Přejít na výpis diskuzí
Klíč k meči: Jsou souboje na meče prokletím nebo budoucností videoher?
31.1.2015 | Martin Bach
219 příspěvků
-
Ve Warbandu parry je, kombinace DS a Mount&Blade by ovšem byla parádní.
-
Nejlepší bojový systém, co jsem zažil, bylo v Mount and Blade. Nejhorší v Darksouls 1/2. Dělat kotouly v těžké zbroji je prostě naprostý nesmysl. Nikdy nepochopím, proč je bojový systém v DS tak vyzdvihovaný. Vždyť je to jen o těch kotoulech... *7*
Skyrim bojový systém by vzhledem k povaze hry šel. Tam je problém v nesmyslně nastavné obtížnosti, která je špatně vyvážená a hloupá a chce to hodně modifikací, aby se to trochu vyvážilo. -
DS nemá se sermem nic spolecneho, je fantasy hra kde jsou draci, kostlivci a firebally:)...pochybuju ze kdyby to byl simulator sermu ze to bude mit takovy uspech
-
To jo no. Ve 2 lidech se 4 move ovladaci jsme po 15 minutovem souboji byli pekne zadychani. Kdyz uvazim, ze bych na sobe mel krouzkovou zbroj, ocelovou prilbu a rukavice a v ruce tezky mec a stit, misto lehkeho move ovladace, tak bych v realnem souboji zhebnul za par sekund :)
-
inak jsem DS nehrial, ale na youtube jsem pozeral
-
Serm je hlavne o zasahovych zonach a ich kryti...to zase uplne chyba v DS, nema jednoducho ziadne.
-
Od te doby co psi zacli nosit cepice..
-
Odkdy se prestalo dementum rikat dem*nti a zaclo rikat trolove?
-
jojo *4* ....a moznost naporcovat nekoho a pak si kopat s jeho hlavou byla taky super
-
Jj suboje super. Ked som v tej dobe hral este aj Oblivion, tak ma neskutocne stvalo ze tam nemozem do protivnika aj kopnut :)
-
Takze myslis vlastne to same jako ma dnes skoro kazde rpg ze se postupne ucis nove skilly a udery :)
-
No vidíš, a v době když vysla se jednalo spise o propadak. Ale tak to byva, az cas ukaze skutečnou kvalitu hry..viz třeba Doom 3 nebo Diablo:)
-
Dle mého názoru by na komplexnost ovládání meče docela pomohla levelovatelnost. Ve starých hrách ve stylu Pharaoha se nestavěla metropole hned od začátku. Tak by měli být udělány šermířské souboje.Jako panoš dělat základní pohyby a postupem hry se dostat až na pokročilé ovládání.. a tím nenásilně hráče naučit komplexní soubojový systém aniž by po deseti minutách hrání znechuceně odešel.
-
Fantasy plný draků a magie a tebe to nějak trápí? Legolasovy taky vyčítáš že dělá s lukem na plátně podobný skopičiny?
*7* -
jsem zvedav, jak se s problematikou zminovanou v clanku popere takovy Sui Generis, na ktery se ohromne tesim :)
-
Dark Messiah byl vyborna hra...nechapu proc neudelali pokracovani...a soubojovej system byl pecka *14* ...good old times
-
Tolko ludi uz prispelo na ten Kingdom a ten Vavra stale nema na ziletky.
-
DS mělo pěkný pocit při zásahu, bylo z toho citit uder a hlavně se tam jelo na staminu což v Mount adn blade občas docela chybí.Taky by bylo pěkné aby v mount and blade jsem měl možnost PARRY nebo útok ze zadu ( i kdyby v rámci vysokého weapon mastery). Ono je to totiž opravdu jenom rubání.
-
Mount & Blade jednoznacne, DS nema so ziadnym sermovanim ani zdaleka nic spolocne.
-
Simulátor chleba mám rád dávám si ho s čočkou