Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peroslav alias Dolan alias Wallet Warrior alias ukradnutý Jejdásek nám tu zase brečí. Odstřelte proboha někdo to ubrečené pc-děcko..
  • Ohledně her s clkem dobrým šermem bych upozornil na amatérskou dvougigovou modifikaci "Moviebattles2" pro hru Jedi Academy.

Možnost útočit na oponenta z osmi směrů + každý styl (je jich několik) má svoji specialitu jako silné vybodnutí nebo silový útok.

Třy druhy krytí - pasivní držení bloku (hodně žere staminu), blok + aktivní krytí namířením kurzoru do směru příchozího útoku (bez penalizace staminy), Manuální blok s odzbrojením soupeře (nutno vhodně načasovat + vhodně nasměrovat, při úspěchu bez penalizace staminy).

Meče se mohou při útocích navzájem srážet. Modifikace ctí ideu z filmů, že jeden zásah světelným mečem = smrt.

http://www.moviebattles2.com
  • Me sere debilita lidi jako ty a taky se nevztekam...
  • http://youtu.be/_2ET_xvHIMY?t=36m39s
    tohle ma dobrej potencial
  • 60+, 10fps? PC fanatici koukám horší pomatenci než ti z ISIS.
  • Souhlasim, ze by to mohlo byt jeste lepsi a doufam, ze jednou nekdo Move v tomto smeru poradne vyuzije a udela ultimate bojovku chladnymi zbranemi. Ale uz to co nabizi souboj gladiatoru je vyborne, predevsim pri hre ve dvou, proti tomu je telocvicna hadr :-).
  • Miserius
    Vsechno co pises ma Dark/Demon Souls... vahu, uchopeni (kazda zbran ma 2 zpusoby uchopeni a tedy 2 uplne jiny styly pouzivani) a do zdi s nima samozrejme nemuzes zajet...Jacku měsíc jsem tady nebyl a první diskuze a hned mě nasere tvoje debilita
  • Zvlastni ze jediny kdo tu breci jsi ty. Btw, ne kazdy rika 10 fps slusne. To chce aspon 60+.
  • Zajimave souboje take nabizi Spartacus Legends: https://www.youtube.com/watch?v=FrKLk1bKs_8&index=7&list=PL9L5TkwWuCLIRbkWBJjd9nQil1XS0RlH2
  • Sports Champions jasne ukazal, jaky potencial Move melo. To mecovani ten potencial imho nevyuzilo, i kdyz bylo velice nadstandardni, ale stolni tenis jasne ukazal, jak presny muze Move byt, at uz z hlediska polohovani a natoceni v prostoru, tak trajektorie a rychlost pohybu ovladace.
  • *1* Todle si nalháváte ve svém "NEVÍM JAK PŘESVĚDČIT RODIČE AŤ MI KOUPÍ KONZOLI" klubu? Tak díky, díky, ty jsi svojí tup*stí dar z nebes. Právě jsi mi přiznal že bys radši hrál na PC v 800x600, než na konzoli, kde typuju to daj na 900p, což mi ke štěstí stačí. Možná, ale to budu hrát na PC, věřím, že to Vávroň nepopo
  • Někdo koho tu vidím dnes poprvé (zřejmě del0 či podobný PCzaostalec) mě vážně nerozhází. Sem si celkem jistý, že když jedu Armu III na high slušně i při větších bitkách, zvládnu i toto. Co ale ty socíku, nemáš na konzoli a rodiče nechtějí koupit koupit nový PC? To pak asi nezbívá než jen okupovat a brečet na diskuzi. *5*
  • Njn, nekdo se snazi s tim neco udelat a jiny se na to kompletne vybodne. Viz Dragon age inquisition - lucistnik vyskoci dva metry do vzduchy a vystreli 8 sipu soucasne na pesaka s mecem, a pesak s mecem je vsechny soucasne vykryje ;-) A jak to dopadne? Hra roku...
  • Tak me se nejvic boj s mecem (chladnymi zbranemi) libil ve hre Sports Champions, druha v poradi je Dark Souls, na treti misto bych dal Soulcalibur a na ctvrte Gothic 1, Dagerfall a Jedi Knight Dark Forces 2.
  • Skoda ze 800x600 je porad lepsi kvalita nez konzole, hloupe dite. *3*
  • Koukam ze lhani je u konzolistu bezne. Pak diskuze nema smysl. Jsi troska. *15*
  • BTW: ořezaná konzole se nepočíta, ale až ty to budeš na svém šrotu hrát v 800x600 na low, tak zajisté budeš velký master race.
  • Jestli to nerozjedu já, tak pokud jde o tebe, tak to nerozjede ani tvůj pravnuk.
  • Orezany verze se nepocitaj a pc co to rozjede je tvuj vlhky sen, tak si dej pohov ty pohadkari. *4*
  • Jack1947
    Když mně napadá hra s chladnými zbraněmi tak špatný systém jen (více otravný) nemá aktuální Dying light kdy sice hra katastrofa co se týče ooptimilizace (i když jak prokoho) je jinak docela pěkně dobře udělaná v boji na blízko. Protivníci vykrijí asi 90% úderů. Za to ty se tam krýt nemůžeš vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit