Přejít na výpis diskuzí
Konec, už nerozdáváme kódy do bety Star Wars: Old Republic
14.11.2011 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
2 dny na hodnocení MMO? Pokud budem brát v potaz že člověk není úplný no-lifer, je to tak 10 hodin dohromady. No nevím, první levely ve WoW jsou taky něco jiného než ten grind pozdějc.
-
-
podle me už 10 hodin za dva dny je nolifer
-
-
10 hodin za 2dny nolifer?
když v 7 večer zapneš hru a hraješ do půlnoci, tak se mi to nezdá moc. -
Yep.
-
-
-
nuže jsem zvědav, akorát s mojí rychlostí netu(500/kbps) budu stahovat hru asi 20 hodin.
-
a delate nejakou selekci? protože me klič jeste nedošel a zadal jsem temer hned nato jak ten clanek vyšel
-
-
selekci nedelame, ale budeme to posilat az az vecer a po varkach.. je toho hodne, tak nechcem skoncit na spam listech :)
-
-
Otázka pro kluky a holky, co jsou v betě (já se do ní bohužel nepodívám, páč jsem momentálně "very busy man"): Má Jedi Knight schopnost Force Push?? Páč kdosi mi říkal, že nemá. Přitom to k Jediům neodmyslitelně patří, je to téměř poznávací znamení.
-
-
ma ale jenom Guardian(tank)
-
-
Good, toho taky chci hrát.
-
-
přímo tohle nemá, ale má force leash což působí plošně, ale kdo ví, možná na posledním lvl :-D
-
-
Shit! Doufám že mi ho pošlete (posílal jsem mail asi hodinu poté co byla uveřejněna novinka)!
-
-
Jonny, pošta je podělaná, takže mi to přijde pozdějš :D Do středy/čtvrtka by to tu mělo bejt, nepočítal jsem s tím že se musí ještě zboží zaevidovat (či jak to je) atd atd... :D no prostě do konce týdne se loučím s osobním životem *5*
-
stanley, nazdar tady je Johnny z madbrahminy, jakto že nehraješ skyrim? *1*
-
jasne, posleme.. dela se na tom..
-
-
Taky děkuji za klíš. už se těším, aby to vyzkoušel :-)
-
Děkuji mnhohokrát za CD kod už se těším jak cíp ale zajímalo by mně kdy ten betatest bude? *15* *15*
-
Hezka novinka... Jen skoda, ze na netu je beta klicu vsude hafo a kazdej si svuj beta key muze jednoduse ziskat treba na http://massively.enjin.com/torgiveaway a pote ho pouzit na http://www.swtor.com/redeembetacode
-
-
Proc skoda? To je naopak dobre ne? :) Diky za linky, az nam dojdou klice, budou se hodit pro ostatni.
-
-
Diky za zaslani klice. Rozhodne je fajn,ze jste je davali i tady, nez aby je clovek musel shanet po vsech certech. Osobne jsem se o SW:Tor az tak moc nezajimal,ale Vase nabidka beta klice me zlakala.
-
-
-
To sou na tom tvůrci asi hodně blbě,když se klíče rozdávaj tak snadno *1* *1*
-
-
Jak jinak by si chtěl otestovat zatížení serveru, než rozdáním co nejvíce klíčů?
-
Řiká ti něco marketing? Asi ne, co?
-
-
základní poučka - dobré zboží se prodá samo *1*
-
-
Když se o zboží nikdo nedozví, tak prodáš kulové.
-
Eh? ..nope..
-
-
-
co to s tim ma společné, nekde delaji open betu
-
-
Pokud se snad dělá Open Beta, tak není na základě rozdaných klíčů.
-
-
-
Ahoj netusite nekdo presnej postup, vytvoril jsem si ucet a zadal kod, ale ted nikde nevidim co dal zadna moznost stahovat ani nic podobnyho :-(
-
-
tesne predtim vikendem(utery/streda) ti prijde dalsi email kde potvrdis invite a potom na swtor.com/tester
budes mit moznost stahovat
-