Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta baterka mě tam neskutečně vytáčí a ještě víc kreténi, kteří patří do vašeho týmu a mají ji zplou svítěj vám do očí (retardovaná demence) - kolikrát se mi stalo že sem k vůli tomu zastřelil člena týmu, protože jsem nestačil rozpoznat zda jde o nepřítele či ne...
    • a este narokom pozeraju na teba :)
    • johnysak
      Však si to zasloužil. *2*
  • Co to je za blbost s tim pristanim? Normalne pristanu uplne v pohode. Zpomalim rychlost a tesne nad povrchem se vysune podvozek.
    • Tzn., že sa priblížiš k letisku a vyskočí na teba "press "X"" a pristaneš.
  • To je dobře...ty baterky jsou neuvěřitelná pytlovina...prvně jsem si myslel. že to je nějaký fór od tvůrců a po umrtí vidíte světlo na konci tunelu...až killcam mi osvětlil situaci...nefchápu, že taková "only-for-noob" záležitost prošla betatestem
    • On betatest ocividne jeste porad bezi... za UI squadu bych taky nekomu zprelamal hnaty (switch team hned pod leave squad bez ktereho se do jineho squadu neprepnes, nemoznost modifikovat classu pri loadingu nebo cekani na dalsi mapu apod.) ale co nadelas.
      • To je fakt...dycky to tak u tédle serie bylo...zatim je to "jen (ultra vychvalovači prominou) vynikající online FPS" za půl roku a pár patchích to bude klasika a král online FPS jako bylo BF2...ruku na srdce BC2 bylo dobrý ale kolikrát jsem si při něm řekl..."jo kdyby takhle BF3" tak snad...
  • Ono se nedalo přistát? O.o
  • A dalsia vec je IRS optika ci ako sa vola ktoru mam vazne rad ale musim uznat ze je o hodne uzitocnejsia nez ostatne optiky takze jej dosah by sa mal skratit
  • heh, jak se tady do sebe ty diskuze pletou :) , baterky s pavoukama (a vubec se neprotnou)... ne ze by to vadilo *2*
  • Mato1987
    Hmm "vybalancovaní protiletadlové zbrane"? ako to mysleli?
    A aby som sa vyjadril aj k tomu light of god ehm teda mám na mysli tactical flashlight tak konečne, lebo aby nejaké biele svetlo z baterky bolo silnejšie hoci aj na vzdialenosť 30 metrov za svetlého dňa ako slnko, tak to mi príde naozaj prihoreté.
  • cool, protoze ta baterka je nejvetsi fail BF3, s tim pobiha kazdej kindersak a reta*d ..
    • Jeste i ta termalni optika je trochu ulet, zvlast na dennich mapach.
      • tak ale takhle ma ta termalka fungovat.... funguje celkem normalne... koukni na serial Generation Kill, tam ji Serzant Colbert pouziva taky ve dne normalne... i v realu se pouziva normalne.... mas to vlastne nightvision v kombinaci s heat vision.. docela vychytavka :)
        • Nojo ale pochybuju ze by ti termálka ukázala třeba i miny atd. Třeba já osobně hraju se zbraní tak dlouho dokud na ní nedostanu IRNV termálku, pak přesedlávám na jinou.
          Já spíš docela často mám problém že když se po mě střílí, tak se schovám za šutrák a stejně zhebnu bo z mýho pohledu jsem plně krytej ale ale asi vlivem internetu jsem pro protihráče někde jinde.
          To že když zalehnu a skrz zeď mi čuměj nohy tak mě do nich někdo nakropí a taky umřu.
          Nechápu proč když umřu a rozhážu claymore miny tak se sami zničej a nezůstanou? AT miny přitom zůstávají.
          Nedá se něják vypnout ten chat na obrazovce?
  • michaliuz18
    tie oslepujuce svetla su hrozne to je pravda ...... a je jedno pravidlo, kto sa boji pavukov nesmie do skyrimu :P ja pri ich zabijani mam trosku privrete oci lebo su fakt NECHUTNY ..fuj
    • Proto hraju za elfa a zastrelim ho z dalky :)
    • Mechwarrior_bw
      naopak, kto ich nemá rád si Skyrim riadne užije : arachnofobik hrá skyrim - http://www.youtube.com/watch?v=wQsQQ_-ovGY *1*
      • To hrál nějakej naprostej vocas
      • michaliuz18
        to snad blbec hral:D
  • nemal niekto problem s pristavaním vo vrtulníku? ak ma mierne poskodenie alebo niekto po vas striela dost casto helinu hodi instantne o zem, technika je aj dost o unlockoch takže tažko este riesit ballance ale protivzdušnej obrany je strasne vela, pretože pre ing. je zabava behat so stingerom a cumiet do neba...v heline to pípa ale vy neviete kto po vás ide(ina helina, jet, tunguska, skryty talibanec a s ktorej strany *9* inak posledny unlock v heli je tv raketa s bf2
    • Jojo v tu chvíly mu nezávidim. Ale buď v klidu, my na zemi s tim Stingerem to taky nemame jednoduchý. Nejdřív to půl hodiny zaměřuje protože máš STEALTH a pak když nejsi pako, tak si necháš flery na chvíly, až po tobě ta raketa skutečně poletí, což poznáš podle zvuku. No a já po tobě vystřelim, vlítne to do flarů, prozradim svojí pozici, nabiju a zase půl minuty zaměřuju a mezi tím mě někdo sejme (kdokoli kdo si všimne čmoudu od rakety). Takže my to taky nemáme jednoduchý. :)
      • Bohužel nevim co udělá AA s vrtulníkem, ale jestli něco podobnýho co ruský AA v BC2 tak potěž pánbůh. To se nedalo řídit :)
      • vysledok je nasledovny vrtulnik lieta nikoho nevidi len mu stale v kabine pipa raketa leti takze je najvysi cas prchnut pretoze isto nebude trovat dlho a poleti dalsia takze dvojica hracov v jedinom bojom vrtulnku je zastrasena jednym trapnym inzinierom.Co ma potom robit ked sa tam objavi este tank ci nedaj boze nejaky AA tank? Vrtulniky su podla mna v sucastnej dobe slabe az hruza
        • Vrtulniky jsou tak silne jak jen pro ne pozemni jednotky dokazou udelat misto a funguje to docela hezky. Jedine co me stve ze primy zasah AA vrtulnik tak rozhodi ze proste spadne a to i v pripade ze ma jeste porad zdravi na rozdavani. Je to nevyhodne jak pro AA ktery proste nedostane kill ani pro vrtulnik protoze spadne :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit