Přejít na výpis diskuzí
Konec světla z Battlefield 3 a pavouků ve Skyrimu
14.11.2011 | levis
146 příspěvků
-
je to takticke svetlo, jeho ucel je oslepit ffs :) navic, kdyz to hlavne moc nepomaha, holt strilite do stredu toho svetlicka. Co je ale OP a mneli by se na to zamerit je to infavideni, pac nema zadny minus. v podstate vam zvyrazni vsechny hrace a stlumi pozadi. OP, netreba resit maskovani.
-
-
Venku v poledne ta baterka takhle dobře fungovat nebude... pokud to má fungovat realisticky, tak čím větší je kolem tma, tím víc to oslní (a na druhou stranu tím líp bude to světlo z baterky vidět, když s ním míří někam jinam).
-
navic se tim svetlem clovek dost casto prozradi
-
-
Wut?? Vzdyt pavouci jsou snad v kazdym fantasy (a casto i scifi) RPG/Dungeonu co kdy vysel a v kazdy druhy strilecce (nekdy i hopsacce, pamatuje si nekdo konec Tomb Raider 2?:) od pocatku fantasy veku (cti: od doby co Tolkien definoval ze trpaslici jsou fousaty, elfove usaty, kouzelnici nosej klobouky a v lesich cihaj prerostli pavouci), nechapu proc se to resi zrovna u Skyrimu? :)
-
-
neznasam ked sa ludia snazia opravovat veci, ktore nie su potreba opravit, mne osobne je skyrim celkom vydarena hra, az na ten inventar a tak, ale casom som si fakt zvykol a nie je to ani tak neprijemne, jedine asi ten fakt, ze my stale pripomina to ze hram na konzoli, ale hovorim, ked tento fakt odoberem, je to skvela hra, a ty co uz teraz vymyslaju na nu rozne sproste upravy, tak nech, ja sa im vyhnem, skor by mohli upravit ty chytraci AI, pretoze jeden chlapik co som ho musel nejak odprevadit, a bol bez armoru zbran mal zavesenu na pase a byl sa pestami, furt liezol do cesty, tak ma islo porazit, skratka som ho takto umlatil asi 10x cesta bola dlha a predtym som v tej lokalite neobl, takze ked uz ty skvely moderi pracuju na kazdej blbosti, tzn vyskyt pavukov, omg, mne uplne vyhovuje, hru hram na master obtiaznost a nie je problem, kus sa da aj zapotit ale viacmenej ok, takze hovorim AI by trebalo kus poopravit, pretoze vie liezt poriadne na nervy, dokonca aj spolocnik, ktoreho hlavne vyuzivam ako nosne zviera, na veci a tak, a je velmi uzitocny aby si na seba zobral pozornost napr. giantov ci drakov, inak je AI na nic, takze nech neupravuju v hre veci ktore nie su podstatne, nech upravuju veci podstatne, ktore maju zmysel, este jedna vec, je vyborne ze zrusili tu opravu veci, aj ked kus chyba, dost rychlo to vynahradilo vyrabanie veci a hlavne ich vylepsovanie, orc armor z 54 armor na flawless 92, to uz je dost slusny dovod, dalej enchanting, znova sa citim skoro ako keby som hral morrowind, a to aj suboje nevynimaje, takze skyrim si myslim tak celkovo vysiel lepsie ovela ako oblivion
-
Protoze je jednodussi o pavoucich cist nez je videt na monitoru 2x vetsi nez je moje postava (potkala jsem v jedne kobce trosku vetsiho pavouka) s temi pavoucimi zvuky. Brrr, beha mi z toho mraz po zadech.
Jsem moc rada ze mam z pavouku medvidky, i kdyz jsou trochu divni *1*. Vzdycky jsem se u her musela presvedcit vlezt do jeskyne, u ktere jsem predem vedela ze je plne pavouku (at uz se jedna o Tomb Raider, Dragon Age, WoW nebo neco jineho). -
Řešilo se to skoro všude kdyby jsi trošku hledal tenhle mod je třeba i pro Dragon Age (tu jedinou hru si pamatuju) ale muj známej má tyhle módy skoro všude.
-
-
ja zadnou fobii nemam (aspon zadnou o ktere bych vedel) tak jsem to doted nemel duvod hledat, vlastne je to pro me zajimava novinka, ze se fobie na lidi prenasej i ve hrach, takze clovek se strachem z vysek nebo letani se treba boji pri hrani flight simulatoru, clovek s fobii z uzavrenych prostor by nikdy nehral Silent Hunter a homofobik nikdy nebude hrat Warhammer Online za high elfy? :))
-
-
Tohle celkem nechápu, až my skoro vadí že netrpím žádnou fobií... Ta hra pak přece pro člověka musí bejt neskutečně monstrozní zážitek, když se na vás ze stropu spustí obrovskej pavouk a vy víte že se mu musíte postavit a tím překonat i vlastní strach... Když to dokážete a ta potvora vám po urputném boji padne k nohám a vám spadne ze srdce ten obrovskej kámen tak to musí bejt úžasnej pocit...
