Přejít na výpis diskuzí
Konec S.T.A.L.K.E.R.a 2 a jeho vývojářů potvrzen - UPDATE
9.12.2011 | Aleš Smutný
169 příspěvků
-
No jasně, fakt už se nemuzu dočkat STALKERA od EA :( s autohealem, a všema srač...ama moderních shiatz konzum her, to teda určitě.
TO BYCH JEN 10x STAHNUL PREZ TORRENT A 10x SMAZAL!!!! -
"no protoze to srovnavas :)" - Přesně tak, ale ona už nebude druhá šance, při které by se mohli vydat trošku jiným směrem. Pro mne se prostě měli více držet předlohy a zkusit tam zasadit trošku větší surivival... Mne v podstatě vadí jak oni prezentovali zónu.
Metro 2033 bylo docela zábavný (knihu jsem nečetl), ale tak to už asi byl zajímavější ten Stalker.
"kazdopadne, pokud to mas postavene takhle tak bud rad, ze jsi nejdriv hral a pak cetl a koukal a uzil jsi si tak vsechny 3 media :)" - Jo a dostal jsem se vzestupně od toho méně vyspělého k tomu vyspělejšímu :-) -
:((( přesně tak, je to serie pro opravdové hráče mezi něž se hrdě hlásím! Drsná hra, nejlepší, dohraná X krát a pěkně mě se...e že TI NEJLEPŠÍ ODCHÁZEJÍ PRVNÍ. R.I.P a díky za nejlepší hry
-
Ako, už som videl napisane tamta misia sa nedala spliť-opravene, osobne som nemal problem, ale ked niekto napiše taky vykrik do tmy "hra je strašne zabugovana" tak ide o sprosty FLAME a môže isť handry fajčiť. *1*
-
To by byla skvela alternativa.Pripadne, kdyby si je pod sva kridla vzalo valve,tak by jsem se taky nezlobil.
-
no protoze to srovnavas :) .. coz nejde, mensi srovnani by jsi si mohl dovolit u metra2033 .. ale ani tam se to neda brat tak, ze kniha byla lepsi a sla vic do hloubky a proto snizim hodnoceni hre :) .. kazdopadne, pokud to mas postavene takhle tak bud rad, ze jsi nejdriv hral a pak cetl a koukal a uzil jsi si tak vsechny 3 media :)
-
To snad ne! Série Stalker patří k tomu nejlepšímu co jsem kdy hrál! Byla by obrovský škoda, kdyby studio zaniklo a druhý díl nikdy nevyšel ( pořád by to byla lepší varianta než třeba prodej značky Activisionu *1* ). Doufám, že je někdo zasponzoruje a nakonec se vzpamatují.
-
Jak uz bylo receno,hra se knihou pouze inspirovala,ale jinak si jde vlastni cestou.Takze kritika ze se jedna o zprzneni knihy mi prijde zbytecna.
-
Srovnavat stalkera s vyplody activisionu?To myslis vazne?
-
Hej pozdravujem Datastora *14*
Mne ako CoP nesadol nejako, čo ja viem, nechajme tak, takže som ho dohral iba raz, ale zvyšne diely asi po 10x a priležitostne sa ku nim vraciam, odzadu odpredu, vždycky skušam niečo nove... HRA FUNGUJE !! *3* -
No takhle. Hra mne docela bavila. Potom jsem si pustil film a přečetl knihu a už mi to nepřipadalo super *4*
-
No prave jestli tohle neni ta nejhorsi varianta.Stalker by mel zustat v rukach puvodnich tvurcu a nebo nikoho.Protoze vime,jak by to nejspis dopadlo,kdyby se toho chopil nekdo jiny a nebylo by to hezke.
-
Kdyby ty vývojáře najal CDProjekt a koupil i tu značku, přehodil je do Polska a v klidu je nechal dělat Stalker 2, vůůůůbec by mi to nevadilo.
-
Me naopak prislo,ze datadisky(zejmena CoP) puvodni hru v mnoha ohledech vylepsily, a celkove byly tak nejak vice vyladene,nez puvodni hra.
A zejmena u CoP jsem se opravdu bavil stejne jako u prvni hry.
A hlavne,v te zaplave generickych strilecek co posledni dobou vychazi byl stalker jako zjeveni a proto i kdyby dalsi dily ,jak rikas,varily z vody,tak by me to nevadilo,protoze zadna jina alternativa na trhu proste neni. -
Co je mi do Activisionu... *4*
Stalker se moc od Activisionu neliší... Už v podstatě si stačí vzít ten poměr - Stalkerů v zóně ku nestvůrám... Trošku si tam člověk připadá jak na Václaváku. Akorát stánky s klobásami tam chybějí.
Ne takhle ne... Méně stalkerů, více survival, lepší příběh. -
ja vsechny hry hral sice tak mesic po vydani ale problemu jsem mel minimum .. ono v CR je kolem toho docela silna komunita, ktera tu hru posouva nekam jinam a posledni dil jsem snad cely ve vanilla podobe ani nedohral ...
-
Tyhle reci o prolezlosti bugama popravde docela nechapu.
Hral jsem vsechny 3 hry par dni po vydani a nikdy mi hra nespadla a nepotkal jsem zadnej GAME BREAKING bug.Obcas se nejaky bug nasel,ale vetsinou slo o drobnosti.
Bud jsem mel vzdy takove stesti,nebo je to opravdu jen fama. -
nevim .. tohle bych nesrovnaval .. stalker se jenom inspiroval prostredim a i to zasadil do konkretni lokace a nekterymi prvky .. jinak se knihu napodobovat ani interpretovat nesnazil .. jak kniha tak film a hra jsou naprosto jine, dobre zazitky ..
-
Presne presne STALKER ako značka nezanikne, už sa toči film a serial, len aby to zostalo aj dalej v rukach GSC...asi sa dam na woodoo a obetujem daku sliepku *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=zfbK_dbsCu0