Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čau... lidi jak se tn patch instaluje ??nevim kam ty soubory hodit abych tam ty pavouky neměl...??
  • Lawliet
    mám rád pavóky skyrimu :) když se naně bliže zadívate připomínají trochu lebku takoví smrťáci skyrimu :)
  • Tzn., že sa priblížiš k letisku a vyskočí na teba "press "X"" a pristaneš.
  • Ellendway
    Upřímně BF3 a jejich požadavky jsou hrozně přehnané.
  • pry se chysta battlefield 4 :-D , uz vidim doporucene hw 6 jadrovy procesor a 2x gtx590
  • Walldstein
    jooo to nase*e stejně jako když dobejváš metro postupuješ a když se vzájemně krejete u chodbyčky k jednomu M-comu (mám dojem že je to B v třetí části tak si proti tobě stoupne hovádko s baterkou a vidíš kulový, pak tam přistane garnát a seš víš kde...všude kolem =D
  • neznasam ked sa ludia snazia opravovat veci, ktore nie su potreba opravit, mne osobne je skyrim celkom vydarena hra, az na ten inventar a tak, ale casom som si fakt zvykol a nie je to ani tak neprijemne, jedine asi ten fakt, ze my stale pripomina to ze hram na konzoli, ale hovorim, ked tento fakt odoberem, je to skvela hra, a ty co uz teraz vymyslaju na nu rozne sproste upravy, tak nech, ja sa im vyhnem, skor by mohli upravit ty chytraci AI, pretoze jeden chlapik co som ho musel nejak odprevadit, a bol bez armoru zbran mal zavesenu na pase a byl sa pestami, furt liezol do cesty, tak ma islo porazit, skratka som ho takto umlatil asi 10x cesta bola dlha a predtym som v tej lokalite neobl, takze ked uz ty skvely moderi pracuju na kazdej blbosti, tzn vyskyt pavukov, omg, mne uplne vyhovuje, hru hram na master obtiaznost a nie je problem, kus sa da aj zapotit ale viacmenej ok, takze hovorim AI by trebalo kus poopravit, pretoze vie liezt poriadne na nervy, dokonca aj spolocnik, ktoreho hlavne vyuzivam ako nosne zviera, na veci a tak, a je velmi uzitocny aby si na seba zobral pozornost napr. giantov ci drakov, inak je AI na nic, takze nech neupravuju v hre veci ktore nie su podstatne, nech upravuju veci podstatne, ktore maju zmysel, este jedna vec, je vyborne ze zrusili tu opravu veci, aj ked kus chyba, dost rychlo to vynahradilo vyrabanie veci a hlavne ich vylepsovanie, orc armor z 54 armor na flawless 92, to uz je dost slusny dovod, dalej enchanting, znova sa citim skoro ako keby som hral morrowind, a to aj suboje nevynimaje, takze skyrim si myslim tak celkovo vysiel lepsie ovela ako oblivion
  • s vytrcajucimi sipmi som sa zatial nestretol, mozno neskor v hre, som len lvl 20
  • zase ja hram skyrim, skoro vylucne FPS, jednoducho hrat skyrim z TRP je kus aspon pre mna sialene, nejak si viac uzivam suboje s giantmi a drakmi ked to mam FPS, vecsia zabava, podla mna, kazdy hrame inak, prejavil som len nazor, neukamenujte ma za to dakujem
  • anální bandita :)
  • "ty vole to je masakr..."
  • Chachachaaaa, tak přesně na tohle reagoval brácha, když viděl jak rubu pavoučka. "Tak, tohle je další hra kterou si kámoš nezahraje" :D . Proboha zachvíly se budou všichni bát pavoučků. *8* No to mě pos...
  • Souhlas. Takhle se štěstím dáš na tři RPGčka 300 bodů za vyřazení. To že nikoho nezabiju mě zase tak moc netrápí.
    Co se týče HUMMV tak pokud správně zamíříš, dáš posádku jednou RPG. Vyzkoušeno na čelním skle a postranních oknech. Dokonce myslim, že Jeepy nemají postanní okna, takže je můžeš vystřílet i normálně.
  • Sakra môže už konečne niekto túto spamerskú buznu zabanovať?
  • A je to tu gayove z Bobici,cz , Hnusaci *12*
  • stoupeek
    Díky za radu, pomohlo to. :)
  • Caute a Ahojte moje lasky *14*
    Tak premyslim ze mi na serveru nechame asi ty lampy aby sem vydel na vasi krasny
    analiky *14* *14* *14* Miluju vas
  • smejki
    radši pořádnou než uspěchanou ::ruky_hore
  • Tak guided missile zabije tank na jednu raketu... zazil jsem to ted tolikrat az to nebylo hezky. Nechapu to ja ho vzdycky jen disabluju ale prej to zvladne :D
  • Proto hraju za elfa a zastrelim ho z dalky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit