Přejít na výpis diskuzí
Konec spekulacím: první video z Mass Effect 3
12.12.2010 | Petr Poláček
146 příspěvků
-
Třeba už jsou lidi i na jiných planetách =)
-
jenze trailer muze byt taky footage trailer nebo ingame trailer samo o sobe samotne slovo trailer je dosti sirokej pojem
-
Kdybych tam mohla hopery střílet, tak proč ne :D
-
Taky proto se tomu rika trailer.Mimochodem doporucuju ti si najit 1 trailer k ME2.
Ale jinak diky pobavil jsem se *1* -
Teď hovořím o DA2 mimochodem. Jak to bude s ME 3 nikdo neví, ale zdá se velmi pravděpodobné, že nebude, když není ani u DA2.
-
:D :D ja kouknu na tiscali a ctu u mass effectu 3 zeme pod utokem reperu :D a pak se koukap porad ne a a je tam reaperu...heh to by byla prdel bojivat tam s 50 centem ne ? *1* *1* *1*
-
Bioware za to nemůžou! To je vina EA. Dokonce i česká pobočka EA se snaží vyjednat lokalizaci, ale centrála na to prostě kašle...
-
Eh, co to? Moje prvni veta zni video pekne, ale o hre nerekne vubec nic. Jedine, co jsem si z traileru vyvodil je, ze tam opet bude pouzivani munice vlzetne pojmenovane heastsinky. Promin, ale jediny, kdo by se mel zamyslet jsi ty.
-
presny cislo populace tam bylo, ale podle me se opravdu jednalo jenom o londyn
-
Co vsechno si nekteri dokazou vyvodit z minutoveho traileru ( napr. Killer ).Az clovek zasne.
Meli byste se nejdriv zamyslet nez neco placnete. -
Sarena ten reaper nutně potřeboval - byl sám a nechtěl na sebe příliš upozorňovat a Saren měl přístup k informacím k nimž by se ten Reaper nikdy nedokázal dostat - nedělám si žádné iluze o tom, jak by Saren skončil jakmile by svou část úkolu splnil. A jakmile začal projevovat trošičku nezávislé myšlení okamžitě mu reaper voproval do mozku řídící čip.
Takže otázka zní - co by reapeři nezbytně potřebovali od Shaperda aby se jim vyplatilo hřát si na prsou potenciálního hada? Shepardovi schopnosti jsou jim spíše naškodu - dělají ho nebezpečným. Nějak mě nic nenapadá. -
Teda - že jednička měla mnohem lepší příběh a že ve dvojce Shepard spolupracoval s lidmi o které bych si neopřel kolo souhlasím, neúplné skafandry ve vakuu mě také iritovaly, ale akčnější boje mi vůbec nevadily. V jedničce stačilo stát a držet prst na spoušti - nutnost skrývání, manévrování a používání schopností oceňuji (i když munici imho mohli nechat stejnou jak v jedničce) a zpět k systému "stačí stát jak panák" bych považoval za krok zpět. A level design měla dvojka o mnoho lepší - koridorová mi přišla spíš jednička.
-
Už se hrozně těším na Kaidana *5*
-
Likvidace největší hrozby jako primární cíl, vyhladit, využít. Posléze se zaměřit na ostatní méně potenciální nepřátele na jejich domovských panetách. Citadela sice v pohledu galaxie slouží jako centrum vlády, diplomacie, ale z jejich hlediska je bezpředmětná, může počkat. Jejím vyčištěním by sice zavládl menší chaos, ale velitelství je nahraditelné, vyčištění galaxie je stejnak otázkou desetiletí. A k dalšímu cyklu citaledu stejnak budou znovu potřebovat, takže k ní soustředit velkou bitvu by byla strategická chyba.
-
Protože toho Shepard hodně dokázal. O to logičtější je se ptát, proč teda zrovna Saren?
-
Žejo! Mohli rovnou v prvnim videu ukázat, jak to skončí.....
-
čekání si můžete zkrátit předlohou mass efectu - Star Controlem nebo jeho remakem Ur-quan Masters. http://sc2.sourceforge.net/ Zajímalo by mě když si bude muset tak pospíšit, jestli bude alespoň nějáký časový limit. Minimálně by už nemusel lítat kolem opuštěnejch soustav a těžit minerály.
-
Ono to šlo udělat aby přežili shepard, i když jsi neměl vylepšenou normandy a neloajální členy.
Aby umřel chce holt fakt velice moc talentu z codka :D -
No tak kolik procent lidí z celkový populace je už mrtvý se takhle určuje hrozně těžko,protože je to z budoucnosti a (timhle si nejsme si jistej,ale myslim) že už v prvnim díle se mluvilo o tom že Země je přelidněná.
-
No video pekne, ale o hre toho nerekne vubec nic. Jaka bude? Pouci se ze dvojky a vrati se ke stylu akcni RPG? Nebo pujdou ve stylu ME2 a DAO2, takze pobezime koridorem a budeme mackat fire, hide, fire, hide jak idioti porad dokola? Pouci se z pribehu, ktery je ve dvojce tak dementni, ze ho snad ani nepsalo Bioware? Mam na mysli konkretne council, ktery i kdyz videl Reapera v akci, tak dle nich Reaperi neexistuji. Budeme opet v zajmu lidstva pracovat s teroristy a vrahy, kteri maji na svedomi nejhorsi zverstva od dob nacistu a tvarit se pritom, jak je to desne prima? Budou i nadale nasi partaci behat ve vakuu jen v kosilich? Bohuzel z videa je videt, ze nejspis neopusti ten novy a totalne dementni system heat sinku, takze k fire, hide, fire, hide nejspis opet pribude behej kolem jak idiot a sbirej naboje, ktere se objevi odnikud. Na jednu stranu se tesim (jednicku jsem dohral 7x, dvojku jen 4x), ale na druhou stranu mam obavy, co z toho nakonec bude.