Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_meme
  • (...)nebo to vyústí v další kroky, které můžu podniknout se svým majetkem(...)

Prohodit onen majetek oknem nejbližší Sony prodejny by byla správná reakce *1*
  • Uvedu příklad, existuje zákon, podle kterého v hospodách apod. má být místo na odkládání svršků, a majitel je za toto místo zodpovědný, včetně veškerých odložených svršků. A že na dveře napíše, že za svršky si odpovídá každý sám, myslíš že tím obešel onen zákon? Nikoliv. To samé je kupní smlouva. Kupuješ si něco v obchodě, a tím pádem je to tvůj majetek a nakládáš s majetkem jak chceš. Zaplatil jsi za něj. To, že s ním něco děláš, nahráváš na něj (Linux a pod.) je tvoje právo, a pokud ony funkce výrobce deaktivuje, poškozuje tvůj majetek, ať s ním děláš legální nebo nelegální věci.

Sony začal válku s GeoHotem tím, že odstranil podporu dalších operačních systémů. Ten zase "na oplátku" hacknul svůj majetek (koupený na základě kupní smlouvy, jakékoli další podsmlouvy mají být ve stejném směru jako ta nejvýše postavená, to znamená, že se nesmí z kupní smlouvy udělat smlouvu o pronájmu), a uvolnil návod. To je sice sviňárna, ale Sony taky není zrovna andílek.

Souhlasím s výše psaným poškozováním byznysu (jsem jeden z těch čestných lidí, kterých je po skrovnu), ale jakmile mi někdo deaktivuje z mého majetku nějakou funkci, tak si to nenechám líbit a budu se bránit. nebo to vyústí v další kroky, které můžu podniknout se svým majetkem (bez ohledu na nějakou Sony smlouvu o užívání jejich produktu).

Toto je můj názor a nikomu ho nenutím, akceptuju objektivní kritiku, samozřejmě. :)
  • mezi arcade a "tím posledním" je rozdíl v tom, že arcade je prakticky bez disku (4GB myslim) a ten jinej má 250GB
  • smejki
    že v tom ty vidíš "borectví", to opravdu není můj problém

oslňovat angličtinou může dnes jen idiot
  • On někoho vydíral? To si nepamatuji.
  • Jestli je to mysleno jako vtip, tak je dobry ;)

Kdyby nahodou ne. Jedno to neni.

Prodal bych Ti sve upravene auto. Do smlouvy bych napsal to, co Sony. Po pul roce spokojeneho jezdeni bych Ti naridil, ze nesmis odbocovat doleva (nebo cokoliv jineho - treba bych Ti odebral funkci blinkr).
    Prece jsem Ti prodal sve upravene auto a muzu Ti naridit, cokoliv se mi zlibi, nebo ne? Je Ti to prece jedno.
  • Člověku dávaji přečíst před koupí smluvní podmínky kde je uvedeno, že si člověk kupuje jen hardware, ale software, který je nutný k jeho ovládání je jen v "pronájmu"? Je v těch msluvních podmínkách taky něco o tom, že tolik propagovaná funkce Other OS už tam neni aby nebyl zákazník uveden v omyl?

Páni, na truc si schválně zajdu koupit PS3 a schválně jestli mi daji před zaplacením přečíst smluvní podmínky, vsadim boty že ani omylem.
  • Když mi ukradneš auto, tak mi bude chybět a hned na to přijdu. Když si upirátím hru, tak ta nikomu chybět nebude (ani to nikdo nezjistí).
  • btw zdravim agenta eee, to že neskončil geohot na šibenici je pro tebe asi infarktová situace.
  • Ale prosim tě o čem to mluvíš, do auta si můžeš dát cokoli chceš, i nehomologovaný věci, prostě cokoliv co tě napadne a nikdo ti nemá co diktovat co tam máš dát od koho to tam máš dát apod., ale jen s tím pak nesmíš jezdit po silnicích, ale můžeš na soukromý pozemky, pole, apod. tak co řešíš? je to to samý jako když s hacknutou konzolí nesmíš na PSN, to mi přijde naprosto stejný.
  • nejen podle vyzoru, i podle skutku, on neco hacknul a pak vydira firmu
  • Hehe, Sony byla tak hrozně v právu a způsobilo jí to tak ohromný škody jak tu někteří pořád hlásali, že se nakonec dohodli mimo a tajně, Sony patrně došlo, že to nevyhraje a takhle to končí, olalá, Geohotovi ty prachy co jistě dostal přeju.
  • blbý príklad z autom ale o autorádio mi pôjde,kupiš si nové auto daš si tam nove lepšie autorádio a nechaš auto na ulici.ja prídem vyberem si autorádio,lebo sa mi páči,a ved stojí len tak na ulici ,tak prečo nie,a možno zoberem aj auto ved čo?
  • Jestli soudíš lidi podle xichtu, tak to se v životě daleko nedostaneš. *3*
  • Mno a neni to jedno kdo ti ten produkt zakáže používat? Tak či tak je to produkt kterej nesmíš použít, jen u aut se o prodej a o dodržování pravidel starají dvě různé instituce.
  • Vsechno prece u aut muzes. Vyrobci je to uplne jedno. Maximalne ztratis zaruku. Upravy bez homologace jsou vyrobci auta take uplne ukradene - sice pak neprojdes STK, ale to je zase uplne mimo vyrobce daneho auta (Sony).
  • Dobrý, dobrý ... běž si to napsat na Alíka a ne sem, tady je to pro velký chlapy..neee, promiň, dělám si srandu, máš samozřejmě pravdu :)
  • výměna rádia v autě je příklad asi takovej jako výměna ovladače u ps3.. obojí je logický že uživatelé budou chtít udělat a obojí je povolený.. co už nesmíš je přečipovat motor a obříznout válce a dávat tam nehomologovanej tuning.. zamysli se...
  • strašne nesympatickej xicht, takovej namyšlenej gay hajzlik, škoda ze nesel sedet, tam by si ho černoši podali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit