Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro

Metro, DOOM a Wolf posílají pozdrav :).

• Jack1947

No je to spíše takovej povzdech nad QUAKEIV který komerčně tehdy celkem propadl i v recenzích. Prostě zavádějicí nadpis ( už zase!?)

A Quake od té doby nebyl ani asi nikdy další plnohodnotný nikdy nebude.

• jindra.veliky

Letos Metro Exodus, Doom 2, Rage, Far Cry New Dawn...nesmyslnej clanek si myslim. Hlavne to tvrzeni, ze je Q4 symbolem zkomirajiciho SP, lol

Ps: dalai CoD kampan MA mit! Dokonce nam chteji udelat remaster mrtveho SP MW2, proc, kdyz jento mrve? K tomu do budoucna dalsi Prey, Wolf,...

• Jack1947

No jasně, jediné co s ještě trochu s nadhledem beru jako ok je Division jinak je to většinou jen odpad. Díky bohu, že je furt fůra SP her.

• Whoossain

Já na nějaký multiplayerový pobíhání už nemám moc času. Mám rád střílečky a mám rád, když mají nějakej příběh. A nemusí to být zrovna antická tragédie nebo shakespearovský drama. Neskutečně mě bavil Wolfenstein: The New Order nebo Doom 2016. Těšim se na Atomic Heart nebo Rage 2. Nějaká vnucovaná kooperace, nebo kompletně MP zaměřený tituly mě nechávají v klidu.

Mimochodem, myslim si, že tahle inklinace vývojářů k tvorbě MP titulů je spojená spíš s leností. Než aby pracovali na pokročilý AI tak radši uplácaj MP polotovar, kde hráč udělá kus jejich práce. A prodají to ještě za mnohem víc, než SP hru...

• Jack1947

Pc hry jsou mrtvé tak posledních +-20 let 😉

• Jack1947

Multák nejlépe zadarmo... přitáhne to více lidí a samo na sebe vydělá🙂

• Jack1947

Dobrej byl taky ten Spoiler tehdy na Quakeconu ?

• Jack1947

Věř tomu že je, rád si nějakou tu Mp akci dám ale Sp je pro mě vždy to hlavní.

• XorxoxTalarius

Quake 4 byl dementni v tom ze jsi porad chodil dokola tema samejma chodbama a hra se te snazila presvedcit ze jsi uprostred valky a vubec to nefungovalo

• ALHAZRED

Mrzi mě, když hrači neoceni hru takovou jaka je, ale takovou, jakou ji chtej mit.

Doom neni dost Doom, Quake neni dost Quake...Quake 4 byl boží...!

Je jasny, že tyhle SP FPS se taky musi nějak vyvijet, a koncept Far Cry, nebo Dying Light, neboli polo otevřeneho světa se mi celkem libi, i když někto tvrdi, že to zabiji spusob vypravěni neboli hrači nevědi jak to maji hrat, co teď a co pak...na tom by měli tvurci popracovat...aby ta volnost nerozbijela samotny přiběh.

Nicmeně mužu tady vyjmenovat spoustu her: Metro, Stalker, Far Cry, Doom 3 a třeba Quake 4... jizdy, na ktere se nezapomina a budu rad, když přibudou dalši...

• Inquisitor

Já radši ocením příběh, propracovaný svět a nějakou cestu, důvod proč jdu hrou dál. Mně nestačí frenetické pobíhání a sbírat počet zabití. Nemám nic proti lidem které to baví, ale mám pocit, že za většinou stojí nějaká módní vlna. Přijde mi, že většina těch BR her jsou zaměřený na streamování a tím nalákají dávy lidí, který je sledují a musí být taky tak cool. Ale asi je to holt produkt dnešní doby sociálních sítí.

Ale já pořád věřim, že nás SP pozivních hráčů je stále dost. Sice nemají třeba tak snadný komerční úspěch jako tyhle hříčky, ale věřím, že se pořád najdou vývojáři kteří chtějí vytvořit něco víc. 

• Veskoslav

Tak ono to bylo divné. Nebyl to už Quake (hektické pobíhání) a byl to nějaký hybrid Dooma a Quake, kde si nevzal z ani jednoho jejich typické znaky. Neber mě špatně, Quake 4 mám moc rád (český dabing k tomu je legendární:-D), ale nějak po šílené III a skvělé II nebylo něco, co by lidé asi chtěli. 

To samé postihlo Singularity. Podle mě, jednu z nejlepších FPS her.

• maros.goc

Quake 4 je paradicka a z dnesneho pohladu dost nedocenena hra

• OT: Quake 4 mal neskutočne dobrý pohyb, crouchslide bol úplne top. Mal som rád aj iné MP hry, ale Q4 bude pre mňa naj multiplayer všetkých mojích dôb. A Q4 neskončil asi z dôvodu uvedených v článku (čítal som síce iba 1.-2. odstavec), ale bol náročný na hardware, tak sa nechytil.

• Veskoslav

To je ve vlnách, umřeli v roce 2000, 2006, 2010 a 2014😀

• Johnny

Asi tak, nicméně pro mě vyjímku tvoří World of tanks. To je sice MP ale taková nenásilná a hlavně bez Voice chatu :D

• Johnny

nejsou strategie mrtvé už dost dlouho? :(

• Johnny

Když podělaná MP hra tak budiž... ale tak za 300kč... Za kvalitní singleplayer klidně 1000kč dám (Skyrim, Kingdome come, Red dead redemption a podobně) Ale na nějakej multak kašlu

• Veskoslav

Jasně...SP hry jsou mrtvé. Vyjde GoW, RD2 či Spiderman. Teď jsou pro změnu mrtvé SP FPS, předloni to byly strategie...Nějakou jinou "novinku"? Je zvláštní, že vždycky po takovém článku se pak objeví něco, co autora virtuálně nakope do koulí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit