Přejít na výpis diskuzí
Köln mit Drda #3 – Rekapitulace Gamescomu (a bonus pro 18+)
19.8.2012 | Redakce Games.cz
118 příspěvků
-
no takoveto tukove teleso ma urcite co povidat o poceni se a naslednem smradu, tedka v lete dycky staci jeden takovej na celej vagon
-
-
ty ses teda peknej mikrob
-
Ale i někteří tělnatější spoluobčané znají a používají deodorant, to ti nedošlo? Může se potit, ale nemusí smrdět.
-
kermit
-
-
Ne, ale když se podíváme na videa z herní konference dodané touto redakcí, viděli jsme JEDNU hru, a to simulátor traktorů, nad kterýma zjevně strávili nejvíc času. Recenzenti se hlavně bavili tím, že natáčeli "krádeže" věci z obchodů, popisovali svoje záchodové story toho daného dne nebo rozvíjeli teorie o propocenosti německého národa.
-
-
Za prvé - když chceš nejvíc informací, tak si do toho Kolína sám zajeď , ať to máš podle svého gusta. Za druhé - když ta výstava letos prostě stála za ho.no, tak o čem maj natáčet příspěvky. A za třetí - je to prostě vtip, bohužel není určený tobě.
-
-
Víš proč chodím na informační servery? Protože nemám čas se dostat tam, odkud bych rád slyšel informace. A že ta výstava stála za nic, OKi, ale tak okomentuju, co jsem viděl, ne že se mnou v pavilonu v německu byli spocení němci. A že je to vtip beru taky, poprvé jsem nic neřekl, podruhé při opakovaném fekálním vtipu jsem narážel na to, že je to už trochu moc a dneska, potřetí za sebou, to už mě vysloveně nadzvedlo ze židle.
-
-
Ono to pravděpodobně krásně vystihuje obsah Gamesconu :D.
-
Ne, zdaleka nejvíc času jsme strávili u her, který jsme místo natáčení hráli, a rozhovorů, který se teď stříhají a překládají, aby mohly začít vycházet.
-
-
Tak na ně jsem zvědavý, když Karel měl problém s potem němců v místnostech, jak se dokázal překonat. Pánové, jak EG nemusím a raději čtu právě Vás, tohle, co jste předvedli v Německu, mi přijde jako naprosto nepochopitelný krok. Chcete peníze od lidí a pak pouštíte videa toho, jak Drda vypráví o průjmech redaktorů, návrzích záchodových aplikací na mobily a natáčíte blbosti na "pobavení plebsu". Já tohle nepochopim, asi je to fakt pro jiný.
-
-
Ty scénky byly dobrý i pro Patricije, takže vklad čtenářů do této skvělé redakce je skvělá investice.
-
A přesto jeho rozhovory se zápalem sleduješ, když si došel i ke trojce *3*
Jinak myslím, že otázky okolo toalet jsou na games.cz díky lidem, podobným nechápáním tobě, populární, takže to až tak od věci není. A blbosti na pobavení plebsu jsou celkem dobrý, nevím jak jsi je mohl se svou nechutí a odporem všechny zhlédnout.
Ale jak napsal jasně jistý Menttor, "každej je nějakej" *4* -
-
Jednoduše, Karel má na hry výborné oko a názor, proto jsem doufal, že uslyším nějaký, sice ostrý a kritický, ale pohled na hry, když jsem se do německa nedostal. Místo toho se mi opakovaně předkládaly videa o ho... .
-
-
-
Nač s vysvětlováním? On už svoji pravdu ví! *3*
-
-
Arrgh, a to nejlepší nevzpomeneš, hanba ti! *10*
-
-
Kde je Vávra. Milujeme jeho vytříbené názory.
-
-
Prosím, řekni BAZINGA!
-
-
Tusim, ze to tak ci onak bylo mysleno jako ironie. Ironicke na tom ale je, ze Vavra mluvi vetsinou smysluplne a alespon nejaky ten nazor ma, narozdil od kolegy vyse.
-
-
-
no a u me je to zkrachovalej herni publicista a tlustej sprostej kok.t co ma kamarady v hernim zurnalu a chce se zviditelnovat svejma sprostejma radoby vtipnejma kecama... ZLATEJ BACH ! ! ! to je rozdil jako hrom. ps: by me zajimalo jestli je zenatej - dost pochybuju ze ano. (proste nemam rad radoby sproste vtipny komenty i kdyz treba i neco rika dobre - jeho podani je strasny.) pokud se mu v koline nelibilo - proc tam lezl?
-
"Smrdí jako šunkafleky" mě shodilo ze židle.
-
Ok, tak tohle mě pobavilo mnohem víc než inscenované rádoby vtipné videa. Přitom stačí jenom otevřít hlavu kameře a humor už přijde sám.
-
Karel Drda je fak srandovní postava a rozhodně je fajn, že se na games.cz objevuje. Ale na druhou stranu, pomalu se mi zdá, že ten jeho fekál humor je už trochu monotematickej. Jo je to pr*el, ale připadá mi to, že to je furt dokolečka to samý, Karel by si měl přibrat nějakej další Drdovskej trademark.
-
-
Drdův humor je postavenej na tom, že říká každou minutu tři sprostý slova a puboši se můžou utlouct smíchy... Tady bych asi žádnej posun nečekal.
-
-
Karle, začínáš trpět nadměrnou obsesí bílým porcelánem a není to už zrovna dvakrát vtipný. Seš inteligentní člověk, tak se na to naposledy vy*er a přístě zas něco novýho .) jinak jako všechny vaše video i tohle je bomba, ovšem Pavlův tichošlápek v Larianu je už teď pro mě legendární
-
Buran
-
-
Tvrdí anonym, co se prezentuje ASCII znázorněním ženského poprsí.
-
-
Já s ním souhlasím :o) to ovšem nepopírá to, že je to buran, na kterýho se rád podívám nebo rád poslechnu :D
-
-
-
Já Drdu miluju. Až se Drda někdy nedej bože vykašle na herní novinařinu, tak přestanu hrát hry.
-
-
treba ti da... :D
-