Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Tady zase dle očekávání všichni řeší, jak Karel Drda mluví, místo aby se debatovalo o tom, co říká. A sice, že pomalu ztrácí víru ve smysl podobných akcí v současné podobě. A to asi tak často od novináře normálně neuslyšíte.
  • Amylee.Anderson
    What do you call guys who make women in the kitchen jokes?

Single :)
  • Buran
  • Toto je pan ! :D Vzdy som ho rad pocuval uz v podcastoch ale ze je to takito tipek to som nevedel *5* . Len ma mrzi ze sa ani raz neukazal v tychto specialnych podcastoch.
  • Karle, začínáš trpět nadměrnou obsesí bílým porcelánem a není to už zrovna dvakrát vtipný. Seš inteligentní člověk, tak se na to naposledy vy*er a přístě zas něco novýho .) jinak jako všechny vaše video i tohle je bomba, ovšem Pavlův tichošlápek v Larianu je už teď pro mě legendární
  • Kde je ten bonus 18+? Tohle je spíš pro retardy z jedličkova ústavu *6*
  • 3x zaslat video, ktore ma nulovu hodnotu, uraza ludi a este k tomu pojednava cisto na fekalnu temu je "odlahcenie"? Zacina mi to tu uz pripadat ako bulvar, je mozne nejako filtrovat normalny material od takychto uchylnosti? Rad by som sa docital iba hodnotne informacie, nie kazdy ma cas na tieto vase ulety.
  • Drda by měl spíš jet na veletrh van! Vystavovat by tam měl co *1*
  • Ok, tak tohle mě pobavilo mnohem víc než inscenované rádoby vtipné videa. Přitom stačí jenom otevřít hlavu kameře a humor už přijde sám.
  • grinderman
    Me na tom videu vadi daleko vice, nez nejake "hajzl kecy" (ktere mi prijdou celkem vtipne), to Karlovo neustale omilani tech samych nazoru na Gamescom (mesto paradni, Kolin vystavou zije, uhroviti nemci, nekolikahodinove fronty kvuli par minutam hrani atp.). Uz to rikal v obou predchozich videich, psal to do samostatneho clanku a zbytek redakce podobne pocity ventiloval i v podcastech, tak proc o tom proboha mele i potreti? Informacni hodnota toho videa je nula nula nic. Klidne by stacilo nechat jen tu posledni minutu o Karlove "americkem snu".
  • InvisiblE182
    "Smrdí jako šunkafleky" mě shodilo ze židle.
  • Každej má holt svý hranice nastavený jinak...
  • Naprostý souhlas.
  • pb_historic
    Ty scénky byly dobrý i pro Patricije, takže vklad čtenářů do této skvělé redakce je skvělá investice.
  • ty ses teda peknej mikrob
  • Víš proč chodím na informační servery? Protože nemám čas se dostat tam, odkud bych rád slyšel informace. A že ta výstava stála za nic, OKi, ale tak okomentuju, co jsem viděl, ne že se mnou v pavilonu v německu byli spocení němci. A že je to vtip beru taky, poprvé jsem nic neřekl, podruhé při opakovaném fekálním vtipu jsem narážel na to, že je to už trochu moc a dneska, potřetí za sebou, to už mě vysloveně nadzvedlo ze židle.
  • Za prvé - když chceš nejvíc informací, tak si do toho Kolína sám zajeď , ať to máš podle svého gusta. Za druhé - když ta výstava letos prostě stála za ho.no, tak o čem maj natáčet příspěvky. A za třetí - je to prostě vtip, bohužel není určený tobě.
  • Prosím, řekni BAZINGA!
  • Jednoduše, Karel má na hry výborné oko a názor, proto jsem doufal, že uslyším nějaký, sice ostrý a kritický, ale pohled na hry, když jsem se do německa nedostal. Místo toho se mi opakovaně předkládaly videa o ho... .
  • Ale i někteří tělnatější spoluobčané znají a používají deodorant, to ti nedošlo? Může se potit, ale nemusí smrdět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit