Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneb jak se první světová válka v první polovině videa plynule přehoupla do space westernu :) O upřednostňování marginálních celků (ač určitě nesnižuji jejich odvahu, naopak), abychom tam účelově narvali alespoň nějaké "minority" už je škoda mluvit. Kéž by nebylo tak strašně moderní nám do krku cpát hry říznuté JAKOUKOLIV politickou ideologií.
  • Prostě Battlefield. Ale vypadá to na pěknou parádičku.
  • Shenkster
    Těším se na tu otevřenou BETU...už aby byla *1*
  • Sr_Lobo
    Sakra Aleši to jim nemůžeš dělat! Další zpráva o BF1 ?! To bude zase soli slz a žluči o nereálných reskinech *15*
    • Ten post pod tebou, brečící přesně o tom co si napsal je jak třešnička na dortu :D
  • Moc hezký sci-fi trailer.
    • *1*
  • Magister_Peditum
    A po ikonických zbraních 1. světové války - lee-enfield a mauser pořád ani vidu ani slechu.
    • Paulcz
      Jo to by opravdu změnilo celou hru.. :)
      • Magister_Peditum
        No, asi jako kdyby ve hře z druhé světové za Američany nebyl Thomson nebo Garant, že? Zatím mi arzenál v Bf 1 připadá, jako kdyby šlo o nástupce Bf 1942 Secret Weapons.
    • JamesFaith
      Enfiled se opakovaně objevil už v Reveal traileru a v Lawrence packu je potvrzený speciální skin.

Překvapuje mě, že člověk s takovým důrazem na detaily jako ty si jich už dávno nevšiml.

Edit: A právě jsem se dočetl, že v jednom traileru byl krátce vidět i Mauser Gewehr 98.
      • Magister_Peditum
        Jo, zatím byly vidět jen jejich sniperské varianty, těch jsem si všiml, ale to není žádná útěcha.
        • JamesFaith
          Ve sniperské variantě se tam objevily jen Mauser a Springfield, Lee Enfield myslím ne, ten je tam v klasické verzi, v jednu chvíli i s bajonetem.
          • Magister_Peditum
            Hoď odkaz. Jinou opakovací pušku než s optikou jsem zatím v gameplayi neviděl.
            • Magister_Peditum
              Vzhledem k obecnému povědomí o WW1, a v USA je to ještě horší než v Evropě, bych jejich znalosti o arzenálu první světové války příliš nepřeceňoval. U starší hráčů snad ano, ale vážně bych se divil, kdyby u věkové skupiny 18-26 to bude průměrná znalost (a co si budeme povídat, hrát to budou i mladší). Stejně jako průměrný hráč u nás nebude vědět s jakou puškou bojovala rakousko-uherská armáda.
            • JamesFaith
              A co tě na tom překvapuje? Ten trailer cílí především na Američany a tam je Lee Enfield do obecného povědomí zažraná hodně hluboko.

Jednu její variantu drží na fotkách každý druhý voják ze dvou světových válek. Protože byla dobře dostupná, používali ji jako oblíbenou rekvizitu ve válečných filmech. Navíc se po válce hodně prodávala a kupovala jako lovecká zbraň, takže ji tam má spousta lidí i doma, i když je často jen pověšená na stěně jako památka.

Lee Enfield je v Americe jedna z nejznámějších zbraní vůbec, a i kdyby ji nedokázali pojmenovat, věděli by, že se s ní bojovalo ve světových válkách.
            • Magister_Peditum
              Jasně, průměrný hráč ví o SMLE. To bych chtěl vidět. *15*
            • JamesFaith
              Jo, byla to nejběžnější zbraň, a proto i průměrný hráč bude vědět, jak vypadá a že tam bude. Je proto logické, že budou v trailerech ukazovat spíš věci, které zaujmou, protože je běžní hráči neznají.

Ona by byla docela marketingová sebevražda, kdyby hra jako Battlefield ukazovala v trailerech zbraně podle jejich reálné četnosti a vojáci by ve většině videí pobíhali jen se dvěmi různými puškami. To si může dovolit simulátor, ne Battlefield.
            • Magister_Peditum
              OK, ale na to, že šlo o jednu z nejčastěji užívaných zbraní vůbec (vedle Britů to používali i ostatní členové Britského impéria) tak na dosavadních ukázkách dost zjevně absentuje. Ale hlavně že jsem viděl už asi 150x nějakou experimentální italskou poloautomatickou pušku, která se ani nedostala do výroby. O mp 18 s bajonetem ani nemluvě.
            • JamesFaith
              Ve videu se mi to teď najít nedaří, pokud nepočítám zbraně u ostatních vojáků, ale tady je odkaz na Lawrence pack, kde je ta jedna přeskinovaná.

https://www.ebgames.ca/Xbox%20One/Games/723837
  • Tahle hra se bude asi muset brát dosti s nadsázkou, jakožto hra z první světové války. Kdyby jste mi řekli, že je to válka země X proti Y, dobře, nemám s tím problém.
  • Prosíííím.... Můžu jezdit na koni??? *5* Mount & Blade WW I....
  • ale jo, trailery umí a grafika je paradní.
    • akorát mi vadí na BF serii spawnovaní uprostred bojište, ktere imo podkopáva atmosferu. Kvuli tomu to nehraju.
      • Radši podkopaná atmosféra, než běžet na nějakej spot 10min jak kkt a pak dostat headshot od snipera v keři v rohu mapy.. Při velikosti map, ten kompromis dokážeš vytvořit jen ztěží
  • Kdyby to mělo být realistický tak hráč vyběhne ze zákopu, a zastřelí ho kulomet. :D
    • nebo během tutorialu chytné úplavici, pak stráví dalších 20 hodin gameplaye sezením na latrině a nakonec umře na dehydrataci - což by nejspíš stejně bylo zábavnější, než to co doteď ukázali :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit