Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    to je jak nářek dítěte. na jedné straně lidi řvou, že když si někdo stáhnou hru, že to není krádež, ale přitom k dané hře chtějí přistupovat jako k hmotné věci. co je tohle za logiku...
    co takhle umět rozlišovat mezi hmnotnou a nehmotnou věcí? u softwaru se jedná konkrétně o licenci, to je mimochodem ta věc, kterou si KUPUJEŠ, ne půjčuješ...
  • Jak flashnout Xbox360 vi uz kazdej, jak hacknout PS3 uz taky, sony se muze treba po***t.
    Jedinej a ten nejkomictejsi rozdil je v tom ze PSN dela zlomek trzeb co Xlive.
    A tak si MS jednou za rok pred vanocema zabanuje svych par flasheru, a nikomu se stim nesverujou a jede se dal. Kazdy kdo si konzoli flashne a neni uplne tupej tak do toho de stim rizikem ze zednoho dne muze prijit ban. Akorat sony z toho musi delat nejvetsi halo soudit se atd.... Vidim ze kdyby sony vypustilo zpravu ze nebe je zeleny a Dalajlama je hacker tak tomu tady par "srdcařů" bude věřit a šlapat za to :D:D:D:D:D:D:D:D:D
    Kde bylo Sony kdyz Hotz pred rokem a pul po odemknuti Iphonu rekl "do roka hacknu kompletne cele PS3"?????????????????? :D :D Tohle je proste amaterismus.
    Pouze k smichu a sony uz odeme neuvidi ani K :)
    Looking forward for funny replies of sony bitches .)
  • Přesně, teď si to trefil. Je to opravdu klamání zákazníka. Alespoň by mohli ke všem hrám a konzolim dát do regálu varovnou ceduli - TOTO ZBOŽÍ VÁM POUZE PRONAJMEME.
  • Pak by měla ČOIka vyrazit na zátah ke všem prodejcům (sic!) konzolí a software kvůli klamání zákazníka. Když si zajdu do JRC tak se to tváří jako obchod, ne jako půjčovna. Prodavač (sic!) mi hru prodá. To samé tady na tiscali v eshopu - jmenuje se to http://shop.tiscali.cz/ a ne "rent.tiscali.cz" tlačítka se jmenují "koupit", nikoli "pronajmout" nebo "půjčit". Když si koupím PS3 v DatArtu, tak se to nijak neliší od koupě třeba ledničky a je to i stejně zdaněno. Pronájem se daní jinak než prodej.

Když si něco koupím, tak je to v mém vlastnictví a měl bych mít právo si s tím dělat co chci. Pokud bude dopředu deklarováno všemi články řetězce, že se nejedná o koupi, ale o pronájem, tak bude vše OK, ale to by půjčovatelům her klesly zisky.
  • sory za chyby nemam cas si to kontrolovat :)
  • proc porad vsichni naraite na vek hracu? to ze je ma nekdo 13 neznamena ze nehraje lip nez nejaky 40 lety "borec" :D

me je 13 a vadi me ze nejaky stary blbec rekne: si konzolova lama - pritom konzoli nemam a nechci; nebo v CS me nekdo napise ze su lama ktera se nikdy neucastnila zapas - pritom sem byl 1. lize... akdyz to reknu tak mi neveri protoze je mi 13 :)
  • Na druhej strane tohto forumu nadavaju na GeoHot, ale to ze ma v hlave viac ako vysokoskolsky pracovnici sony nikoho nezaujima... Takychto ludi si ma sony zamestnat a nie odsudit. O rok sa najde dalsi clovek co ich neprekonatelnu PS ochranu preskoci a opat budeme tam kde sme teraz...
  • Pravda,ale se STEAMEM se to má stejně tak.Ovšem banujou se jen cheateři (údajně) s čímž souhlasím *3*
  • Crook is not impressed

(Po tvym vzoru zkousim, jestli budu vypadat jako borec, kdyz budu psat kazdou banalitu v anglictine) : D

Jinak dik za vysvetleni - ja se tam niz ptal fakt ciste informativne pac se mi to nechtelo hledat. To je fuk...
  • kostejnesmrtelny
    Koho zajímá Geohot, já z ČR jsem.
  • smejki
    smejki approves
  • to eee,Ty jsi urcite agent od Sony jinak si to neumim vysvetlit. Sleduji tyhle diskuse a fakt uz me nedalo sem napsat.
  • Nikoli ja, ale debil GeoHot, ktery je tim prekvapeny :-).
  • Hackeri se stejne tak mohli dostat k privatnim udajum nejen o manazerech firmy, ale i o uzivatelich Sony, treba k informacim o jejich platebnich kartach. To te nenapadlo?

Jsou to teroristi.

Ja si samozrejme koupim vyrobek Sony i kdyz se nebudu moci pripojit mesic k PSN, abych tim projevil podporu Sony v boji proti terorismu. Hackeri nemohou blokovanim PSN poskodit povest Sony, ale svoji. Ukazali, ze jim nejsou cizi mafianske praktiky a teroristicke utoky za ucelem dosazeni jejich vlastnich cilu.

Je fajn, ze se mas rad.
  • Vidis jak si lzes do kapsy?

Software ktery se nachazi na PS3 neni v tvem vlastnictvi a nemuzes si s nim delat co chces. Tecka. Windows si tam ale klidne nahraj, s tim nikdo problem nema.
  • To nemění nic na faktu, že tím poškodili podle nich už od Sony poškozený uživatele, pouze se ho to snaží zaobalit. Ještě že po 2 dnech dostali rozum. Jsou i inteligentnější způsoby. Když přišli k údajům o velkejch firemních zvířatech, mohli zveřejnit podnikový strategie, plány, rozpočty, data technickýho rázu, výzkumy... Co já vim, k čemu všemu se dostali. Ale odstřihnout PSN je prostě hloupost, to se na mě nezlobte. Přijde mi to, jak když se zastanete šikanovanýho kamaráda, netrefíte se a praštíte ho sami mezi oči.
  • :D
  • @Smejki: Oni jsou "hrdinové"! Ztracení bojovníci za práva ubohého lidu, který byl navždy umlčen temnou a zlou korporací z černého zámku v bouřných horách. Geohot je vlastně mučedník. Ježíš Kristus byl proti panu Geohotovi vlastně jen nějaká náhodná citlivka.
  • Nelíbí? Nekupuj! Připoj se k těm zásadovým idiotům, kteří budou jakoby bojkotovat Sony, aby se neřeklo.
  • tak rozhodně nejsem debil a vocac abych si to hackoval:)... nejsem malej fakan. SONY UBER ALLES

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit