Přejít na výpis diskuzí
Konec světla z Battlefield 3 a pavouků ve Skyrimu
14.11.2011 | levis
146 příspěvků
-
ja potkal jednoho velkeho jako dodavka, a asi 4 velke jako minicooper .. na vsechny stacilo trochu ohne a 1 -2x pretahnout mecem z nebeske oceli .. takze OP ani nejsou .. mnohem vic vydrzi nekteri banditi
-
Jo ale zatím jsem vždy narazil na bandity a jednou vlastně na trola a ten byl těžkej jak prase... Jsou tam nějaké Ayleidské ruiny? Jsem sice na levlu 13 ale pořád jsem se tak nějak mrcasil kolem Bílého průsmyku...
-
Mě se ve volné přírodě podařilo za víkend potkat asi dva, i když už nevím kde přesně. Jeden obrovskej je v Bleak Falls Barrow, ale tam je to součást questu. Nemám pocit, že by jich bylo nějak moc.
-
já jsem čistokrevnej mág.. mě vždycky tyhle věci bavily víc z dálky než řezat mečem nebo sekerou furt kolem sebe.. :)
-
Nejdřív jsem baterku nepoužíval, protože jsem si myslel, že mě bude prozrazovat a neustále ji zapínat a vypínat se mi nechtělo. Pak jsem ji zkusil a je opravdu efektní. Používám ji jedině na close combat a teď ji mám jen na pistoli. Ale jsem všema deseti pro, aby byla snížena její efektivita.
Ohledně vrtulníku (ad Bacil), tak co jsem viděl, tak heli může být velice užitečná, když to s ní někdo umí. Bohužel, už to nikdy nebude takový, jako v BF2. V BF2 byla helina moje nejoblíbenější. A střelec to taky musel umět s raketou. Tady jen zaměříš a zmačkneš....a netrefíš:).
No a přistát s letadlem jsem se pokoušel, když jsem byl poškozenej, pod 50 procent, a chtěl jsem se opravit pomalým průletem nad letištěm. Víte, jak je to s ovládánim znicenýho letadla. V tu chvíli je přistání nemožný, ale i když se mi povedl pomalý průlet, tak mě to neopravilo. Tak k čemu bude možnost přistát, když při víc jak 50 procentech života se za chvilku letadlo opraví a pod 50 je letadlo neovladatelné natolik, že se stejně nedá bezpečně přistát.
Máte někdo Logitech extreme pro? Mě se ho nepodařilo nastavit, tak teď lítám na klávesnici a při střelbě přehmatávám na myš....opruz. -
Aha a tím vyřešíte co, když Supportovi omezíte munici do minometu? *4*
-
já teď hraju poslední dobou jen mapu seina (conquest), kde když tě zatlačí, tak nad tebou lítaj ty detektory pohybu a asi 5 minometů ti to tam sázej na respawn pointy a okolí vlajek.. nemáš šanci.. 80% smrtí mám pak kvůli minometům.. ono už někam utýct pryč z dosahu je docela masakr..
-
Ty minomety bych uplne zakazal. Decka to vytahnou na spawnu a vali to celou mapu porad dokola po mape. Maximalne bych jim nechal max 3 naboje a konec *16*
-
Co to tu meleš, nikdo netvrdí, že BF3 je ultrarealistický, jediný fanboy jsi tu ty.
-
mna zabil minomet mozno dva krat. aspon povyliezaju krtkovia a kartofel
-
Lozíž do jeskyní? Já ve volné přírodě žádného nepotkal, všecko v jeskyních. Jeden byl silnej jako krá*a, bylo to nějaká vylepšená verze. Chvilku jsem se s ním škádlil a jednou jsem u něj zhebnul. Luky nepoužívám, ten můj ork používá jenom obouruční sekyru. Jednou to zkoušel s lukem a málem si vypíchnul oko *15*
-
jak už tady bylo hodněkrát psáno, omezit munici..
-
Jj, přesně ty minomety by chteli taky omezit.
-
Jo, zvlášť ty velký jsou neskutečně silný. Ty malý klidně sundám jedním šípem , ale na toho velikýho na začátku jsem jich potřeboval snad 20. Já bych celkem ocenil možnost přímo ve hře je nějak vypnout. Sice jsem schopnej s nima bojovat, ale že bych z toho byl nějak nadšenej říct nemůžu...
-
Ok takhle když nepočítám Helgen tak jsem potkal jednoho někde na cestě mimo dungeon.... Já nvm já ho ustřílel lukem. Spíš jsem byl překvapený soubojem drak vs obr... Obr neměl moc problémů...
Obtížnost mi docela vyhovuje... Jen když mne zadupne obr tak bych nemusel vyletět 400 metrů do vzduchu... -
presne jeden prelet a tank je disabled a stale vam zavara gulometom bum musi ho dorazit strelec.Co to ma znamenat?V relae a aj v starom bf2 bol vrtulnik postrach vehikolv.Na jedne prelet som dal s dobrym strelcom 2 tanky a 1 OT-ecko. helfire znicil 1 tank 7 rakeit dalsi tank a 5 rakeit OT.Takze vrtulnik je zatial velmi slabi v podste mu zavari aj obyvajny tank ktory kedisi pre neho nepredstavoval temer ziadnu hrozbu
-
tak nevím jestli jsem pro nebo proti, ale asi jo i když jsem to teď začal používat a na mapách kde se to řeže např. metro nebo seina je to užitečná věc.. ono to oslnění je fakt ohromný a po minometech to je druhá věc která mi nejvíc vadila (když jsem jí nepoužíval)..
-
Jednoho? Jenom při útěku z Helgenu (tj. tutorial / prolog) byl jeden + několik menších potvor. Zatím jsem potkal asi 4 ty velké a přišli mi krapánek OP. Ale dávat je pryč nebudu, správnej ork si s nima poradí *1*
-
Asi se ty pavouci někde schovávají, také jsem nepřišel na žádné přemnožení. Nejspíš to bude skrytá reklama RAID.
-
DMG raket vrtulniku je silnej jak prase. Jeden prelet a tank disabled. Kdyz mas dobryho strelce tak jeden prelet tank znici uplne.
Oprava baterek a celkove stability BF3 mi prijde jako to uplne nejdulezitejsi. Uz aby to bylo. Taky by se konecne mohlo zacit spravne zobrazovat vybaveni vozidel v killcam.