Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A přesto jeho rozhovory se zápalem sleduješ, když si došel i ke trojce *3*
    Jinak myslím, že otázky okolo toalet jsou na games.cz díky lidem, podobným nechápáním tobě, populární, takže to až tak od věci není. A blbosti na pobavení plebsu jsou celkem dobrý, nevím jak jsi je mohl se svou nechutí a odporem všechny zhlédnout.

Ale jak napsal jasně jistý Menttor, "každej je nějakej" *4*
  • smejki
    jsou holt věci, které považuji za vysoce intimní.
  • Yep, taky jsem fanda Drdy, třeba v podcastu o Diablu byl úplně skvělej, smál se i kámoš, se kterým jsem to poslouchal a nikdy neslyšel žádný podcast a o hry se až tolik nezajímá, ale možná už bych ty záchodové a a fekální vtipy a historky mírnil, vůbec mi nevadí jak mluví sprostě apod., ale aby to jednou úplně nesklouzlo do nechutných mezí.... Ale do podcastu ho zvěte co nejčastějc, stejně tak Dana a pokud možno tam někdy zase dotáhněte Rybku *3*
  • Když se nebudou brát vážně jako většina "áčkových" her, tak klidně. *2*
  • Nebuď cimrplich. *15*
  • Já zapomněl že fekální humor je vrchol inteligence... Až zase někdo bude napadat "hloubku humoru a příběhů her", přepošlu tohle video "pro inteligentní hráče"
  • smejki
    To i sex a přesto jen málokdo volá při každý příležitosti do světa, jak se svý starý tuhle vystříkal na<>prdel.
  • Vegen
    Fekální zážitky prožívá člověk každý den, tak se netvař jako citlivka :D
  • Jak je možné, že Karel za ty roky nedostal ani jednu roli v LEVEL TV?
  • Tak na ně jsem zvědavý, když Karel měl problém s potem němců v místnostech, jak se dokázal překonat. Pánové, jak EG nemusím a raději čtu právě Vás, tohle, co jste předvedli v Německu, mi přijde jako naprosto nepochopitelný krok. Chcete peníze od lidí a pak pouštíte videa toho, jak Drda vypráví o průjmech redaktorů, návrzích záchodových aplikací na mobily a natáčíte blbosti na "pobavení plebsu". Já tohle nepochopim, asi je to fakt pro jiný.
  • Drda je král, v bonuse krásne popísal idnes.
  • Hlavně bych chtěl vidět detajlně (na fotce) ten hajzlpapír,kterým když si utřeš zadnici tak si připadáš jak když ti p*del rozstřílí kalašnikovem *1* *1*
  • Nač s vysvětlováním? On už svoji pravdu ví! *3*
  • janchor
    Nevím, jak tomu hovoria kolegové, ale já bych použil termíny jako "odlehčení" a "fór".
  • Vegen
    Ono to pravděpodobně krásně vystihuje obsah Gamesconu :D.
  • Tady zase někdo bere vážně něco, co vážně míněno nebylo. Aneb proč se ze světa vytrácí břitký humor... *7*
  • Kde je Vávra. Milujeme jeho vytříbené názory.
  • janchor
    Ne, zdaleka nejvíc času jsme strávili u her, který jsme místo natáčení hráli, a rozhovorů, který se teď stříhají a překládají, aby mohly začít vycházet.
  • Děkuju, nejsem jediný člověk, který to vidí.
  • Merwis
    Každý přece ví, že Karel je takový Iluminát tuzemské herní novinařiny. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit