Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protoze je jednodussi o pavoucich cist nez je videt na monitoru 2x vetsi nez je moje postava (potkala jsem v jedne kobce trosku vetsiho pavouka) s temi pavoucimi zvuky. Brrr, beha mi z toho mraz po zadech.
    Jsem moc rada ze mam z pavouku medvidky, i kdyz jsou trochu divni *1*. Vzdycky jsem se u her musela presvedcit vlezt do jeskyne, u ktere jsem predem vedela ze je plne pavouku (at uz se jedna o Tomb Raider, Dragon Age, WoW nebo neco jineho).
  • navic se tim svetlem clovek dost casto prozradi
  • je to takticke svetlo, jeho ucel je oslepit ffs :) navic, kdyz to hlavne moc nepomaha, holt strilite do stredu toho svetlicka. Co je ale OP a mneli by se na to zamerit je to infavideni, pac nema zadny minus. v podstate vam zvyrazni vsechny hrace a stlumi pozadi. OP, netreba resit maskovani.
  • no nevim ja teda 6 raket na tank nepotrebuju zdaleka. vis jiste, ze za tim tankem nestal takovy ten clovicek co mu prska od rukou? .)
  • Mato1987
    cr8g: to je síce pravda, ale skús si zamerať tank s javelinom a vystreliť, raketa nikdy nepôjde z vrchu, avšak pokiaľ nenamieriš dohora na stotinu sekundy a so štastím tak trafíš.
    Ovšem so soflam to je vždy top attack, aj na lietadlá a helicoptéry :)
  • Lawliet
    no je to tak 30 caků vrstvenej pancíř ocel keramické platy ochuzenej uran
  • ja zadnou fobii nemam (aspon zadnou o ktere bych vedel) tak jsem to doted nemel duvod hledat, vlastne je to pro me zajimava novinka, ze se fobie na lidi prenasej i ve hrach, takze clovek se strachem z vysek nebo letani se treba boji pri hrani flight simulatoru, clovek s fobii z uzavrenych prostor by nikdy nehral Silent Hunter a homofobik nikdy nebude hrat Warhammer Online za high elfy? :))
  • MATO: on se Javelin vystreli i sam do vzduchu a spadne zezhora, an to nepotrebujes soflam :) .... ten je na to ze ti tank enkdo zameri na vetsi vzdalenost nebo kdyz je nekde za kopcem ci mezi stromama.... pak to posles na nej diky laseru z toho...

jinak ten soflam je na nic... protoze nikdo javelin nepouziva :) .. naprosto zbytecna vec, stejne jako robot u enginerra a asi milion zamerovacu u kazdy zbrane :) pulka z nic je nepouzitelna :)
  • Mars50
    njn to nedá,to se pak ale nemůžeš divit že nechce chcípnou krám plechovej :D
  • Mechwarrior_bw
    samozrejme že nemá :) zrejme tam išlo o zámenu s ekvivalentom ... tzn moderny pancier o hrúbke x je ekvivalentný ocelovej doske o hrúbke y.
  • Lawliet
    protože válka v realu je hnusná a ne zabava?
  • tak vis co kdyz sem an stavenisti a tank ejde proti em tak nemuzu strilet jinak nez dopredu.... kdyz se proste obehnout nekdy neda :D
  • Mars50
    No,ono střílet do tanku zepředu je pěkná blbost xD,to je skoro jako by jsi chtěl kuličkovkou prostřelit neprůsřelný sklo,ale jinak tě chápu,mě zase sere že jak vlezu do tanku tak se okamžitě vyrojí milion vojáku s rpgčkem a hned jsem dole a řikam si že je to nějaký slabý,ale co staty mam taky v poho tak mě to nevadí :)
  • Mato1987
    no javelin má byť primárne používaný s nejakým laserovým zameriavačom, len vtedy letí raketa z hora(ten tzv top attack), čo spôsobuje najväčšie poškodenie, len je škoda že soflam používa veľmi malé percento prieskumníkov...
  • ja si nestezuju z toho duvodu , ze by me furt zabijeli atd, staty mam good, zabijim taky dost, jsem spokojenje, ale spis me jde o princip... jak vidim tank tak bezim na druhej konec mapy, protoze ta sv*ne proste nejde zepredu sundat :D .... hlavne v BF2 i v BC2 fungovalo to ze ho muzes trefit do spoje tela hlavne , tam je nejslabsi, ale v BF3 to moc neptati :D
  • tunelech ... sry :D
  • Mars50
    Takhle nemá 1m,blbě jsem to napsal,ale rovná se to tlouštce 1m.
    ono to zase neni uplně blbost,on takový tank vydrží dost,hlavně když je to M1 nebo T90.
  • tank ma 1m tlustej pancir? to je trochu moc ne? ... anyway... lehce by to mohli upravit, protoze sundat 2 tanky na kopci je celkem nemozny.... RPG a SMAW musis dat velkej namer aby tam doleteli a JAVELIN je na nic... dlouhy zamerovani, mala dmg.... potreboval sem 3 rakety na sundani APC (byl tam sam, nemel opravare)
  • Řešilo se to skoro všude kdyby jsi trošku hledal tenhle mod je třeba i pro Dragon Age (tu jedinou hru si pamatuju) ale muj známej má tyhle módy skoro všude.
  • ale tohle prave neni realita... v realu taky po sebe nestrilej armady v tenelej rpgckama a smawkama :D.... chapu ze humvee ma pancir , ale obycejnej jeep co tam taky nekde jezdi (takova bugyna jakoby) tak ta vydrzi naprosto stejne :) ... hraju to uz od BF2 a tam tank sel na 3 rakety dolu, auto na 1 ....

Chapu ze tank je pancerovanej jak sv*ne... ale stejne 6 raket je moc... kdyz ho vidim tka radsi obracim a jdu pryc, nebo se ho snazim obejit, coz tak casto taky zas nejde :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit