Přejít na výpis diskuzí
Konec světla z Battlefield 3 a pavouků ve Skyrimu
14.11.2011 | levis
146 příspěvků
-
i možnost přistát se stíhačkou kvůli opravám ???? to vám jako nešlo přistát nebo co ??? mě teda JO , letadlo se zastavuje tak že jedete pomalu a pak pomocí E se katapultujete a letadlo stojí
-
DAO-12 + vybusne naboje + baterka + nejakej scope ... killer kombinace :) specialne na conquest operation metro.
-
Jak tak koukám na ten první screen z toho modu na Skyrim, tak pavouky nahradili Pedobearama
-
Ta baterka mě tam neskutečně vytáčí a ještě víc kreténi, kteří patří do vašeho týmu a mají ji zplou svítěj vám do očí (retardovaná demence) - kolikrát se mi stalo že sem k vůli tomu zastřelil člena týmu, protože jsem nestačil rozpoznat zda jde o nepřítele či ne...
-
-
a este narokom pozeraju na teba :)
-
Však si to zasloužil. *2*
-
-
nemal niekto problem s pristavaním vo vrtulníku? ak ma mierne poskodenie alebo niekto po vas striela dost casto helinu hodi instantne o zem, technika je aj dost o unlockoch takže tažko este riesit ballance ale protivzdušnej obrany je strasne vela, pretože pre ing. je zabava behat so stingerom a cumiet do neba...v heline to pípa ale vy neviete kto po vás ide(ina helina, jet, tunguska, skryty talibanec a s ktorej strany *9* inak posledny unlock v heli je tv raketa s bf2
-
-
Jojo v tu chvíly mu nezávidim. Ale buď v klidu, my na zemi s tim Stingerem to taky nemame jednoduchý. Nejdřív to půl hodiny zaměřuje protože máš STEALTH a pak když nejsi pako, tak si necháš flery na chvíly, až po tobě ta raketa skutečně poletí, což poznáš podle zvuku. No a já po tobě vystřelim, vlítne to do flarů, prozradim svojí pozici, nabiju a zase půl minuty zaměřuju a mezi tím mě někdo sejme (kdokoli kdo si všimne čmoudu od rakety). Takže my to taky nemáme jednoduchý. :)
-
-
Bohužel nevim co udělá AA s vrtulníkem, ale jestli něco podobnýho co ruský AA v BC2 tak potěž pánbůh. To se nedalo řídit :)
-
vysledok je nasledovny vrtulnik lieta nikoho nevidi len mu stale v kabine pipa raketa leti takze je najvysi cas prchnut pretoze isto nebude trovat dlho a poleti dalsia takze dvojica hracov v jedinom bojom vrtulnku je zastrasena jednym trapnym inzinierom.Co ma potom robit ked sa tam objavi este tank ci nedaj boze nejaky AA tank? Vrtulniky su podla mna v sucastnej dobe slabe az hruza
-
-
Vrtulniky jsou tak silne jak jen pro ne pozemni jednotky dokazou udelat misto a funguje to docela hezky. Jedine co me stve ze primy zasah AA vrtulnik tak rozhodi ze proste spadne a to i v pripade ze ma jeste porad zdravi na rozdavani. Je to nevyhodne jak pro AA ktery proste nedostane kill ani pro vrtulnik protoze spadne :D
-
-
-
-
Nejdřív jsem baterku nepoužíval, protože jsem si myslel, že mě bude prozrazovat a neustále ji zapínat a vypínat se mi nechtělo. Pak jsem ji zkusil a je opravdu efektní. Používám ji jedině na close combat a teď ji mám jen na pistoli. Ale jsem všema deseti pro, aby byla snížena její efektivita.
Ohledně vrtulníku (ad Bacil), tak co jsem viděl, tak heli může být velice užitečná, když to s ní někdo umí. Bohužel, už to nikdy nebude takový, jako v BF2. V BF2 byla helina moje nejoblíbenější. A střelec to taky musel umět s raketou. Tady jen zaměříš a zmačkneš....a netrefíš:).
No a přistát s letadlem jsem se pokoušel, když jsem byl poškozenej, pod 50 procent, a chtěl jsem se opravit pomalým průletem nad letištěm. Víte, jak je to s ovládánim znicenýho letadla. V tu chvíli je přistání nemožný, ale i když se mi povedl pomalý průlet, tak mě to neopravilo. Tak k čemu bude možnost přistát, když při víc jak 50 procentech života se za chvilku letadlo opraví a pod 50 je letadlo neovladatelné natolik, že se stejně nedá bezpečně přistát.
Máte někdo Logitech extreme pro? Mě se ho nepodařilo nastavit, tak teď lítám na klávesnici a při střelbě přehmatávám na myš....opruz. -
-
Logitech 3d extreme pro pouzivam, musis ale smazat VSECHNY klavesy pod "joystick" (inf, tanky, auta, heli, obecne..) a ponechat nabidnovanou pouze zalozku pro letadla. Pak to funguje.
-
-
Díky za radu, pomohlo to. :)
-
Ja zas neznasam pri minometoch to ohybanie obrazovky a vkuse dakedy ked padaju bomby od 3-4 minometoch na jedno miesto ta koniec a stale vsade ten dym a este ked ludia zacnu hadzat granaty do toho vkuse a dalsia vec ze to ludi nudi kempovat nazaciatku mapy a zarabat lahko killy
-
-
-
tak nevím jestli jsem pro nebo proti, ale asi jo i když jsem to teď začal používat a na mapách kde se to řeže např. metro nebo seina je to užitečná věc.. ono to oslnění je fakt ohromný a po minometech to je druhá věc která mi nejvíc vadila (když jsem jí nepoužíval)..
-
-
Ty minomety bych uplne zakazal. Decka to vytahnou na spawnu a vali to celou mapu porad dokola po mape. Maximalne bych jim nechal max 3 naboje a konec *16*
-
-
Zboznuju minomety. Navic kdyz mam problem s minometem tak vytahnu minomet a je po problemu :D
-
-
Presne tak. Obrana proti minometum je v tymove hre, ze proste vas support vytahne svuj a sejme ten cizi. Bohuzel tohle si nesuporti neuvedomuji a hlasite rvou po nerfu nebo odstraneni minometu.
Jedine co mozna neni uplne cool je,ze se da z minometu strilet v bezpecne zone,to bych mozna znemoznil,at si lidi pro nej muzou dojit.
-
-
-
Jj, přesně ty minomety by chteli taky omezit.
-
-
minomety patria k boju, zakazovať alebo omedzovať ich je nezmysel ... problém je v ich neštastnej implementácii kedy je vďaka mapke možné trafiť čokolvek a kdekolvek v dosahu, stačilo by jednoducho zrušiť ten družicový pohlad aleb čo to je a nechať to na čisto odhad a teda skill hráča / alebo výrazne zkomplikovať resp. zreálniť mierenie a bude to ok.
-
-
a hlavne rana spadne presne kde zamieris,ziadny rozptyl radius dopadu strely
-
-
keď už o tom hovoríš tak práve toto by mohlo byť riešenie - mapku zachovať ale radikálne zväčšiť rozptyl, problem solved.
-
-
-
Minomet ? Zakázat ? Omezit ? ....no to bych za chvilku zakázal snipery, protože kempujou, assasulty protože mají granátomet. Za minomet nehraju, ale musím říct, že to je nejůčinější zbraň proti kemperům. Minomet nemá dostřel přes celou mapu, má omezený jak dlouhý tak krátký dostřel. Pokaždé, když se minomet rozbalí, je permanentně vidět na mapě a lehké ho odstavit. Nevidí cíle, dokud nejsou někým odhaleny. Hlavně zkus minometem trefit pohybující cíl *1*. Podle mě je problém v tom, že spousta hráčů hraje jenom na svoje staty a kooperace jde stranou. Není ani v minometu, ani ve sniperech a těžké technice.
-
mna zabil minomet mozno dva krat. aspon povyliezaju krtkovia a kartofel
-
-
já teď hraju poslední dobou jen mapu seina (conquest), kde když tě zatlačí, tak nad tebou lítaj ty detektory pohybu a asi 5 minometů ti to tam sázej na respawn pointy a okolí vlajek.. nemáš šanci.. 80% smrtí mám pak kvůli minometům.. ono už někam utýct pryč z dosahu je docela masakr..
-
-
jak už tady bylo hodněkrát psáno, omezit munici..
