahrány stovky hodin a jsem naprosto v pořádku :)
-
-
Ale jistě, vypadá to samozřejmě skvěle, jako každý nový Total War. Musím ovšem říct, že třeba k těm slibům o nějaké té vylepšené diplomacii zůstávám velice skeptický a zůstanu, dokud neuvidím. *6*
-
-
s tím bych souhlasil, celou dobu vývoje pouze prezentovali bitvy, zatímco měli hratelnou ukázku bitvy o Kartágo, tak ze strategické mapy ukázali první screenshoty až teď, cca po roce od oznámení a prezentování videa
horší než v SHogunovi 2 s datadiskem to nejspíš nebude, ale jestli ten o 40% navýšený rozpočet vyplivli jen za bitvy, tak to si raději nainstaluju RTW s Roma Surrectum módem
-
-
HW nároky naštěstí nejsou tak hrozné - http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4691&game=Total%20War:%20Rome%20II - budu to rešit klasicky, menší rozlišení a střední detaily všeho :). I tak to vypadá fantasticky.
-
https://www.facebook.com/pages/Total-War-Forumcz/103725620068
-
-
Boze vy jste kreteni, ja vam tam dam odkaz na dalsi obrazky kampany a vy hned minuska, idioti.
-
-
Už se těším na video ze hry .. a doufám že diplomacie zde bude lepší v Shogunoj mě to leze na mozek.. (příklad kdy nepřítel i když má proti sobě třeba dva národy vždy a pokaždé zaútočí na mě . .. a to se s ním ani neřežu)
-
Silné reči nebudú tejto Taylorke aj tak nič platné, aspoň v mojom prípade *1*
-
-
Jiste ze ne - honor et gloria Romae
-
-
Doufám v blood pack DLC
-
-
za co mínuska vy vyměklí zbabělci? shogun dostal ty pravé grády až s BP dlc
-
-
Tvoje máma je vyměklej zbabělec, že tě po porodu nespláchla...
-
-
-
Radsi kdyby vydali Total War z obdobi WW2. To bych si zahral.
-
-
Musis si pockat, kazdopadne jsem si jist ze by si stim Creative Assembly poradilo. Nicmene, takova hra tu zu byla a nebyla zas tak spatna :D
Jen si ted nemuzu vzpomenout na jmeno. -
To by byla krasa, WW2 je typicka svymi bitvami pechoty v tesnych formacich ze? :-)
-
-
Mapa co vypada hooooodne podobne jako tady ve videu, jde zahledonout pres rameno vyvojare na poslednim Rally point. Vsechno v tomhle videu jede urcite na hernim enginu, vcetne obliceju.
-
Graficky to ma bliz shogun 2 bych rek. Barevnejsi, zivejsi. Napoleon total war bylo takovy mdly. Tak jsem rad ze to ma bliz shogunu