-
-
ja tomu tiež nerozumiem, mám 2 fóbie - arachnofóbiu (i keď už z časti prekonaná) a fóbiu z výšok a v hrách naopak výšky vyhľadávam, pavúkov takistko. Veď to krásne zvyšuje zážitok z hry, nerozumiem ako to môže niekomu vadiť, veď v hrách ide o emócie a strach je možno tou najintenzívnejšou.
-
-
to je fakt ... ale to už musí byť teda riadna fóbia keď človek nie schopný bojovať v hre s pavúkom - to je asi vhodné normálne liečiť.
-
Záleží jak silná fobie je .
-
-
Já mám fobii z výšek a i kdybych se chtěl rozkrájet tak to nepřekonám(vyzkoušeno) tim, že si někam vylezu už jen proto že se mi udělá zle a ztratim veškerou sílu takže sem jaksi neschopnej pohybu ale je pravda že ve hrách to má na mě minimální efekt.
-
-
-
-
-
Levis a jeho překlad věcí...
Version 1.1 now replaces the spider loading screen!
This is a simple mesh replacer that turns all the Frostbite Spiders into bears. They don't have the correct animations, so they look goofy and their hitboxes are low to the ground. There is an alternate replacer that uses mudcrabs instead, if bears are too over-the-top.
This is to fill the request for arachnophobic players to remove spiders until a better solution can be made when the creation kit is released. -
-
Chachachaaaa, tak přesně na tohle reagoval brácha, když viděl jak rubu pavoučka. "Tak, tohle je další hra kterou si kámoš nezahraje" :D . Proboha zachvíly se budou všichni bát pavoučků. *8* No to mě pos...
-
Ja bych teda arachnofobickym hracum nakakal do dlani :D Kdo se boji nesmi do lesa!
-
-
Většina z nás si taky býti arachnofobikem nevybrala dobrovolně ^_-
-
-
Jako beru moznost vypnout pavouky ale odstranit je uplne? Proste mi to jako milovnikovi pavouku prijde silne uhozeny.
Uzijte si jeskyne plny pavucin s krabama :D
-
-
-
-
mohli by zesilit RPG proti tanku zepredu... zezadu je sice vyrazenej na 1 ranu ale kdyz proste stoji k vam predkem tak i 6 rpg je malo :D
btw: taky by mohli udelat igla/stinger a AA rakety silnejsi, at to eltadlo jen nevyradej ale proste znicej.... .. v Letadle a u AA vojaka mam cca 100 sestrelu letadel/helin... ale killu diky tomu mam tak 10... proste ho vyradima de*il vyskoci.... uplne bezpredmetny -
-
O tom to ale prave je. To ceho si nejvic cenim na BF3 je disable vehiklu protoze proste dava smysl.
-
-
Souhlas. Takhle se štěstím dáš na tři RPGčka 300 bodů za vyřazení. To že nikoho nezabiju mě zase tak moc netrápí.
Co se týče HUMMV tak pokud správně zamíříš, dáš posádku jednou RPG. Vyzkoušeno na čelním skle a postranních oknech. Dokonce myslim, že Jeepy nemají postanní okna, takže je můžeš vystřílet i normálně.
-
-
a vo tom to je tanky mívali vždycky přední pancíř nejvíc natuněnej.. likvidace tanku by měla bejt vždy o taktice ne o vyskočeni z poza popelnice a napaleni to zepředu
-
-
to vim ze zepredu je nejvic obrnenej a jak je zkosenej tka ze to "odrazi" ale i tak... 6 rpg je moc.... bral bych 4...
btw kdyz sme u tech rpg, tak bych to jeste upravil na auta (humvee a vodnik) , jako aby vydrzely 2 rakety a na 3 chciply je moc, stejny jak od teanku, tankem auto sundas az na 2 strelu .... moc nechapu tohle... auto stoji uprostred silnice, vykouknu strelim na kabinu raketu, a strelec i ridic vklidku sedej uvnitr s 50%... to me nasira.... jako nestezuju si , proto, ze by me nak moc zabijeli, ale pis tak obecne... prijde me to hloupy docela... -
-
6 Rpg podle mě neni moc vzhledem k tomu kolik tam ten tank má pancíče a v jaký formě,je zkosenej plus je to asi přibližně 500-1000 mm tlustý a to je vyrobený z moderních materiálů o jejichž vlastnostech a celkovým zpracování nikdo krom armády neví.Btw rpg je strašná zbran,když v reálu ti může i v ruce vybouchnout xD
A ty humvee jsou taky dost děsný,např. stojí předemnou mam M60tku a dam mu full auto do pozice řidiče no a on dál funguje,ale co nadělam že. -
-
cr8g: to je síce pravda, ale skús si zamerať tank s javelinom a vystreliť, raketa nikdy nepôjde z vrchu, avšak pokiaľ nenamieriš dohora na stotinu sekundy a so štastím tak trafíš.
Ovšem so soflam to je vždy top attack, aj na lietadlá a helicoptéry :) -
tak vis co kdyz sem an stavenisti a tank ejde proti em tak nemuzu strilet jinak nez dopredu.... kdyz se proste obehnout nekdy neda :D
-
-
njn to nedá,to se pak ale nemůžeš divit že nechce chcípnou krám plechovej :D
-
-
ja si nestezuju z toho duvodu , ze by me furt zabijeli atd, staty mam good, zabijim taky dost, jsem spokojenje, ale spis me jde o princip... jak vidim tank tak bezim na druhej konec mapy, protoze ta sv*ne proste nejde zepredu sundat :D .... hlavne v BF2 i v BC2 fungovalo to ze ho muzes trefit do spoje tela hlavne , tam je nejslabsi, ale v BF3 to moc neptati :D
-
-
No,ono střílet do tanku zepředu je pěkná blbost xD,to je skoro jako by jsi chtěl kuličkovkou prostřelit neprůsřelný sklo,ale jinak tě chápu,mě zase sere že jak vlezu do tanku tak se okamžitě vyrojí milion vojáku s rpgčkem a hned jsem dole a řikam si že je to nějaký slabý,ale co staty mam taky v poho tak mě to nevadí :)
-
-
tank ma 1m tlustej pancir? to je trochu moc ne? ... anyway... lehce by to mohli upravit, protoze sundat 2 tanky na kopci je celkem nemozny.... RPG a SMAW musis dat velkej namer aby tam doleteli a JAVELIN je na nic... dlouhy zamerovani, mala dmg.... potreboval sem 3 rakety na sundani APC (byl tam sam, nemel opravare)
-
-
no je to tak 30 caků vrstvenej pancíř ocel keramické platy ochuzenej uran
-
MATO: on se Javelin vystreli i sam do vzduchu a spadne zezhora, an to nepotrebujes soflam :) .... ten je na to ze ti tank enkdo zameri na vetsi vzdalenost nebo kdyz je nekde za kopcem ci mezi stromama.... pak to posles na nej diky laseru z toho...
jinak ten soflam je na nic... protoze nikdo javelin nepouziva :) .. naprosto zbytecna vec, stejne jako robot u enginerra a asi milion zamerovacu u kazdy zbrane :) pulka z nic je nepouzitelna :) -
samozrejme že nemá :) zrejme tam išlo o zámenu s ekvivalentom ... tzn moderny pancier o hrúbke x je ekvivalentný ocelovej doske o hrúbke y.
-
no javelin má byť primárne používaný s nejakým laserovým zameriavačom, len vtedy letí raketa z hora(ten tzv top attack), čo spôsobuje najväčšie poškodenie, len je škoda že soflam používa veľmi malé percento prieskumníkov...
-
Takhle nemá 1m,blbě jsem to napsal,ale rovná se to tlouštce 1m.
ono to zase neni uplně blbost,on takový tank vydrží dost,hlavně když je to M1 nebo T90.
-
-
-
ktěm humveem jako je ti snad jasny že nemuže bejt hra podle reality ale i tak humveeky podlehali docela hustejm normam neprustřelny skla několika centimetrový dveře a tak zkratka aby když projižděli uprostřed iranskyho města a nakej zmetej do nich šupl raketu aby to posádku uchranilo ikdyž by třeba potom němělo bejt pojizdný
-
-
humvee nevydrzi zasah RPGckem ani nahodou .. jaste pokud ma stesti na uhel dopadu tak jo .. ale to ti pak vydrzi i skodovka :) ... zvlast ne te verze, ktera je v BF3 (7v2) ... beru ze puvodni RPG-7 by moderni tank jen rozkolisala, ale i ta by hummerem projela "jak maslem"
-
ale tohle prave neni realita... v realu taky po sebe nestrilej armady v tenelej rpgckama a smawkama :D.... chapu ze humvee ma pancir , ale obycejnej jeep co tam taky nekde jezdi (takova bugyna jakoby) tak ta vydrzi naprosto stejne :) ... hraju to uz od BF2 a tam tank sel na 3 rakety dolu, auto na 1 ....
Chapu ze tank je pancerovanej jak sv*ne... ale stejne 6 raket je moc... kdyz ho vidim tka radsi obracim a jdu pryc, nebo se ho snazim obejit, coz tak casto taky zas nejde :( -
-
no nevim ja teda 6 raket na tank nepotrebuju zdaleka. vis jiste, ze za tim tankem nestal takovy ten clovicek co mu prska od rukou? .)
-
tunelech ... sry :D
-
-
a proc nemuze bejt hra podle reality? :)
-
-
protože válka v realu je hnusná a ne zabava?
-
-
-
-
-
-
Hmm "vybalancovaní protiletadlové zbrane"? ako to mysleli?
A aby som sa vyjadril aj k tomu light of god ehm teda mám na mysli tactical flashlight tak konečne, lebo aby nejaké biele svetlo z baterky bolo silnejšie hoci aj na vzdialenosť 30 metrov za svetlého dňa ako slnko, tak to mi príde naozaj prihoreté. -
Ta lampička je strašná, od nepřátel mi nevadí, ale když snipim v Caspianu Hilltop, příde spoluhráč a začne mi svítit do ksichtu... *16*
-
-
jooo to nase*e stejně jako když dobejváš metro postupuješ a když se vzájemně krejete u chodbyčky k jednomu M-comu (mám dojem že je to B v třetí části tak si proti tobě stoupne hovádko s baterkou a vidíš kulový, pak tam přistane garnát a seš víš kde...všude kolem =D
-
lampička...... ಠ_ಠ
-
-
To je dobře...ty baterky jsou neuvěřitelná pytlovina...prvně jsem si myslel. že to je nějaký fór od tvůrců a po umrtí vidíte světlo na konci tunelu...až killcam mi osvětlil situaci...nefchápu, že taková "only-for-noob" záležitost prošla betatestem
-
-
On betatest ocividne jeste porad bezi... za UI squadu bych taky nekomu zprelamal hnaty (switch team hned pod leave squad bez ktereho se do jineho squadu neprepnes, nemoznost modifikovat classu pri loadingu nebo cekani na dalsi mapu apod.) ale co nadelas.
-
-
To je fakt...dycky to tak u tédle serie bylo...zatim je to "jen (ultra vychvalovači prominou) vynikající online FPS" za půl roku a pár patchích to bude klasika a král online FPS jako bylo BF2...ruku na srdce BC2 bylo dobrý ale kolikrát jsem si při něm řekl..."jo kdyby takhle BF3" tak snad...
-
-
-
Vela pavukov ? okrem tych zo zaciatku hry a jedneho questu som na pavuka narazil iba raz ... aj to bol chudak malicky jak voš .. stacil jeden YOL (ohen) a bola z neho kopka popola :)
-
-
Taky jsem jich zatím moc nepotkal a to hodně zkoumám krajinu, ale u toho modu je napsáno, že je určený hlavně pro arachnofobiky *4*
-
-
Volně ve krajině je moc nenajdete občas se sice daj najít ve sněžných oblastech ale celkem dost sem jich našel už v dungeonech.
-
-
-
Mimochodem, nesmyslně silnou baterku tu kromě mě skoro nikdo nezmiňoval a byly tu jen nekritické a jásavé reakce na BF3. Ještě že taky existuje kritičtější komunita, než jsou členové tohoto fora, a DICE tuto komunitu poslouchá a postupně bude opravovat naprosté nesmysly, které ve hře jsou. Za nějakou dobu bude určitě z BF3 dobře hratelná hra.
-
-
Tak doufám že jim bude dlouho trvat opravit bug s tankem (tank obrátíte vzhůru nohama a ve dvou lidech ho budete opravovat=nekonečný body a samozřejmě někdo v tom tanku musí sedět)
-
Dobře hratelná?? A co to teďka je? Víš ono jedno je ztlumit baterky, zmenšit zaměřovač u brokovnice a druhý je odstranit bugy a chyby na serverech... Tohle jsou defakto kosmetický úpravy na to jak širokej má mult., jakym enginu jede. to je ještě dobře hratelný... jásavé reakce zůstávají - protože mult Bf3 je bomba.
-
vravi clovek co od A po Z na bf3 len plul syru a hla jaka nekriticka zmena postoja.To pasovanie sa do role jedineho kritika baterky je naozaj trapne.
-
-
Jsem jednoznačně pro.. ztlumte si ty baterky,, nejen že vás nepřítel ve dne z pěti metrů oslní jako prase.., ale oni tim do ksichtu svítěj i spoluhráči(to si zaslouží kulku do palice),, ono by se toho našlo víc - holt budu hrát jako trol.xP