Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • humvee nevydrzi zasah RPGckem ani nahodou .. jaste pokud ma stesti na uhel dopadu tak jo .. ale to ti pak vydrzi i skodovka :) ... zvlast ne te verze, ktera je v BF3 (7v2) ... beru ze puvodni RPG-7 by moderni tank jen rozkolisala, ale i ta by hummerem projela "jak maslem"
  • Kdyžtak ještě záložní =)
  • MrSanta
    Do půlnoci daleko, neházej flintu do obilí *2*
  • BTW, neměla být dneska recenze na Skyrim? *7*
  • Ghost47
    Venku v poledne ta baterka takhle dobře fungovat nebude... pokud to má fungovat realisticky, tak čím větší je kolem tma, tím víc to oslní (a na druhou stranu tím líp bude to světlo z baterky vidět, když s ním míří někam jinam).
  • To hrál nějakej naprostej vocas
  • Mechwarrior_bw
    to je fakt ... ale to už musí byť teda riadna fóbia keď človek nie schopný bojovať v hre s pavúkom - to je asi vhodné normálne liečiť.
  • EuroSamurai
    Záleží jak silná fobie je .
  • Jako beru moznost vypnout pavouky ale odstranit je uplne? Proste mi to jako milovnikovi pavouku prijde silne uhozeny.

Uzijte si jeskyne plny pavucin s krabama :D
  • michaliuz18
    to snad blbec hral:D
  • Mrsanta: Já tam byl mnohem dřív(8-9 lv) a sejmul sem ho naprosto v pohodě, obtížnost mám taky 3. Sem mág ničení a dal sem ho během několika vteřin řetězovými blesky.Pravda 1 sem ho zpomalil svým thu´um.
  • Co to je za blbost s tim pristanim? Normalne pristanu uplne v pohode. Zpomalim rychlost a tesne nad povrchem se vysune podvozek.
  • Mechwarrior_bw
    naopak, kto ich nemá rád si Skyrim riadne užije : arachnofobik hrá skyrim - http://www.youtube.com/watch?v=wQsQQ_-ovGY *1*
  • Mechwarrior_bw
    ja tomu tiež nerozumiem, mám 2 fóbie - arachnofóbiu (i keď už z časti prekonaná) a fóbiu z výšok a v hrách naopak výšky vyhľadávam, pavúkov takistko. Veď to krásne zvyšuje zážitok z hry, nerozumiem ako to môže niekomu vadiť, veď v hrách ide o emócie a strach je možno tou najintenzívnejšou.
  • EuroSamurai
    Já mám fobii z výšek a i kdybych se chtěl rozkrájet tak to nepřekonám(vyzkoušeno) tim, že si někam vylezu už jen proto že se mi udělá zle a ztratim veškerou sílu takže sem jaksi neschopnej pohybu ale je pravda že ve hrách to má na mě minimální efekt.
  • Nojo ale pochybuju ze by ti termálka ukázala třeba i miny atd. Třeba já osobně hraju se zbraní tak dlouho dokud na ní nedostanu IRNV termálku, pak přesedlávám na jinou.
    Já spíš docela často mám problém že když se po mě střílí, tak se schovám za šutrák a stejně zhebnu bo z mýho pohledu jsem plně krytej ale ale asi vlivem internetu jsem pro protihráče někde jinde.
    To že když zalehnu a skrz zeď mi čuměj nohy tak mě do nich někdo nakropí a taky umřu.
    Nechápu proč když umřu a rozhážu claymore miny tak se sami zničej a nezůstanou? AT miny přitom zůstávají.
    Nedá se něják vypnout ten chat na obrazovce?
  • michaliuz18
    tie oslepujuce svetla su hrozne to je pravda ...... a je jedno pravidlo, kto sa boji pavukov nesmie do skyrimu :P ja pri ich zabijani mam trosku privrete oci lebo su fakt NECHUTNY ..fuj
  • heh, jak se tady do sebe ty diskuze pletou :) , baterky s pavoukama (a vubec se neprotnou)... ne ze by to vadilo *2*
  • Já bych ocenil spravit ty trčící šípy. Nutí mě to hrát jen first person *7*
  • MidnighT91
    Tohle celkem nechápu, až my skoro vadí že netrpím žádnou fobií... Ta hra pak přece pro člověka musí bejt neskutečně monstrozní zážitek, když se na vás ze stropu spustí obrovskej pavouk a vy víte že se mu musíte postavit a tím překonat i vlastní strach... Když to dokážete a ta potvora vám po urputném boji padne k nohám a vám spadne ze srdce ten obrovskej kámen tak to musí bejt úžasnej pocit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit