Přejít na výpis diskuzí
Konec dramatu, GeoHot a Sony se dohodli
11.4.2011 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Hm. Tyhle pokrytecké boje za svobodu mě jen lákají ke koupi PS3. Takových PS3 only zmeškaných her, och och.
-
Asi nevíš, k čemu všemu ten šifrovací klíč slouží *7*
-
Hráči byli v tomhle útoku jednou ze zbraní. Krom toho, že shozením serverů nadělali Sony určitě finanční škody, tak hlavně u hráčů poškodili pověst (teda pravděpodobně by ji poškodili, kdyby se Sony nedohodlo a útoky by pokračovali). Protože si samozřejmě podruhé nekoupíš výrobek, u kterýho jsi se měsíc nemohl připojit na PSN. A dobrá pověst u uživatelů se sakra hodí, když chce firma něco prodat.
Navíc anonymous se rozhodně nesoustředili jen na DDos útoky. Je to chytřejší banda, když si dokázali vytáhnout privátní informace o zaměstnancích sony z jejich vlastních serverů...
Mám vážně rád lidi, kteří si nic nezjistí a plácají hlouposti. -
Koho zajímá ČR, Geo z ČR nebyl..
-
Pokud vím, tak GeoHot si našel vlastní cestu
-
To je ovšem skvělá věc, Geohot se přestěhuje do ČR, změní občanství a začne nanovo. Někdo by mu to měl možná navrhnout na blogu *4*
-
Přesně. I já mám doma v texťáku kopii toho klíče. Pravděpodobně ho nikdy nevyužiju, ale když už se kolem toho strhnul takový humbuk a odevšad se ten klíč musel sundávat, řekl jsem si, proč ho nezálohovat...
-
mluvim o CR
-
To ze to je ve smluvnich podminkach, neznamena ze je to spravne...Pokud neco kupuju je to v mem vlastnictvi a i kdybych si na to nahral widle tak je to jen a jen moje vec.....To ze se diky korupci zakonodarcu prosadilo neco jineho je dalsi problem
-
Blbost, ja odsuzuji teroristicke a mafianske praktiky hackeru.
A GeoHot je nejvetsi debil, jakeho zeme nosila. On zverejni privatni sifrovaci klice, ktere slouzi k ochrane pred piratstvim a potom prohlasi, ze nechtel usnadnit piratstvi. Proste imbecil, nic jineho. -
Aha, a poukazali na to teroristickymi metodami, kterymi poskodili predevsim hrace, za ktere podle svych slov bojuji, no LOL. Jsou to kreteni, nic vic.
-
Já nevim no, když se ten klíč na hacknutí uvolnil, tak se přece musel pěkně rychle rozšířit, takže není už to pro Sony dávno prohraný boj?
-
Věřím, že Geohot, jakožto Američan, anglicky umí.
-
Vsak oni to maji uvedeno ve smluvnich podminkach. Jestli jsi to nevedel, je to tvoje chyba, protoze jsi to odsouhlasil.
-
hahaha, 1+
-
Nevim jestli v CR jsou ty drobna pismenka v cestine, ale pokud ne, tak vam sony muze polibit zadnici, nebot, pokud jsou v anglictine, tak v CR neplati
-
Ne, ale odsuzuvola nacisticke praktiky sony
-
o to nejde, chteli jen sony zneprijemnit zivot za jejich fasisticke metody a poukazat na zkripleny autorsky zakon
-
Sony pro me uz skoncilo. maji rikat hned pri nakupu ze sve veci neprodavaji ale jen pronajimaji.....
-
No tak to je fakt chytrý. A za čí práva že to vlastně bojujou, když spotřebitelům shoděj PSN *7*