Přejít na výpis diskuzí
Koně, vlaky a písek - trailer na Battlefield 1 ukazuje akci z blízkovýchodního bojiště
15.8.2016 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Najednou tu budou "experti" na první světovou válku za 3, 2, 1......
-
-
Meškáš cca dve stránky *3*
-
-
Ubohá a blbá slátanina...
-
-
A copak ty si vytvoril krome hnedyho kabelu s kousky kukurice dnes rano?
-
-
Já například dnes ráno namaloval tvůj portrét, vypadá jako lejno rozmazaný po plátně do kterýho někdo šlápnul, pak jsem vytvořil úsměv na tváři tvojí ženy, když jsi šel do práce, konečně jí to udělal pořadnej chlap, stejně řikala, že ti už pár let nestojí a že si myslí že si teplej :D
-
-
todle nemělo být vtipné, viď že ne?
-
-
Sorry, ale tvoje láska se tu chová jako blbeček, měl bys mu to něžně vysvětlit
-
-
-
-
A máme tu jednoho z prvních soutěžících o nejdrsnější nadávku této diskuze! Kdo bude další dámy a pánové?!?! Nenechte nás - plebs bažící po takzvané "lidové zábavě kur*a" čekat příliš dlouho!
-
-
-
-
-
Trailery maji perfektni ale kdyz jsem videl gameplay tak me to tedy moc nenadchlo. 1. svetova neni muj salek kafe takze tento BF nejspis preskocim a pujdu prezezlit uniformu SS po dedovi a pockam na BF2
-
-
Myslím si, že 1. světový se bát nemusíš... Ta tam bude spíš tak okrajově...
-
Bavěj se dva chlapi v hospodě a ten mladší řiká. Chci jet na dovolenou, ale nevim kam. Starší řiká, no tak jeď na Krym. Já tam byl a je to tam parádní. Chlast teče proudem, žrádla dost, ženskou na kterou se podíváš, tu máš. Tak tam mladší jede a když se vrátí, tak nevěřícně v hospodě povídá. Ty vole dědku co to meleš, dyk to tam bylo strašný. Žrádlo hnusný, chlast drahej, ženský hnusný, nebo v práci. Starej, to neni možný, s kym si tam byl? No normálně s cestovkou. Aha, no já tam byl s Wehrmachtem.
-
-
Trapný... *13*
-
-
Ten uz ale vysel nekdy v roce 2005 *1*
-
-
Předobjednejte si hru a hrajte dřív než ostatníé se speciální edicí můžete hrát už 18 října" *5*
Vždyt je to tak trochu podobnej jak napč BF42 ne ? ( jen to tam toho víc bouchá je to rychlejší akšnější, celé takové napěchovanější). Zvědav jsem na ten singl nooo už aby bylo nějaké info...