Přejít na výpis diskuzí
Konec S.T.A.L.K.E.R.a 2 a jeho vývojářů potvrzen - UPDATE
9.12.2011 | Aleš Smutný
169 příspěvků
-
Škoda, škoda, budu držet palce aby se z toho nějak dostali. Zatím totiž asi neexistuje alternativa k této hře (Precursors jsem hrát nemohl, neboť ta splašená myš mi nějak s mojí Razer Lachesis nefungovala), dohrál jsem všechny díly.
Chybky tu byli, něco se mi taky nelíbilo, ale celkový zážitek byl nezapomenutelný :) Na dvojku jsem se velice těšil, kdyby ten svět pochytil i něco např. z Metra 2033 - měnění filtrů a pod. pak by byl zážitek asi k nezapomenutí. -
Já bych se nebál o zánik, přece jen je na něj značka Stalker až příliš silná, spíš aby to nedopadlo jak s Mafií 2, že nakonec pod velkým distributorem (myslím že se o firmu poperou) vydají mnohem míň, než bylo plánováno a rozděláno.
-
Takovou špatnou zprávu jsem nečekal....
-
Osobne si myslim, že spravy o chybach, su riadne nafuknute FAMY !!! a to neplati len o STALKEROVI ale všeobecne. Daky chujko dačo povie a napiše, pozdravujem pana Vavru...,niekto sa toho chyti, začne sa to širiť a zle spravy sa nam širia lepšie ako dobre, a zrazu každy tvrdi, že ta a ta hra je "šílene zabugovana". Ja osobne na žiadne važne bugy nenaražam, ja neviem kde vy na to chodite ??!!
-
njn, první Stalker byla pecka, sice těžce nedoladěná ale byla, další Stalkery už vařily z vody. Pochybuju že Stalker 2 by byl něco přelomového, možná je to tak lepší...
-
Ty si magor! Zprznění? Víš o čem mluvíš? To je hra, kterou nejsou schopni udělat ani v tom posraným Activision. Tam by udělali úzký koridor a udělali by z toho blbou střílečku!! To co z toho udělali je nádherný. A Piknik u cesty jsem četl a nějak moc jsem to s tím nespojoval...;-)
-
Skoda, Stalker je moje srdcovka, co na tom, že byl Clear Sky preplácaný, jak SoCh, tak CoP jsou naprosto super.
A jiné studio z toho udělá koridor, takže radši nic. -
Mamlas *7*
-
Vsechny hry co vydaly byly betaverze. Bohuzel jsem to kupoval a doufal, ze to priste bude lepsi. Nebylo, neustale se jen cekalo na patche, hry padaly jak svetky, nektere mise se nedaly dohrat. Proste opruz. Sice po 5 patchich to uz bylo dobry, ale kdo by cekal 1/2roku po vydani gamesky? Nakonec pro nas dobry.
-
Ale zase někde v rusku kde se prodává v krámě s rohlíkama za 300...
-
*13*
-
Spravedlivý trest. Chceš dělat hry na konzole? Tumáš šutrem do hlavy!!!
-
Jaskaaa Jindra to je naša celebrita.
-
To je jindro jindrisku, ne jindra.veliky (ten s těmi mínusy) *2*
-
Hmm žádná škoda jen totální zprznění knižní předlohy Piknik u cesty....
-
Ty vole! Ty seš ten Jindra s těma mínuskama, o tobě sem už slyšel *1*
-
Ty vole! Jindra! Hodně sem o tobě slyšel, to seš ty ten s těma mínuskama? *1*
-
Občas by ses měl od PC zvednout a jít se podívat do školy, docela jsi zvládl zaperlit v tak krátkém příspěvku, jak chybami gramatickými, tak svojí debilitou
-
Kluku ty si jí dej. Co to meleš za bláboly? No jo, já zapomněl, že ti emeričtí fanatici, nedokáži dohrát hru v takovém rozsahu, jako je série S.T.A.L.K.E.R., ta mne i inspirovala ve psaní fan-fiction. Řekni mi, kolikrát jsi to hrál a kolikrát jsi to dohrál do konce se všemi úkoly? Všechny tři díly jsem dohrál celkově 26krát. se vším všudy. A netrvalo mi to hodinku, jako u těch primitivů COD.
A co, že nebylo žádné nové info o hře. Kolik her vyšlo bez toho, aby bylo nějaké info. Hm? nevíš co. =-D -
Pravda,moje chyba.Tak to dopada,kdyz clovek premysli nad necim jinym.