Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je ten bonus 18+? Tohle je spíš pro retardy z jedličkova ústavu *6*
  • Tak si to shrneme, líbí se to tak 70% lidí. Zajímalo by mě kdyby bylo tak dalších 10 videí s podobnou tématikou o kolik by se to číslo změnilo. Přeci jenom tenhle humor není nesmrtelnej (doufám) a to odpovídá o jeho kvalitě.
  • Je libo Fekál párty *3*
    http://www.grindsnake.com/index.php/fekal-party-14 *3*
    • vlastik.plaminek
      Rompeprop, BBYB a Čad na jedné akci? Škoda, že nejsou prachy.
  • Trol.diskuzni
    Řekl bych, že jsem k tématu "Cesta do fekální duše Karla Drdy" řekl ve Fight Club diskuzi více než dost... Takže jen potvrdím, že mne tvorba spojená s fyziologickými kratochvílemi této osoby rozhodně neoslovuje a tudíž jen uvítám rozumný útlum, který je redakcí nyní naplánován. Děkuji všem
    • MickeyMutant
      Petr Poláček ten fekální útlum plánuje "seriózně". Nepřipomíná ti to něco? Aneb jak zklidnit vášně a zároveň si z lidí vystřelit. Gratuluju.
      • Trol.diskuzni
        To nemuselo být!
        • MickeyMutant
          Gratuluju Petrovi Poláčkovi k dvojsmyslu, ne tobě.
          • Trol.diskuzni
            Aaach jo... Chlape, to by došlo i beznohému! *7*
  • A kdo že je vlastně Karel Drda?
    • Trol.diskuzni
      Vládce všeho fek... pardon, nečasu!
  • KeanuX
    Ta poslední věta je v překladu " A pokud vám neni 18 určitě si musíte video přetočit na 2:13!" *1*
  • A pak se lidi diví, jak vypadají hry, když to musíme chystat pro recenzenty jako je tohle... Takže příště simulátor vylévání septiku a u Drdy máme 10/10. A na obal hry použít jeho xicht!
    • Tady zase někdo bere vážně něco, co vážně míněno nebylo. Aneb proč se ze světa vytrácí břitký humor... *7*
      • Já zapomněl že fekální humor je vrchol inteligence... Až zase někdo bude napadat "hloubku humoru a příběhů her", přepošlu tohle video "pro inteligentní hráče"
        • Když se nebudou brát vážně jako většina "áčkových" her, tak klidně. *2*
    • Amylee.Anderson
      Musíme?
      • Musíme když chceme mít recenze ve hrách nad 60.
        • janchor
          Protože všechny hry recenzuje Karel?
          • Merwis
            Každý přece ví, že Karel je takový Iluminát tuzemské herní novinařiny. :-)
          • Chcel by som vediet, aku informacnu hodnotu ma taketo video pre solidne tvariaci sa herny magazin? Pokial herni novinari tomuto hovoria kvalitny material, ako mozu od hernych vyvojarov pozadovat kvalitne hry? Pride mi to zvratene.
            • 3x zaslat video, ktore ma nulovu hodnotu, uraza ludi a este k tomu pojednava cisto na fekalnu temu je "odlahcenie"? Zacina mi to tu uz pripadat ako bulvar, je mozne nejako filtrovat normalny material od takychto uchylnosti? Rad by som sa docital iba hodnotne informacie, nie kazdy ma cas na tieto vase ulety.
            • janchor
              Nevím, jak tomu hovoria kolegové, ale já bych použil termíny jako "odlehčení" a "fór".
            • Děkuju, nejsem jediný člověk, který to vidí.
  • Je hezké, že na Games.cz dáváte prostor i mentálně postiženým.
    • Presne. Aj taký ako ty majú predsa právo sa vyjadriť, no nie?
  • Amylee.Anderson
    Ha, nevypla jsem! :D A šunkafleky voněj.
    • Tak šup zpátky do kuchyně, to znamená že už jsou hotový. A příště sem nelez než doděláš večeři.
      • Amylee.Anderson
        What do you call guys who make women in the kitchen jokes?

Single :)
        • Shaker
          az te ten tvuj necha, tak budes jeste mile rada delat sendvice :P
        • Lawliet
          women in kitchen makes me feel horny *1* beautiful women..
  • A může mi teda prosím někdo vysvětlit kdo že je pan Drda?

To není vtip, já toho člověka opravdu neznám.
    • Psal poměrně dlouho kompletní kulturní sekci do Levelu (v těch "dobrých" časech, tj. za Herodese, Drakena a myslím, že i chvíli za Bacha), odtamtud jej dle mého zná většina herní obce. Dnes dělá v PR pro 1C, jestli se nepletu.
      • Konečně někdo - děkuji.
        • skoda jen ze ma trapny vtipy postaveny na urazkach a sprostych slovech. to funguje tak na deti kolem 16 let.
          • Škode jen, že tohle s jeho otázkou má společného jedno poměrně kvalitní slovo na h.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit