Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je fakt...dycky to tak u tédle serie bylo...zatim je to "jen (ultra vychvalovači prominou) vynikající online FPS" za půl roku a pár patchích to bude klasika a král online FPS jako bylo BF2...ruku na srdce BC2 bylo dobrý ale kolikrát jsem si při něm řekl..."jo kdyby takhle BF3" tak snad...
  • Ryba9
    Ta lampička je strašná, od nepřátel mi nevadí, ale když snipim v Caspianu Hilltop, příde spoluhráč a začne mi svítit do ksichtu... *16*
  • On betatest ocividne jeste porad bezi... za UI squadu bych taky nekomu zprelamal hnaty (switch team hned pod leave squad bez ktereho se do jineho squadu neprepnes, nemoznost modifikovat classu pri loadingu nebo cekani na dalsi mapu apod.) ale co nadelas.
  • Vrtulniky jsou tak silne jak jen pro ne pozemni jednotky dokazou udelat misto a funguje to docela hezky. Jedine co me stve ze primy zasah AA vrtulnik tak rozhodi ze proste spadne a to i v pripade ze ma jeste porad zdravi na rozdavani. Je to nevyhodne jak pro AA ktery proste nedostane kill ani pro vrtulnik protoze spadne :D
  • vysledok je nasledovny vrtulnik lieta nikoho nevidi len mu stale v kabine pipa raketa leti takze je najvysi cas prchnut pretoze isto nebude trovat dlho a poleti dalsia takze dvojica hracov v jedinom bojom vrtulnku je zastrasena jednym trapnym inzinierom.Co ma potom robit ked sa tam objavi este tank ci nedaj boze nejaky AA tank? Vrtulniky su podla mna v sucastnej dobe slabe az hruza
  • To je dobře...ty baterky jsou neuvěřitelná pytlovina...prvně jsem si myslel. že to je nějaký fór od tvůrců a po umrtí vidíte světlo na konci tunelu...až killcam mi osvětlil situaci...nefchápu, že taková "only-for-noob" záležitost prošla betatestem
  • Vela pavukov ? okrem tych zo zaciatku hry a jedneho questu som na pavuka narazil iba raz ... aj to bol chudak malicky jak voš .. stacil jeden YOL (ohen) a bola z neho kopka popola :)
  • IsimonI
    Dobře hratelná?? A co to teďka je? Víš ono jedno je ztlumit baterky, zmenšit zaměřovač u brokovnice a druhý je odstranit bugy a chyby na serverech... Tohle jsou defakto kosmetický úpravy na to jak širokej má mult., jakym enginu jede. to je ještě dobře hratelný... jásavé reakce zůstávají - protože mult Bf3 je bomba.
  • vravi clovek co od A po Z na bf3 len plul syru a hla jaka nekriticka zmena postoja.To pasovanie sa do role jedineho kritika baterky je naozaj trapne.
  • Mimochodem, nesmyslně silnou baterku tu kromě mě skoro nikdo nezmiňoval a byly tu jen nekritické a jásavé reakce na BF3. Ještě že taky existuje kritičtější komunita, než jsou členové tohoto fora, a DICE tuto komunitu poslouchá a postupně bude opravovat naprosté nesmysly, které ve hře jsou. Za nějakou dobu bude určitě z BF3 dobře hratelná hra.
  • IsimonI
    Jsem jednoznačně pro.. ztlumte si ty baterky,, nejen že vás nepřítel ve dne z pěti metrů oslní jako prase.., ale oni tim do ksichtu svítěj i spoluhráči(to si zaslouží kulku do palice),, ono by se toho našlo víc - holt budu hrát jako trol.xP
  • Tady asi nejde o to jestli jsou OP protože statistiky to bude mít stejný ať už je tam co je tam. Tohle je spíš mód pro arachnofobiky aby si tu hru mohly taky užít.

I když to asi bude za cenu ztráty atmosféry hry. Když z pavučinovýho hnízda plnýho kokonů vyběhne medvěd nebo krab tak to už asi nebude ono *3*

Na druhou stranu to chápu. Já je taky nesnášim, ale o to je to větší sranda když se můj Khajiit zloděj plíží pavučinama a každou chvíly čekám kdy na mě naběhne ta osminohá bestie to by se ve mě krve nedořezal.

Někomu to ale může vadit tak, že kvůli tomu tu hru hrát ani radši nebude, takže je jen dobře, že takýhle mody někdo dělá.
  • Jojo v tu chvíly mu nezávidim. Ale buď v klidu, my na zemi s tim Stingerem to taky nemame jednoduchý. Nejdřív to půl hodiny zaměřuje protože máš STEALTH a pak když nejsi pako, tak si necháš flery na chvíly, až po tobě ta raketa skutečně poletí, což poznáš podle zvuku. No a já po tobě vystřelim, vlítne to do flarů, prozradim svojí pozici, nabiju a zase půl minuty zaměřuju a mezi tím mě někdo sejme (kdokoli kdo si všimne čmoudu od rakety). Takže my to taky nemáme jednoduchý. :)
  • Jeste i ta termalni optika je trochu ulet, zvlast na dennich mapach.
  • a hlavne rana spadne presne kde zamieris,ziadny rozptyl radius dopadu strely
  • Jeste ze v BF3 nejsou stihacky a vrtulniky tak OP jako v BF2.
    Tam byli bohy mezi lidmi a 5 lidi na kazde strane dokazalo pokazit hru tem ostatnim, co se pohybovali po zemi.
    Nesli poradne sestrelit ani stacionarnim AA, ani mobilnim AA, byl to proste ulet.
  • i možnost přistát se stíhačkou kvůli opravám ???? to vám jako nešlo přistát nebo co ??? mě teda JO , letadlo se zastavuje tak že jedete pomalu a pak pomocí E se katapultujete a letadlo stojí
  • Ja zas neznasam pri minometoch to ohybanie obrazovky a vkuse dakedy ked padaju bomby od 3-4 minometoch na jedno miesto ta koniec a stale vsade ten dym a este ked ludia zacnu hadzat granaty do toho vkuse a dalsia vec ze to ludi nudi kempovat nazaciatku mapy a zarabat lahko killy
  • a este narokom pozeraju na teba :)
  • Presne tak. Obrana proti minometum je v tymove hre, ze proste vas support vytahne svuj a sejme ten cizi. Bohuzel tohle si nesuporti neuvedomuji a hlasite rvou po nerfu nebo odstraneni minometu.
    Jedine co mozna neni uplne cool je,ze se da z minometu strilet v bezpecne zone,to bych mozna znemoznil,at si lidi pro nej muzou dojit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit