Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Páni! To je paráda, už to chci hrát.
  • Ano takto opravdu vypadal boj v Afrie během první světové války. Nemluvě o tom středověkém brnění nebo o tom jak běhá a střílí od boku s kulometem, který váží přes 26 kilo.
    • strelba od boku s kulometom je trocha psycho. ale k "stredovekemu" brneniu napodiv bolo par experimentalnych nepriestrelnych viest, helm a chranicov tvare behom prvej svetovej ktore sa tomu nielenze blizia ale casto to svojim vzhladom aj predcia. odporucam preluskat.
      • Ano experimenty byly sice (ikdyž žádné brnění se ani trochu nepodobalo tomu z bf), ale ve hře s tím určitě bude běhat každý druhý hráč.
        • je to BF, nie simulator kopania latrin. treba to brat trocha s odstupom. ta seria sa nikdy nehrala na realizmus.
          • Realismus nikdo nechce, ale autentičnost ano!
          • Však realismus po té hře nikdo nechce. Pouze zbraně a vybavení který se v té válce používalo. Co jsem koukal na trailery a streamy tak dejme tomu 70% zbraní byly zbraně který v první světové válce nikdy nebojovaly.
            • posloucháš se vůbec někdy ? :D
              Realismus nikdo nechce, ale v další větě ho požaduješ XD
  • Lukass
    Doufam ze vyjde mod Adolf Hitler jehoz naplni bude behani mezi zakopama, malovani a zachrana maleho pejska pred jistou smrti *5*
    • oni by z toho udělali hroznou arkádu, to chce pořádnej hardcore simulátor Hitlera *2*
    • Magister_Peditum
      No, podle leaknutého obsahu hry je poslední část kampaně pojmenována Saving a life. Což by mohl být odkaz na jeden moment z války, kdy měl britský voják Hitlera na mušce, ale ušetřil jeho život. Bylo to v dokumentu Světové války.
      • No, jestli tam budou jezdit tanky Stuart jak v tom dokumentu tak potěš koště :D I když bych se ani nedivil.
        • V jakym dokumentu jezdi tanky Stuart?
      • Lukass
        No ofiko dokumentum vubec neverim , ale tohle je asi pravdiva prihoda, tak uvidime. Jinak tech uniku pred smrti mel Adolf Hitler nekolik.
        • Magister_Peditum
          "ofiko dokumentum vubec neverim"

Ehm?
          • Lukass
            Oficialnim
            EDIT: Treba Greatest Story Never Told
            • Magister_Peditum
              Já to pochopil. Spíš by mě zajímalo, jaké existují k tomuhle "neoficiální" dokumenty.
  • No, podle mě hlavní problém neni, že hra przní historii a je to scifi co nemá s realitou nic společnýho, ale jestli to bude zabugovaná crashující DLCčkama narvaná srágora jako poslední Battlefront, až pak má cenu řešit tu příšernou prezentaci
  • Podle mě tohle je přesně to o čem jsem mohl před 15 roky jenom snít. Teď to bude realita.
    "Realita" hry proti "skutečnosti" je irelevantní. Kdo chce simulátory, má tu třeba ARMU atd...
    • Tak to tě upřímně lituju, že jsi 15 let snil po takovýhle stupidní hovadině. Kolik ti je? 15?
  • Doufam ze pujde delat s konema to co slo s autama. Tedy, Vybusnina + vozidlo (kun) = zniceny tank.
    • salámek *1*
    • Jo myslis ty veci, za ktery davam insta ban. Doufam ze jo, jinak bych mel po zabave.
      • A pak ses probudil a měl mokrý prostěradlo, viď? :D
    • Pochybuju. V tý době byly maximálně tak granáty. Oh wait, tohle je Butterfeld, tam je přeci možný všechno. :D
  • kkING
    No nevim ta architektura mi k tatooine moc nesedi a taky ten vlak tam snad nepatri
  • in before downgrade
    • *15* U Frostbite těžko... *3*
      • To jsi fakt hodně naivní, jestli myslíš, že to bude vypadat takhle, ve finále min. tak o 30% hůř, ostatně viděli jsme ostatní hry na frostbite a všechny vypadaj hůř, jestli nemáš 20 dioptrií nebo nejsi zaslepen fanboystvím, musíš to vidět hned
        • ringmancz
          graficky to tak vypadat bude, ale herně spíš ne úplně 1:1
        • a máme tu opět neotřelé "nesdílíš můj názor, seš fanboy" XD
          • Spíš "nevidíš downgrade grafiky proti načančnému traileru, jsi slepej jak patrona"
            • No nevim jak kdo, ale na mém lehce nadprůměrném pc vždy hry vypadají lépe než ve videu. Gameplay video nemůže určitě vypadat jako při živém hraní.
              Asi bych to viděl na vadnej monitor nebo grafiku *1* *1*
            • a potom mu na monitor priplacol cumak jak psovy: "vidis ten downgrade? vidis ho? no ved preto!"
            • Myslíš ten Battlefront, bugfest co padal jako jabka na podzim nebo nešel vůbec zapnout, nebo legendární netcode Battlefieldu a jeho "smrti za rohem"? Jj, to šlape jako hodinky, akorát vyrobený v Rusku :D
            • Lukass
              Bude to vypadat o nekolik trid vys nez vsechny hry. Treba takove DeusEX oproti tomu vypada jako hra z minulyho stoleti.
              Navic to bude skvele optimalizovany, podivej se jak vypada a slape Battlefront a pak pis moudra.
  • To je prostě epic Battlefail parazitující na faktu, že bychom rádi hráli WW1 hru. *12*
    • Veskoslav
      Ty epicu, jestli chceš první světovou v reálném prostředí, máš tady Verdun.

Je fakt zajímavé, že při oznámení komunita tekla nadšením a teď tak 10-15% začalo pičovat a vychvalovat CoD (viz. youtube). Přijde mi, že spousta "hráčů" očekává od Bf1 něco, co nikdy Bf nebyl. Ohánět se realitou v Bf sérii je asi to samé jako požadovat, aby růžová byla od zítra nazývána černo-modro-fialovobleděmodrou barvou. Ve všech dílech Bf a to včetně skvělého 2. dílu se daly dělat takové věci, že s realitou to nemá nic společného. Pro milovníky WWI je tady Verdun, pokud požadují realistické zobrazení bojiště 1. světové. A o tom Bf1 nikdy neměla být.
      • Ty jsi k BF2 nečichl ani omylem.. (v nejhorším pak můžeš mít pokažený čichový senzor)....
        To je to co kazí chuť: BF3 měla namíle daleko BF2 a pak už jen po hlavě do pr*ele. *13*
      • Hele to je dnešní doba .. vyjde x-tej díl cod ale lidi čekali po desáté něco úplně jíného, to samý far cry, battlefield, gears of war atd atd. Když de člověk hrát 5. díl střílečky a čeká něco jiného než další střílečku, tak to není problém hry.
        • Ne, je to problém lidí, co tu hru dělaj, jasně že hra za to nemůže lol
      • Jaký má potom význam vydávat každý rok Battlefield zasazený do jiných reálii a období? Pokud to nemá být věrohodné době a stylu boje? Obhajování tohoto epic fail projektu je opravdu žalostné, snad tam nezapomenou nějaký zvuk či skin ze SW Battlefront. Příští rok tady bude BF2 s výzbrojí z Vietnamu ne?
      • asi je škoda ti vysvetlovat že mezi realnou simulací, arkádou a totálnim nesmyslem je mnoho odstínu, nebo stupnu. na stupnici mezi simulatorem a nesmyslem se tohle blíží k tomu nesmyslu
  • Od 3 dílu je tohle první battlefield který na mně působí že bude opravdu "NOVÝ"
    • ti nevim, kdybys viděl holou verzi bez textur + základní lowres meshe a sledoval jen gameplay bez grafiky, měl bys přes všechnu to novotu dost problém poznat, který díl to je :)
      • To je protože to jede na stejném Enginu ;-), to můžu rovnou říct že Portal je reskin Half Life 2, akoráť s jinými texturami, atd. Nebo že Half Life 1 je reskin quake ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit