Přejít na výpis diskuzí
Konec, už nerozdáváme kódy do bety Star Wars: Old Republic
14.11.2011 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
No doufam že mi kod příjde od tvůrců, přišel mi 11.11. mail že jsem byl vybrán, ale kod mi ještě nedorazil, a docela mě to znepokojuje když tu píšete že je nutné již do 18.11. ho zaregistrovat, takže když mi do 17 nepříjde, tak asi požádám Vás:-))
-
-
Vám, ani mně, žádný kód nepřijde. Vám pak přijde mail, abyste šli na tu stránku, kde si stáhnete klienta. Neřešte kódy a přečtěte si FAQ na oficiálních stránkách (je to na fóru).
-
taky mi od nich přišlo že sem byl vybrán a zatím nic, takže sem si radši napsal sem.
-
-
Takže jsi někomu uplně zbytečně zamezil přístup ke kódu. Gratuluju. Od BW by ti žádnej kód ani nepřišel, jenom by ti poslali mail, že si máš stáhnout klienta.
-
-
myslím že jsem nikomu beta klíč nezamezil, jak už bylo napsané v popise: Kdo dřív příjde, ten dřív mele. Neřekl jsem nikde že jsem si těch klíčů nepřál více. 2 klíče, 2 PC, 2 hráči. Ten jeden klíč byl spíše pojistka že si to doma zahraje aspoň jeden z nás.
-
Myslím, že kódů bude dostatek. Přeci jen na každém druhém webu mají rozdávání klíčů.
-
-
-
-
No puvodne sem si chtel počkat až do vydání, ale nakonec to asi vyzkousim. Taky me láká moznost si stáhnout klienta už dříve a doufam že až to vyjde tak bude stacit jen nejaky patch a nebudu muset stahovat vše v den kdy mi aktivujou acc(pre-order)
-
-
S touto úvahou by som nepočítal a čo sa týka dostupnosti klienta k early access - bude to podobné ako u tejto bety. Tj. stiahnutie bude možné pár dní dopredu, takže žiadny stress :-)
-
-
Pravda hned sem o něco klidnější :-)
-
-
-
Velké dík Tiscali ! Na kód do bety čakám už odkedy oznámili SWTOR a teraz sa mi vďaka Vám splnilo prianie :) ... ( Good bye social life :D )
-
je pravda že je to jen na dva dny? kvuli 2 dnum nebudu stahovat tolik dat prece *1*
-
-
Pokud mas solidni internetove pripojeni,tak to mas stahnuto za chvilicku.
A dva dny hrani ti urcite da dost realnou predstavu o hre, jak se hraje, jak to vypada a hybe se to.
Je sice skoda,ze to neni aspon na tyden,ale porad lepsi vikend nez nic a navic te to prece nic nestoji. -
" Chcete si zahrát onlineovku Star Wars: The Old Republic během jednoho z nadcházejících víkendů?". Myslím, že dva dny jsou dost na to aby sis nepokazil zážitek ze hry, a dost na to abys zjistil jeslti tě to bude bavit.
-
-
ak môžeš hoď mi ten klúč na Jovanko8@gmail.com. díky
-
Jeste ze me od bioware mail prisel :)
-
Eště není vyčerpáno?? *9* *9* *9*
-
-
Jsme nekde za polovinou, prival zadosti neustava, takze je pravdepodobne, ze do vecera to bude komplet rozdane.
-
-
Tak to mam snad jeste sanci, uvidime, zkusim sve stesti.
Po mnochych zklamanich s MMORPG uz nechci kupovat zadne, ktere si predtim sam nezahraju.
-
-
-
WoW ! Diky Tiscali ! Fakt som hladal nejaky kluc aby som to skusil este pred hranim, je super ze aspon niekto komu sa da verit rozdava kluce do bety *3*
-
mam dva navic, kdyby nekdo chtel hodte sem mail, já to pošlu