Konec samotářství: Singleplayerové střílečky jsou rarita pro pamětníky
-
Když podělaná MP hra tak budiž... ale tak za 300kč... Za kvalitní singleplayer klidně 1000kč dám (Skyrim, Kingdome come, Red dead redemption a podobně) Ale na nějakej multak kašlu
-
-
Multák nejlépe zadarmo... přitáhne to více lidí a samo na sebe vydělá🙂
-
-
Jasně...SP hry jsou mrtvé. Vyjde GoW, RD2 či Spiderman. Teď jsou pro změnu mrtvé SP FPS, předloni to byly strategie...Nějakou jinou "novinku"? Je zvláštní, že vždycky po takovém článku se pak objeví něco, co autora virtuálně nakope do koulí.
-
-
Pc hry jsou mrtvé tak posledních +-20 let 😉
-
nejsou strategie mrtvé už dost dlouho? :(
-
-
naopak
-
-
No nevim, od Supreme Commander 1 a dejme tomu Anno 1404 mě nic nechytlo.. Možná Sudden strike 4 a company of heroes 2
-
-
Tak asi musíš počkat na iron harvest. Hodně záleží co od strategie chceš, jestli hloubku do které se musíš zakopat na desítky hodiny abys objevil všechny mechaniky a úspěšně to dohrál, kratší intenzivní akci, kombinaci žánrů, nebo kompetetivní zápolení s hráči. Já třeba až na vyjímky nepatřím do té první kategorie.
Za poslední roky jsem si hodně užil factorio, cities skylines, grey goo, northgard, total war arena, they are billions, two point hospital, Workers & Resources: Soviet Republic.. beztak sem něco ještě zazdil.. teď pokukuju po vydání iron harvestu, tak uvidime.
-
-
-
To je ve vlnách, umřeli v roce 2000, 2006, 2010 a 2014😀
-
-
-
ale kruci, kazdy rok nejaka pohadka jak u vyzivovych poradcov. nezer vajicka zabiju ta, zer vajicka su zdrave. rpg je mrtve, adventury su mrtve, rts su mrtve, single fps su mrtve...
kraviny, pre kazdeho sa nieco najde nech si korporat tvrdi co chce ze zrovna frci a na nicom inom nezalezi...
-
MP, coop, online ovadiny jdou naprosto mimo mě. Nudná primitivní zábava pro twitchery a youtubery. Osobně všechny hry z minulého roku co mě bavily byly SP hry a všechny na které se těším jsou taky SP hry
díky bohu za každou SP hru
-
-
Asi tak, nicméně pro mě vyjímku tvoří World of tanks. To je sice MP ale taková nenásilná a hlavně bez Voice chatu :D
-
-
"asi tak" ale stejně jeden mulťak mastíš. To už je pak ve výsledku jedno co hraješ, každej si může najít ten svůj.
-
World of Tanks? LOL
Kdysi bylo WoT dobré, ale bohužel Wargaming jádro té hry postupně update za updatem zabíjí.
Hra, která trestá skill a slabých hráčům pomáhá s RNG, si nezaslouží přežít. Chápu, že se Wargamingu ten business model asi vyplácí, protože nejvíce peněz Wargamingu sype právě z těch lamek, co neumí moc hrát a tak jsou ochotni si připlatit ... ale každého zkušenějšího hráče, to časem začne štvát. A jak jsem říkal, postupně je to horší a horší.
-
-
už to hraju od 2012 a pořad sem spokojenej.
-
-
Asi nejsi dost dobrý a všímavý, aby sis všimnul těch problémů. 😛
-
-
Tak to samozrejmě nejsem. Win / Lost mam 49,88 takže žadnej tryhard :)
Jediny co mě štve jsou artilerky... a matchmaking +2
-
-
Reakce na příspěvek:
Když jsem WoT přestal hrát, tak jsem byl Unicum (mezi top 0,1% hráčů, 63% win rate) a hrával jsem za jeden top klan, takže vím i těch dojebech od Wargamingu v klan scéně. 😐
Jak jsem říkal, postupně to je horší a horší...
-
-
-
-
Too se dá říct prakticky o všech Wargaming her, tak hlavně že to mají jak na konzole tak na mobily🙂😎
-
-
-
Konec samotářství: Singleplayerové střílečky jsou rarita pro pamětníky
Ehm četl si i ten nadpis, řeč byla o střílečkách a těch fakt poslwední dobou moc není ( díky bohu za další COD se singplejerem)
Jinak COOP nemusí bejt špatnej stačí dodat obsah příběh a eliminovat grinfd nebo udělat grind zajímavý. Proto Division např celkem jde.
-
-
A MP hry jsou záminkou k bloatware a social chujovinám always online trendu.
-
DOufejme že budou stále... Mp není žádná budoucnost.
-
-
To jo, budoucnost je preci na mobilech, kde v podstate hraju sp hru v radoby online svete a dokupuju energii, abych mohl hrat dal, haha
-
-
Pokud jsou dobře nastavené nevadí mi.
-
-
-
V momentě kdy by ze stříleček vymizel singleplayer neměl bych důvod koupit si víc jak jednu ročně. MP je pro mě i z časových důvodů druhořadá záležitost a současný trend ve formě Battle Royale mě míjí zcela. Na těch pár hodin týdně které hraním strávím by mi obsahově jeden MP titul ročně bohatě stačil.😎