Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle u nas u piva keca kazdej je to buran a to mi nikdo neveme : -D
  • Kdyby slo o vtipne fekalni humorovani, tak at se vrati (*receno nadnesene, respektive, vratit se muze jen to, co tu jiz bylo, coz ovsem neni tenhle pripad), ale h*vno samo o sobe usmev vyvola asi jen u prostacku.
  • Ten chlap se mi líbí. Kdo to je? Nemyslím to jako trolling, ale fkt ho neznám.
  • Keyz
    Snad až bude ve FC tak nebude mít roubík přes ústa :)
  • Musíš uznat, že má slovní zásobu dobrou... s tím intelektuálem to bylo myšleno obecně
  • Tak to jsem velice rád,že se na tom pracuje *4*
  • Luke
    V jednom díle byl jako Pytlík. Teda jeho rozkrok. Byla to interaktivní LTV, kde sis vybíral, kudy se má dál děj ubírat, takže to na webu nenajdeš (asi). Jaký to bylo číslo už vážně netuším.
  • Luke
    Mám to tu napsaný na 2do listu, bude to zřejmě sestřih i z ostatních videoblogů.
  • A bude nějaká ta režiserská verze či něco takového o čem se už někde zmínil Lukáš? *4*
    A rád bych pokud by to bylo možné slyšel ten konec z prvního Karlova deníku. Stačí dát třeba na YT,když to některým zdejším vadí *3*
  • Díky za vyjádření.
  • sleepless
    Stojí za zmínku, ze tímto videem (a již vydaným komentářem) Karlova GC odysea na Games končí. Pokud se vám nelíbila, tak jste ji právě přežili. Pokud vás to prachobyčejně pobavilo, tak už máte smůlu - další není. Nicméně ano, fekálií bylo pro tento rok dost, což jsou slova má i Karlova. Od teď už zase jen seriózně..až na výjimky :)
  • nebo na veletrh hajzlů, jistě se v Německu něco takovýho koná:))
  • smejki
    miroo - to nepopírám...
  • Trapák pro děcka...
  • MickeyMutant
    A přesto se řeší fekální hypotézy, kterými si pánové po třídenním maratonu logicky a pochopitelně upouští páru.
  • Karel Drda mluvil někdy jako intelektuál? ale no tak...
  • Těžko říct, jestli má tahle akce smysl nebo ne. Pro novináře má smysl, že uvidí naživo prezentace připravovaných her + možnost setkání s vývojáři. A jak je vidět, novinářů jezdí hodně a výsledky jsou. Veřejnost jezdí na tuto akci prohlédnout si připravované hry, v případě si některé i vyzkoušet. A jak dokázaly davy lidí, i tato funkce funguje...
  • Karel Drda je prostě pán ! :D Ten bonus mě dostal :D Takové nápady :D Jeho mluva mi vyhovuje... je to pak více zajímavé když semtam hodí nějaké sprosté slovo, než aby hovořil stále jako intelektuál...
  • Tak si to shrneme, líbí se to tak 70% lidí. Zajímalo by mě kdyby bylo tak dalších 10 videí s podobnou tématikou o kolik by se to číslo změnilo. Přeci jenom tenhle humor není nesmrtelnej (doufám) a to odpovídá o jeho kvalitě.
  • grinderman
    Me prave prijde, ze z jeho ust a ostatne i od zbytku redakce, jsme tohle letos slyseli uz nekolikrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit