Přejít na výpis diskuzí
Köln mit Drda #3 – Rekapitulace Gamescomu (a bonus pro 18+)
19.8.2012 | Redakce Games.cz
118 příspěvků
-
Dokud Karel mluví o hrách nebo vystihuje ducha různých akcí a situací, poslouchám ho celkem rád, ale ten samoúčelný fekalismus už se mi začíná zajídat. Nicméně Karla jistě bude zajímat, že by se někde dal dohledat dokument, který jsem kdysi (asi na Discovery) viděl a který sledoval snahu designérů navrhnout nový typ záchodové mísy a tudíž se tam míhaly věci jako pod jakým úhlem močí ženy, pod jakým muži a kam až asi chlapi visí, když se usadí apod.
-
Arrgh, a to nejlepší nevzpomeneš, hanba ti! *10*
-
Chcel by som vediet, aku informacnu hodnotu ma taketo video pre solidne tvariaci sa herny magazin? Pokial herni novinari tomuto hovoria kvalitny material, ako mozu od hernych vyvojarov pozadovat kvalitne hry? Pride mi to zvratene.
-
Ne, ale když se podíváme na videa z herní konference dodané touto redakcí, viděli jsme JEDNU hru, a to simulátor traktorů, nad kterýma zjevně strávili nejvíc času. Recenzenti se hlavně bavili tím, že natáčeli "krádeže" věci z obchodů, popisovali svoje záchodové story toho daného dne nebo rozvíjeli teorie o propocenosti německého národa.
-
Karel má samé dobré nápady. Nejprve aplikaci do mobilu s vyhledávačem kvalitních hajzlů a teď web s recenzemi hajzlů. Jako dobře se vys*at je základ, takže já bych takový věci bral. Drda je vizionář! *1* *1*
-
Bude recenze toalet z Gamesconu doufám :D
-
Tak šup zpátky do kuchyně, to znamená že už jsou hotový. A příště sem nelez než doděláš večeři.
-
kermit
-
Protože všechny hry recenzuje Karel?
-
no takoveto tukove teleso ma urcite co povidat o poceni se a naslednem smradu, tedka v lete dycky staci jeden takovej na celej vagon
-
Musíme když chceme mít recenze ve hrách nad 60.
-
Karel aka Lord H*ven *1*
-
Musíme?
-
Presne. Aj taký ako ty majú predsa právo sa vyjadriť, no nie?
-
Ha, nevypla jsem! :D A šunkafleky voněj.
-
Je hezké, že na Games.cz dáváte prostor i mentálně postiženým.
-
A pak se lidi diví, jak vypadají hry, když to musíme chystat pro recenzenty jako je tohle... Takže příště simulátor vylévání septiku a u Drdy máme 10/10. A na obal hry použít jeho xicht!
-
Ta poslední věta je v překladu " A pokud vám neni 18 určitě si musíte video přetočit na 2:13!" *1*