-
-
Aha a tím vyřešíte co, když Supportovi omezíte munici do minometu? *4*
-
-
máš snad lepší nápad jak tohle omezit?? prostě mu omezit munici s tím, že nebude obnovitelná..
-
-
-
-
-
Asi se ty pavouci někde schovávají, také jsem nepřišel na žádné přemnožení. Nejspíš to bude skrytá reklama RAID.
-
Pavouci? Potkal jsem jednoho...
-
-
Já na pavouky narážim skoro pořát. Velký jsou prostě drsný, střední dokážou někdy pěkně zavařit, malý jsou jednoraňáky (většinou).
Ten troll u 7000 schodů je naskriptovanej a jelikož sem ssebou měl Lydii tak šel bez problému. Naopak přehnaně silní se mi zdají právě kámošové. Nevydrží zvlášť moc, ale dávaj rány jako kráva...nebo sem lama :). Mimochodem naučit se se štítem to je věda 8-o. Už jestačí jenom tupě držet blok, ale musí se vychytávat směr odkud to jde, nebo mi to aspoň tak přijde. -
Jednoho? Jenom při útěku z Helgenu (tj. tutorial / prolog) byl jeden + několik menších potvor. Zatím jsem potkal asi 4 ty velké a přišli mi krapánek OP. Ale dávat je pryč nebudu, správnej ork si s nima poradí *1*
-
-
Tady asi nejde o to jestli jsou OP protože statistiky to bude mít stejný ať už je tam co je tam. Tohle je spíš mód pro arachnofobiky aby si tu hru mohly taky užít.
I když to asi bude za cenu ztráty atmosféry hry. Když z pavučinovýho hnízda plnýho kokonů vyběhne medvěd nebo krab tak to už asi nebude ono *3*
Na druhou stranu to chápu. Já je taky nesnášim, ale o to je to větší sranda když se můj Khajiit zloděj plíží pavučinama a každou chvíly čekám kdy na mě naběhne ta osminohá bestie to by se ve mě krve nedořezal.
Někomu to ale může vadit tak, že kvůli tomu tu hru hrát ani radši nebude, takže je jen dobře, že takýhle mody někdo dělá. -
-
Když už si nakousnul ty kraby - taky vám přijdou tak nějak silnější než byli? V Morrowindu stačila pár ran (když se člověk trefil) a skoro vůbec neubližovali. V Oblivionu na jednu ránu obouruční zbraní a bylo hotovo. A teď ve Skyrimu i přes armor kolem 140 je každý kousnutí dost cítit a kolikrát do něj musím říznout i dvakrát vylepšenou obouruční sekyrou (damage 50) abych ho sejmul. A to používám power-attack...? Zřejmě to bude tím drsným Skyrimským prostředím *4*
-
-
ja potkal jednoho velkeho jako dodavka, a asi 4 velke jako minicooper .. na vsechny stacilo trochu ohne a 1 -2x pretahnout mecem z nebeske oceli .. takze OP ani nejsou .. mnohem vic vydrzi nekteri banditi
-
Jo, zvlášť ty velký jsou neskutečně silný. Ty malý klidně sundám jedním šípem , ale na toho velikýho na začátku jsem jich potřeboval snad 20. Já bych celkem ocenil možnost přímo ve hře je nějak vypnout. Sice jsem schopnej s nima bojovat, ale že bych z toho byl nějak nadšenej říct nemůžu...
-
-
Mně obtížnost celkem vyhovuje(3z5), konečně potkávám monstra které nezabiji nebo je zabiji,ale musím se s s bojem moc vyloženě s*át a naopak jednoraňáky :)
Ten velký pavouk je odolný to je fakt.Nehorší jsou ty jeho flusance.
Nejvíce mne zatím vadí ty vyvolávači co jsou po cestách.Mají strašně moc many.Jsou schopní používat kouzlo Lesser Ward velice dlouho na to kolik to stojí many. -
-
Hnusná je ta ježibaba- nestvůra (už si nepamatuji jméno). Nastřílel jsem do ní asi 10 šípu ubral polovinu Hp a až tehdy se ozdravila a vyslala na mne fireball.... Letěl jsem 10 metrů :-D
-
-
-
Ok takhle když nepočítám Helgen tak jsem potkal jednoho někde na cestě mimo dungeon.... Já nvm já ho ustřílel lukem. Spíš jsem byl překvapený soubojem drak vs obr... Obr neměl moc problémů...
Obtížnost mi docela vyhovuje... Jen když mne zadupne obr tak bych nemusel vyletět 400 metrů do vzduchu... -
-
Obři jsou většinou u značky Mamuta kde je "pasou" ale pokud s nima nezačneš bojovat nebo se k nim moc nepřiblížíš tak tě nechaj
-
Lozíž do jeskyní? Já ve volné přírodě žádného nepotkal, všecko v jeskyních. Jeden byl silnej jako krá*a, bylo to nějaká vylepšená verze. Chvilku jsem se s ním škádlil a jednou jsem u něj zhebnul. Luky nepoužívám, ten můj ork používá jenom obouruční sekyru. Jednou to zkoušel s lukem a málem si vypíchnul oko *15*
-
-
Jo ale zatím jsem vždy narazil na bandity a jednou vlastně na trola a ten byl těžkej jak prase... Jsou tam nějaké Ayleidské ruiny? Jsem sice na levlu 13 ale pořád jsem se tak nějak mrcasil kolem Bílého průsmyku...
-
-
Mrsanta: Já tam byl mnohem dřív(8-9 lv) a sejmul sem ho naprosto v pohodě, obtížnost mám taky 3. Sem mág ničení a dal sem ho během několika vteřin řetězovými blesky.Pravda 1 sem ho zpomalil svým thu´um.
-
Nemesus: Já to chci teď rychle proběhnout. Plánuju udělat akorát Companiony a hlavní quest. Na větší průzkum se budu soustředit až při dalším průchodu s nordem. S tím se zapojím i do té občanské války.
Amaroun: Jasně, spočítej je. Vsadím se, že jich tam bude skutečně 7.000. I když některé jsou celkem zapadané sněhem a nejsou moc vidět. Bacha na toho Frost Trolla. Myslím, že je tam napevno a docela zatápí. A to hraju "jenom" na třetí obtížnost. Hrát to na pátou, tak jsem ještě asi v Helgenu *1* -
Nemesus: Aha díky.
MrSanta@tiscali.cz: Já jsem na luky... No rozhodně mne teď potěšilo že v mém domu konečně funguje lépe systém na zařazování knih do poliček... No vidíš Achievmenty bych si taky mohl prohlídnout...
Večer jdu vyjít těch 7000 schodů též. Mám to počítat? *2* *1* -
jsem tam Dwemerské ruiny a ještě jedny, Ayleidové vegetovali v Cyrodiilu nebo jak se to jmenuje
Btw, Santo, stačí se hodně ptát, já třeba rád mluvím s lidma ve městech a sice jsem žádnou nepotkal, ale vím už o dvou nebo třech svatyních :D -
O ruinách nic nevím. Řekl bych, že jsou nahrazeny těmi různými dungeony ve kterých jsou draurgové. Ale zatím jsem toho moc neprozkoumal, popelím se hlavně kolem Whiterunu, udělal jsem pár questů pro Companiony a vylezl 7.000 schodů. Právě na cestě na High Hrothgar jsem potkal nějakýho Frost Trolla či co a ten mě sejmul 2x. Ještě klika, že jsem si enchantnul sekyru ohněm. Bez ní a bersekru by to asi byl porod. Holt čistý bojovník na blízko to někdy má těžké. Navíc jsem dlouho všechno cpal do staminy, takže nemám moc zdraví. Teď si to vylepšuju.
Soudě podle achievmentů by tam měli být zase nějaké ty daedrické úkoly, ale ještě jsem na žádnou svatyni nenarazil. Ale času dost, zatím mám akorát 19 hodin. Do SW:TOR toho určitě prozkoumám hodně.
-
-
Mě se ve volné přírodě podařilo za víkend potkat asi dva, i když už nevím kde přesně. Jeden obrovskej je v Bleak Falls Barrow, ale tam je to součást questu. Nemám pocit, že by jich bylo nějak moc.
-
já jsem čistokrevnej mág.. mě vždycky tyhle věci bavily víc z dálky než řezat mečem nebo sekerou furt kolem sebe.. :)
-
-
-
-
-
Toliko k teto realisticke hre, jak nam tu hlasaji jeji fandove. *1* *2*
-
-
Co to tu meleš, nikdo netvrdí, že BF3 je ultrarealistický, jediný fanboy jsi tu ty.
-