Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na východ od nás všechno rusáci, na západ od nás kapitalisti ♥ A na sever..tam vůbec někdo žije? Hehe, vždycky jsem toužil to říct *15*
  • GlaDOS
    To není zrovna to, co jsem chtěl slyšet. Překousnul bych to, kdyby měl nový díl Half Life vyjít až za několik let, nevadilo by mě, kdyby už nikdy nevyšel žádný díl CoD (to bych byl spíš rád) ale tohle je vážně špatné. Jelikož byly předchozí díly (hlavně první a poslední) úžasné, druhý díl mohl být ještě lepší. Hlavně v této době mainstreamových sraček. A já se ptám PROČ?
  • Lawliet
    až na to že to nedělali rusaci ty demen**
  • Jo, Troiky byla taky škoda, ale dobrejch studií padlo více, divné že ta blbá nějakou nepochopitelnou záhadou zůstávají.:/
  • Black_Hand
    ..... *8* *9* *13* . to je pro me jako kdyby po druhy zavrela troika :(.
  • Hele, až uděláš tak skvělou hru/hry jako byly S.T.A.L.K.E.R.y tak budeš moci možná něco říkat, ale to se nestane, takže zmlkni.

Btw- Ten nick, to je jako "rekce" k tomu studiu? Pokud ano tak GSC je Ukrajinská firma, ne ruská, to je stejné jako by někdo říkal že Slovensko jsou východní Čechy.
  • LOOOOL tu v diskusiách sa nejaký teplý troll vždy nájde *7*
  • LOOOOL koniec tej hnujsnej zabugovanej fekalie
  • Inquisitor
    To je katastrofa jako v Chernobylu.
  • Nic ve zlým, ale s DMP jdi teď do háje kamaráde. Je totiž tuze zle.*16* Navíc Games.cz smajlíka s palcem nahoru nevedou..
  • proč BOŽE! vem si CoD! ale Stalkera nám nech.. *1*
  • Jo myslím. Páč ti blbečci neumí udělat nic pořádného, i to posraný MW3 jsem dohrál během hodiny a půl... mám na mysli Kampaň.

Jo jasně, stalkerů tam je moc a to hlavně v Clear Sky. CoP to už bylo jiné... Ale ke knížce to nemůžeš přirovnávat. Co Metro? S knížkou má tak společnou 1/4 děje. Ani ten konec není správný. A když už jsme u her podle něčeho. Co Avatar? To byla taková stupidita, že sem to dohrál a hned posílal dál, páč mít něco takového na poličce, je potupa...
  • Kdo zná DMP - Datastor Modpack, at da palec nahoru :) S tímdle modpackem je SoCh opravdu vypilovany k dokonalosti... proste must have.
  • hmm - To by bylo určitě fajn...
  • Já jsem hrál naposledy COD 1.. Od té doby všechny informace o codku nevnímám. Co tak zaslechnu tak jsem o nic nepřišel *4* . Ale tak kdybych měl soudit podle jedničky tak by na mne šli mdloby taky *1*
  • Pravdou je,ze vetsi zamereni na survival by stalkerovi slusel.A neni to zase tak davno,kdy v jednom interview trvdili,ze se ve dvojce chcou vice zamerit na survival a rpg prvky.
    Toho uz se mozna nedockame.
  • Jo to je asi blbost... Byť já jsem spíš měl na mysli ten počet nepřátel.
  • lol nevíš absolutně nic, poslední stalker Call of Prypiat byl nejlepší díl. Ke všem třem dílům vyšly mega community "patche" - verze COMPLETE.

To sis dointaloval do originalní hry a pak už se dalo mluvit bez problému o 10/10 hodnocení.

CoP COMPLETE - nejlepší díl stakera
    Shadow of Chernobyl byla ale taky šílená pecka... :( :X:X:X

No nic nebudu se tu mučit, škoda přeškoda, ve skrytu duše sem na Stalkera 2 čekal :(((
  • Tu jejich "kupu" si radsi ani nebudu predstavovat *1* .
  • Počkejte se si až to odkoupí Activision... Oni určitě něco dají do kupy *3* (ber to to z nadsázkou)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit