Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pamatuji si CIV I, kdy jsem v 17. století postavil s Řeky raketu a odletěl na Alfa Centaury (nebo něco podobného). I když častější scénář byl ten, že jsem všechny okolo do 5. století vyhladil:-D
  • Nejde napsat nic jiného než hodně štěstí a trpělivosti :DDd
    • Týpek jak sviň *8* . Moje nejdelsi hra byla ve Space empires 5. A to 300 let, 3000 kol. Hral sem to asi mesic v kuse *1* , nakonec sem vyhral, znicil sem vsechny hvezdy *15* . Preju hodne stesti a trpělivosti *4* .
  • Tak to je vazne EPIC! Stejne tak jednou skonci i nase civilizace:D
  • Neuveritelny :D
  • Trol.diskuzni
    Good, Mr. Dobrovsky.
  • pán tak trošku magor, ale smekám skalp...
  • Black_Hand
    heh, pavel je moc pekne on-topic k podcastu. :) a vsichni co hrali civku 1 vi, ze komunismus tam byl jediny dlouhobe udrzitelny system (smutne). kdo vi jestli je to tak i v dvojce, ja dvojku nehral, jen pak call to power a 4ku.

tak me napada, co na to aplikovat tu AI, ktera se ucila z manualu :P?
  • Odulin
    Perfektní!
  • ten fundamentalizmus si mal dat hned jak ho vynasiel, ziadne lepsie zriadenie v C2 nieje. a skoda ze sa nedostalo aj do pokracovani.

a jedna rada k taktike: spalena zem, neobsadzovat mesta, ale rovno ich nicit. lebo to co obsadis musis potom pracne branit a vetsinou ti to stejne zoberu. proste musis len nicit.
  • Hrál jsem kdysi podobný scénář - WW3... Hned na startu se vše změnilo na bažinu a nejvíce prosperovala jen města u moří s rybičkami a velrybami, které dosáhly na nějaké ty štíty na vysočinách a horách...

V této situaci dlouhodobé dynamické rovnováhy je potřeba začít budovat převahu jiným způsoby než v klasickém scénáři... Optimální využití půdy nemá už význam... Jde o boj o vzácné zdroje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit