Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych ocenil spravit ty trčící šípy. Nutí mě to hrát jen first person *7*
    • s vytrcajucimi sipmi som sa zatial nestretol, mozno neskor v hre, som len lvl 20
    • zase ja hram skyrim, skoro vylucne FPS, jednoducho hrat skyrim z TRP je kus aspon pre mna sialene, nejak si viac uzivam suboje s giantmi a drakmi ked to mam FPS, vecsia zabava, podla mna, kazdy hrame inak, prejavil som len nazor, neukamenujte ma za to dakujem
    • "ty vole to je masakr..."
  • čau... lidi jak se tn patch instaluje ??nevim kam ty soubory hodit abych tam ty pavouky neměl...??
  • Nejdřív jsem baterku nepoužíval, protože jsem si myslel, že mě bude prozrazovat a neustále ji zapínat a vypínat se mi nechtělo. Pak jsem ji zkusil a je opravdu efektní. Používám ji jedině na close combat a teď ji mám jen na pistoli. Ale jsem všema deseti pro, aby byla snížena její efektivita.

Ohledně vrtulníku (ad Bacil), tak co jsem viděl, tak heli může být velice užitečná, když to s ní někdo umí. Bohužel, už to nikdy nebude takový, jako v BF2. V BF2 byla helina moje nejoblíbenější. A střelec to taky musel umět s raketou. Tady jen zaměříš a zmačkneš....a netrefíš:).

No a přistát s letadlem jsem se pokoušel, když jsem byl poškozenej, pod 50 procent, a chtěl jsem se opravit pomalým průletem nad letištěm. Víte, jak je to s ovládánim znicenýho letadla. V tu chvíli je přistání nemožný, ale i když se mi povedl pomalý průlet, tak mě to neopravilo. Tak k čemu bude možnost přistát, když při víc jak 50 procentech života se za chvilku letadlo opraví a pod 50 je letadlo neovladatelné natolik, že se stejně nedá bezpečně přistát.

Máte někdo Logitech extreme pro? Mě se ho nepodařilo nastavit, tak teď lítám na klávesnici a při střelbě přehmatávám na myš....opruz.
    • Logitech 3d extreme pro pouzivam, musis ale smazat VSECHNY klavesy pod "joystick" (inf, tanky, auta, heli, obecne..) a ponechat nabidnovanou pouze zalozku pro letadla. Pak to funguje.
      • stoupeek
        Díky za radu, pomohlo to. :)
      • Ja zas neznasam pri minometoch to ohybanie obrazovky a vkuse dakedy ked padaju bomby od 3-4 minometoch na jedno miesto ta koniec a stale vsade ten dym a este ked ludia zacnu hadzat granaty do toho vkuse a dalsia vec ze to ludi nudi kempovat nazaciatku mapy a zarabat lahko killy
  • Tak guided missile zabije tank na jednu raketu... zazil jsem to ted tolikrat az to nebylo hezky. Nechapu to ja ho vzdycky jen disabluju ale prej to zvladne :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit