Přejít na výpis diskuzí
Konec spekulacím: první video z Mass Effect 3
12.12.2010 | Petr Poláček
146 příspěvků
-
Nechapem co ti nesedi :P
V 1 si bojoval s jednym znich ktory bol niekde odlozeny pre pripad nudze a v 2 zase s Protheanmi-Colektormi ktory sice prehrali svoj boj ale aj napriek tomu dokazali svojim sposobom Reaprov odrbat :D .
No pravdepodobne pocitali Reapry aj s nejakou takouto alternativou a preto si nechavali v zalohe tu stanicu za Omega 3, ved predsa ak by si vladol takou silou, technologiou a inteligencou tak by si sa nespoliahal iba nato ze je ta velke mnozstvo. Ak si prechadzal ME2 planety tak pri niekolkych planetach si nachadzal rozne zmienky ktore viac nez pravdepodobne patrili k podpisu Reaprov ale na druhu stranu si napriklad nasiel aj zmienku o zbrani ktora takeho zmrda usmazila tak nevidim dvovod preco by nemali mat nieco v zalohe.
Okrem toho v ME2 bol priblizeny povod Reaprov, indoktrinacia a mnoho dalsich veci ktore sice mohli byt viac rozvedene ale aj tak boli uspokojive . -
Tak našel jsem, že populace je 11 miliard, to znamená poměrně srovnatelný s dnešním stavem. Města asi nebudou mít víc lidí (10 milionů je dost, spíš vyrostou další "gigapole" v Číně a Indii), takže si za tím odhadem stojim :)
-
chyba - reakce na Milhause, o pár postů níž.
-
Měl jsi jim dávat rozkazy, když jim dáš rozkaz, budou zůstávat na určených pozicích až do konce boje.
-
Odkdy?
-
Kaidan je mrtvý *11*
-
Pribeh mi ve dvojce moc nesedl, ale zase styl jakym byl servirovan byl hodne dobrej
strihy, konverzace, klipy atd jsou daleko lepsi nez v jednice
atmosfera mi prijde taky lepsi
a nechapu co mate proti stylu boje - je o hodne lepsi nez v jednicce, kde si i pres to, ze si nemel zasobniky musel jak dement pumpovat brokovnici ><
kryti a styl strelby je taky daleko lepsi...
novy system abilit je trosku omezenejsi, ale aspon jsou v boji pouzitelne i jine povolani nez jen soldier - hlavne na vyssich obtiznostech slo v jednicce poznat, ze nemam prakticky zadne schopnosti pro utok...
ohledne cerberusu a aliance... cerberus dal sheperda dokupy, takze jim neco dluzil, kdezto aliance se na nej vysrala - dalsi otazky ? :D
a u toho heatsink systemu - dobre je trosku dementni uplne prejit k nabojum, ale doufam ze tyto 2 systemy v ME3 zkloubi - ze budes mit normalni CD, ale pokud chces rychle strilet, tk vystrelis heatsink, nebo neco takoveho -
tyvole fakt ? :D:D:D
Vzdyt o tom mass effect je ty pako :D:D:D:D -
to neni trailer, ale teaser trailer, coz je rozdil...
trailer obsahuje snimky primo ze hry, ale teaser je jen na navodeni pribehu, mista odehrani, data vydani atd... -
Za takový DLC bych dal klidně 500 *1* *1*
-
Ten nick sedí.
-
videl byl to footage trailer kde byl filmecek prolozenej fotkama ze hry programatori udelali umyslne funkcni jen jednu mapku aby fanousci mohly videt jakej grafickej styl a engine hra bude mit technycky udaje nikomu nic nereknou takze unreal engine moc lidem nerekne jak hra bude vypadat proto to prolozili tema fotkama z jedne hotove mapy a pocitam ze tenhle dil ME uz taky zacali programovat takze by to slo udelat uplne stejne jenze to je prace navic a to se nikomu nechce
-
jj me ale ve dvojce prislo ze pri nekterych soubojich hlavne tech necekanych kde na tebe z niceho nic zautocili se moji spolubojonici strasne motali "pod nohy" kolikrat i do drahy moji strelby coz me tedy docela stvalo a v pozdejsich fazich hry se to stavalo docela casto
A kdyz bylo po boji tak sem je vlastnorucne zastrelil :-D -
2 miliony mrtvych? Shepard Failder. Game Over :)
-
Jedna otázečka. Bude Shepard bojovat i v Praze? Jako střed Evropy podle mě nejlepší místo pro tzv. poslední odboj, pokud ovšem Praha v budoucnosti bude :D
-
Však já jsem to "stát jako panák" myslel s nadsázkou - také jsem to dohrál na nejtěžší obtížnost a chvílemi jsem se zapotil. Ale ve dvojce mi ty souboje přišli mnohem dynamičtější, dalo se v nich snáze přebíhat z úkrytu do úkrytu, schopnosti specifické pro jednotlivá povolání opravdu výrazně měnili charakter hry, obecně mi přišli dovednosti vypiplanější a parťáci se chovali mnohem inteligentněji (v jedničce jsem je při svízelnějších momentech často raději posílal pryč a nepřátele likvidoval sám - ve dvojce jsem podobné nutkání neměl). V jedničce šlo i v přímé palbě několika soupeřů chvíli stát a palbu opětovat než spadly štíty zatímco ve dvojce byla cítit každá rána. Statickými boji rozuměj statickými oproti dvojce.
-
Já hraju za renegata a ono to není to typické zlo, ale spíš plnění misí tvrdým, nesmlouvavým způsobem kde se počítá, že všechno co by ohrozilo cíl mise musí být odstraněno a takový Shepard by se k nim nikdy nepřidal
-
Ty jsi nekdy ted v posledni dobe videl gameplay ze hry v prvnim traileru ? :)
-
Gratulujeme, vyhrál si v soutěží o originální hry EA Games. Stačí potvrdit účast v soutěži. http://www.eavanoce.cz/invited_by/28707
-
ja to tedy hral na maximalni obtiznost a "stat jako panak " my teda nestacilo musel jsem hodne vyuzivat kryti a schopnosti pouzivat hodne takticky jedno spatny pouziti bylo vecinou katastrofalni protoze trvalo nez se doplnili staci si to zahrat na max obtiznost ta nejtezsi se odemce po prvnim dohrani hry ja pouzil unlock trainer ktery odemykal jiz zminovanou obtiznost bez nutnosti predesleho dohrani a hral to hned na poprvni na max obtiznost