Přejít na výpis diskuzí
Konec civilizací - hra dohnaná do extrému
23.6.2012 | Pavel Dobrovský
123 příspěvků
-
Dokonalost:) Ať už je řeč o článku, hře nebo úsilí zmíněného hráče:)
-
Civ2 je moje nejoblíbenější ze všech civek,škoda že jsem někde ztratil origošku...jestli hra někdy výjde na gogu tak hned kupuju.
-
*8* *8* *8* nemám slov *8*
-
No síla.Jdu stáhnout DVOJKU a pařit *1*
-
No tak technologie od nacistů jsem měl za to že si vzali teda spíš amerikáni. Vždyť Wehrner von Braun dělal pro Američany. Rusové měli zase Korojolova.A pokud vím tak první v kosmu byli oni pokud nepočítám V2. Kradení technologií od nácků a od Američanů tam určitě bylo ale že by nic nevymysleli to zas ne. Vždyť vymysleli Jadernou elektrárnu. Sice na bázi americký bomby ale napadlo je z toho dělat elektřinu
-
-
Myslíš jaderný oblouk?To je pravda, že vymysleli princip přenosu a štěpení.
-
-
Není z Ruska dokonce i Tokamak ?
-
-
Je, podieľal sa na tom aj Sacharov kým sa z neho stal nejaký pochybný aktivista.
-
-
-
-
Zajímavý článek. Tohle je jeden z důvodů proč je CIV jedna z nejlepších her všech dob. Jakou jinou hru můžete hrát celou dekádu a její příběh se pořád vyvíjí? Velkej typan a možná i fanatik tehle Lycerius *4*
-
-
dwarven fortress, imho vyrazne lepsi simulator
-
-
Pravda, Dwarf Fortress je asi ještě promakanější než CiV, ale koncept ovládání skutečného světa mi přijde zajímavější a zábavnější než se starat o trpasličí pevnost *3*
-
-
-
Já hrál civilizaci 1 jednu hru asi něco málo přes dva roky. Pak jsem si konečně koupil nové PC a ke hře se už nevrátil. Nehrál jsem to denně, ale každý týden plus mínus ano. Nebylo ale snadný hrát to tak dlouho. Nezřídka jsem musel dát svým nepřátelům různé šance vymanit se z mé nadvlády, aby hra pokračovala dál. Pro mě doposud jen obtížně překonatelná strategie. *4* Další díly civilizace jsem už nehrál. A novější strategie mě z nějakého zvláštního důvodu nezaujaly.
-
Lehce děsivé čtení, ale díky za info ^_^.
-
Bude to mít těžké. V téhle fázi se prakticky cokoliv mění velmi rychle v bažinu a její odstanění je běh na dlouhou trať. Jednou sem byl v podobné situaci, tedy co se stavu světového ekosystému týče a raději jsem to zabalil, protože situace byla téměř nehratelná. Za to, že jede dál má můj respekt
-
Strhujici a dojemny pribeh. Ukapla i slzicka *1*