Přejít na výpis diskuzí
Konec jedné éry s Eziem v traileru na AC: Revelations
4.10.2011 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Nechápu, jak tato hra mohla dostat hodnocení +16
Vždiť tam krev stříká a myslím, že jsem tam vyděl i useknutou hlavu. Ach jo, kam ta korupce spěje. -
zavidim vsem, kdo to na PC bez gamepadu dokaze hrat..
-
-
je fakt ze kamera je nastavena na gamepad coz me v nakejch chvilich dosti stve....ale jinej problem sem s klavesou a mysi nemel sebemensi problem....
klavesa+mys = stale nejuniverzalnejsi ovladani -
-
:D kezbych umel psat....
-
-
Já jsem hrál AC1 na PC na klávesnici a myši. V té době mně to přišlo v poho, protože jsem na gamepadu hrál akorát u kámoše fifu na PS2. Při vydání AC2 jsem koupil PS3 a s gamepadem se mi to ovládalo o něco líp. Díky páčce si můžu určit přesný směr kterým chci skočit nebo utíkat. Podle mě je to na klávesnici a gamepadu skoro stejné až na pár drobností a je to jen síla zvyku. Každý má na to samozřejmě svůj názor.
-
nechápu co pořád držkujete na ovládání! mě se to hraje příjemě na klávesnici a vůbec mi nevadí že tam nemám nějaké debilní páky a hybla! navíc myš je daleko přesnější než... hybla!
-
Nechápu, jak to hraješ na gamepadu...
Když jsem PC hráč, hraju na KLÁVESNICI a MYŠI, každej ne, ale já jo.
Je to krásně plynulý, krásně se s tím hraje.. -
já zase nepochopím ty, co to zvládnou na gamepadu.... jako první díl když jsem hrál poprví byl ze začátku těžkej... pak jsem si ale zvykl, a šlo to v pohodě... když jsem nedávno hral znova AC i AC II bylo ovládání pro mě absolutně přirozený... když si zvykneš je to krása...
-
-
Mne vždycky AC zklamou.. Trošku bych čekal nějakou hloubku když už to je v tak pěkném historickém prostředí... Ale ono všechno vybuchuje nebo krvací... Trošku nějaký drama! tajemno! Ne adventurku typu Indiana Jones
-
-
Hrál jsem AC jen první díl. A hodně jsem koupě litoval, pro mě to bylo hrozný zklamání a velká nuda. Asi nebude moc hráčů co se mnou souhlasí, podle toho co tu čtu, ale no tak co. Mínuska sem.
-
Si asi upad ne? Assassins Creed zaprve neni zadna adventura typu Indiana Jones (i kdyz ty jsou super!) a jestli Assassins Creed hry neco jsou, tak prave neuveritelne vypravne a po pribehove strance do detailu promakane hry, ktere v AAA prodkuci prakticky nemaji obdoby. Jestli je nejaka kvalita v komercnich hrach, tak je to predne Assassins Creed, to jsou jedny z nejlepsich her soucasnosti!
-
-
Svět se v prrdel obrací... *13*
-
Klid, zhluboka dýchej. *2*
-
-
Presne taky bol AC1. AC2 a Brotherhood uz su viac take "hollywoodske klise" kde Ezio sam vybije cele mesto znici 5 lodi 13 vozov s konmi a podpali vsetky veze v meste.Proste to uz prehanaju
-
-
Uííáásakrahustýnámrdšmarja! *14* *14* Taky už mám na Vánoce jasno :D *husina*