Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beru zpět, protože to měla být reakce na to, co tam bylo před tím, než to ten člověk editoval. Jinak souhlasím. Až na to, že nikde netrvdím, že je to všeobecně zábavné. Jen to, že to baví mě.
  • Robotron3
    Kluci, díky za to. Přijde mi to jako závan starých časů uvolněného psaní Mamouliana, nebo blbnutí v Level TV. Tohle to chce, hry jsou zábava, tak je proboha neberme tak vážně. Chce to víc srandy i mimo GamesCom. :)
  • Gorkan
    nechci vidět karla drdu jak se v podcasstu s vavrou bude rozplívat o záchodech *1* tohle není troling ale fakt by mě zajimalo jak by to dopadlo *1*
  • Lawliet
    women in kitchen makes me feel horny *1* beautiful women..
  • GlaDOS
    Tvrdí anonym, co se prezentuje ASCII znázorněním ženského poprsí.
  • Trol.diskuzni
    Aaach jo... Chlape, to by došlo i beznohému! *7*
  • MickeyMutant
    Gratuluju Petrovi Poláčkovi k dvojsmyslu, ne tobě.
  • Trol.diskuzni
    To nemuselo být!
  • MickeyMutant
    Petr Poláček ten fekální útlum plánuje "seriózně". Nepřipomíná ti to něco? Aneb jak zklidnit vášně a zároveň si z lidí vystřelit. Gratuluju.
  • Trol.diskuzni
    Vládce všeho fek... pardon, nečasu!
  • A kdo že je vlastně Karel Drda?
  • Trol.diskuzni
    Řekl bych, že jsem k tématu "Cesta do fekální duše Karla Drdy" řekl ve Fight Club diskuzi více než dost... Takže jen potvrdím, že mne tvorba spojená s fyziologickými kratochvílemi této osoby rozhodně neoslovuje a tudíž jen uvítám rozumný útlum, který je redakcí nyní naplánován. Děkuji všem
  • Pro ty co to stále nepochopili. Tady nejde o žádanou informační hodnotu. Od toho jsou tady články, dojmy a všechny ty rozhovory co se teprve zpracovávají. PS: Karel mě baví :D pozvěte ho častěji do fight clubu.
  • Trol.diskuzni
    Vřelé díky...
  • Tusim, ze to tak ci onak bylo mysleno jako ironie. Ironicke na tom ale je, ze Vavra mluvi vetsinou smysluplne a alespon nejaky ten nazor ma, narozdil od kolegy vyse.
  • Tak to z nej musis byt v sedmem nebi.
  • Tak to se schazis u piva s peknou partickou buranu, burane.
  • Je libo Fekál párty *3*
    http://www.grindsnake.com/index.php/fekal-party-14 *3*
  • Buran to je :-o
  • Keyz
    Tureckej hajzl v diamantech! To musí teda vypadat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit