Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Tady zase dle očekávání všichni řeší, jak Karel Drda mluví, místo aby se debatovalo o tom, co říká. A sice, že pomalu ztrácí víru ve smysl podobných akcí v současné podobě. A to asi tak často od novináře normálně neuslyšíte.
    • Těžko říct, jestli má tahle akce smysl nebo ne. Pro novináře má smysl, že uvidí naživo prezentace připravovaných her + možnost setkání s vývojáři. A jak je vidět, novinářů jezdí hodně a výsledky jsou. Veřejnost jezdí na tuto akci prohlédnout si připravované hry, v případě si některé i vyzkoušet. A jak dokázaly davy lidí, i tato funkce funguje...
    • grinderman
      Me prave prijde, ze z jeho ust a ostatne i od zbytku redakce, jsme tohle letos slyseli uz nekolikrat.
      • MickeyMutant
        A přesto se řeší fekální hypotézy, kterými si pánové po třídenním maratonu logicky a pochopitelně upouští páru.
  • Jak je možné, že Karel za ty roky nedostal ani jednu roli v LEVEL TV?
    • Luke
      V jednom díle byl jako Pytlík. Teda jeho rozkrok. Byla to interaktivní LTV, kde sis vybíral, kudy se má dál děj ubírat, takže to na webu nenajdeš (asi). Jaký to bylo číslo už vážně netuším.
  • grinderman
    Me na tom videu vadi daleko vice, nez nejake "hajzl kecy" (ktere mi prijdou celkem vtipne), to Karlovo neustale omilani tech samych nazoru na Gamescom (mesto paradni, Kolin vystavou zije, uhroviti nemci, nekolikahodinove fronty kvuli par minutam hrani atp.). Uz to rikal v obou predchozich videich, psal to do samostatneho clanku a zbytek redakce podobne pocity ventiloval i v podcastech, tak proc o tom proboha mele i potreti? Informacni hodnota toho videa je nula nula nic. Klidne by stacilo nechat jen tu posledni minutu o Karlove "americkem snu".
  • Kdo potřebuje Vladimíra Franze jako prezidenta, když by tam mohl být Karel Drda...
  • smejki
    Dokud Karel mluví o hrách nebo vystihuje ducha různých akcí a situací, poslouchám ho celkem rád, ale ten samoúčelný fekalismus už se mi začíná zajídat. Nicméně Karla jistě bude zajímat, že by se někde dal dohledat dokument, který jsem kdysi (asi na Discovery) viděl a který sledoval snahu designérů navrhnout nový typ záchodové mísy a tudíž se tam míhaly věci jako pod jakým úhlem močí ženy, pod jakým muži a kam až asi chlapi visí, když se usadí apod.
    • Yep, taky jsem fanda Drdy, třeba v podcastu o Diablu byl úplně skvělej, smál se i kámoš, se kterým jsem to poslouchal a nikdy neslyšel žádný podcast a o hry se až tolik nezajímá, ale možná už bych ty záchodové a a fekální vtipy a historky mírnil, vůbec mi nevadí jak mluví sprostě apod., ale aby to jednou úplně nesklouzlo do nechutných mezí.... Ale do podcastu ho zvěte co nejčastějc, stejně tak Dana a pokud možno tam někdy zase dotáhněte Rybku *3*
    • Vegen
      Fekální zážitky prožívá člověk každý den, tak se netvař jako citlivka :D
      • smejki
        To i sex a přesto jen málokdo volá při každý příležitosti do světa, jak se svý starý tuhle vystříkal na<>prdel.
        • Nebuď cimrplich. *15*
          • smejki
            jsou holt věci, které považuji za vysoce intimní.
            • smejki
              miroo - to nepopírám...
            • Každej má holt svý hranice nastavený jinak...
            • Naprostý souhlas.
  • Co má Drda pořád s těma fekáliema, záchodama a podobně, mluví o tom v každym videu:-)
  • Toto je pan ! :D Vzdy som ho rad pocuval uz v podcastoch ale ze je to takito tipek to som nevedel *5* . Len ma mrzi ze sa ani raz neukazal v tychto specialnych podcastoch.
  • Cahir
    První část videa super, Karel profesionálně a osobitě shrnul svoje dojmy s gamescomu. Nucené mi to v žádném případě nepřišlo, Karel se soustředil na obsah svého sdělení a mluvil tak, jak mluví vždycky. Druhá část videa mě pobavila. Já jsem třeba jednu dobu sledoval z legrace fórum o lidech, kteří probírali novinky ze světa luxů. *1* Internetová zákoutí jsou prostě plná podivných a bizarních komunit.

BTW, tohle byl snad jeho nejméně vulgární výstup.
  • Keyz
    Tureckej hajzl v diamantech! To musí teda vypadat *1*
  • Od toho aby jsi se dozvedel neco o gamescomu tady mas Fight Club 91 Gamescom speciál a to hned ve 3 dílech po 35 minutách a to že jsou to lidi a maj rádi humor a chtej se s nami o nej podelit proc ne. A navic jestli se ti to nelibi tak si to nepoustej ne ? :D (NERD RAGE 4ever)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit