Přejít na výpis diskuzí
Konec světla z Battlefield 3 a pavouků ve Skyrimu
14.11.2011 | levis
146 příspěvků
-
pry se chysta battlefield 4 :-D , uz vidim doporucene hw 6 jadrovy procesor a 2x gtx590
-
-
Upřímně BF3 a jejich požadavky jsou hrozně přehnané.
-
-
Caute a Ahojte moje lasky *14*
Tak premyslim ze mi na serveru nechame asi ty lampy aby sem vydel na vasi krasny
analiky *14* *14* *14* Miluju vas -
-
anální bandita :)
-
Sakra môže už konečne niekto túto spamerskú buznu zabanovať?
-
A je to tu gayove z Bobici,cz , Hnusaci *12*
-
-
Jak tak koukám na ten první screen z toho modu na Skyrim, tak pavouky nahradili Pedobearama
-
DAO-12 + vybusne naboje + baterka + nejakej scope ... killer kombinace :) specialne na conquest operation metro.
-
BTW, neměla být dneska recenze na Skyrim? *7*
-
-
radši pořádnou než uspěchanou ::ruky_hore
-
Do půlnoci daleko, neházej flintu do obilí *2*
-
-
Kdyžtak ještě záložní =)
-
-
-
i možnost přistát se stíhačkou kvůli opravám ???? to vám jako nešlo přistát nebo co ??? mě teda JO , letadlo se zastavuje tak že jedete pomalu a pak pomocí E se katapultujete a letadlo stojí
-
Jsem jednoznačně pro.. ztlumte si ty baterky,, nejen že vás nepřítel ve dne z pěti metrů oslní jako prase.., ale oni tim do ksichtu svítěj i spoluhráči(to si zaslouží kulku do palice),, ono by se toho našlo víc - holt budu hrát jako trol.xP
-
Mimochodem, nesmyslně silnou baterku tu kromě mě skoro nikdo nezmiňoval a byly tu jen nekritické a jásavé reakce na BF3. Ještě že taky existuje kritičtější komunita, než jsou členové tohoto fora, a DICE tuto komunitu poslouchá a postupně bude opravovat naprosté nesmysly, které ve hře jsou. Za nějakou dobu bude určitě z BF3 dobře hratelná hra.
-
-
Tak doufám že jim bude dlouho trvat opravit bug s tankem (tank obrátíte vzhůru nohama a ve dvou lidech ho budete opravovat=nekonečný body a samozřejmě někdo v tom tanku musí sedět)
-
Dobře hratelná?? A co to teďka je? Víš ono jedno je ztlumit baterky, zmenšit zaměřovač u brokovnice a druhý je odstranit bugy a chyby na serverech... Tohle jsou defakto kosmetický úpravy na to jak širokej má mult., jakym enginu jede. to je ještě dobře hratelný... jásavé reakce zůstávají - protože mult Bf3 je bomba.
-
vravi clovek co od A po Z na bf3 len plul syru a hla jaka nekriticka zmena postoja.To pasovanie sa do role jedineho kritika baterky je naozaj trapne.
-
-
Vela pavukov ? okrem tych zo zaciatku hry a jedneho questu som na pavuka narazil iba raz ... aj to bol chudak malicky jak voš .. stacil jeden YOL (ohen) a bola z neho kopka popola :)
-
-
Taky jsem jich zatím moc nepotkal a to hodně zkoumám krajinu, ale u toho modu je napsáno, že je určený hlavně pro arachnofobiky *4*
-
-
Volně ve krajině je moc nenajdete občas se sice daj najít ve sněžných oblastech ale celkem dost sem jich našel už v dungeonech.
-
-
-
Ta lampička je strašná, od nepřátel mi nevadí, ale když snipim v Caspianu Hilltop, příde spoluhráč a začne mi svítit do ksichtu... *16*
-
-
jooo to nase*e stejně jako když dobejváš metro postupuješ a když se vzájemně krejete u chodbyčky k jednomu M-comu (mám dojem že je to B v třetí části tak si proti tobě stoupne hovádko s baterkou a vidíš kulový, pak tam přistane garnát a seš víš kde...všude kolem =D
-
lampička...... ಠ_ಠ
-