Přejít na výpis diskuzí
Konec, už nerozdáváme kódy do bety Star Wars: Old Republic
14.11.2011 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
Tak jsem si napsal.
Uvidíme jak si Space WoW povede... -
-
To si jako myslíš, že každá online hra je kopií wow? Chlapče prober se. Každou novou hru by jsi měl brát individuálně, jinak najdeš kopii úplně ve všem.
-
Hadam ze keby bolo WoW single player tak by aj KotORovia boli WoW klon... A vlastne nieje WoW kopia Lineage? Preco tomu hovorite WoW klon ked WoW je len dalsi klon?
Ale uprime myslim ze od dob grafickeho zobrazovania hier to je vsetko na jedno kopito. Vsetko ma tu vec, grafiku... a da sa to hracom ovladat (wtf?)... Proste, stare dobre textofky *7* -
-
WoW ako keby Everquestu z oka vypadlo :P
-
-
Teraz neviem ci si to myslel ironicky, lebo vravis pravdu *1* Ked je SWTOR kopia WoW tak WoW je kopia Everquest. Rovnake principy = bezducha kopia.
-
-
Teraz som zmateny z toho ci mam minuska za to ze obhajujem SWTOR alebo za to ze poukazujem na blbost niektorych jedincov... *7*
-
-
Neřeš, tady dostaneš mínuska ani se nestačíš divit. Hateři jsou v tom uplně zběsilý, hlavně u článků o swtor. Trošku mě to ale dává naději, že by hru česká komunita v ní nemusela pak zničit, když vydržej a nezačnou jí hrát i když uviděj, že má úspěch.
-
-
-
-
-
*1* Taky jsem zvědavý na to, jak si to povede. Upřímně nejsem vůbec optimistický. Dávám hře rok... maximálně dva *15*
-
-
tak doufám že mi to dojde
-
Tož já už dostal oficiálně, kdysi jsem se registroval, ale možná to ani tahat nebudu, na jeden víkend... :) Hellgate to sem tahal hnedka, ale tohle mě tak neláká...
-
-
jaky hellgate, je kolem te hry neco noveho?
-
-
http://hellgate.t3fun.com/home/home.aspx
-
-
-
Nevite jak dlouhej bude ten betatest? Nekde jsem tu zahledl ze snad jenom na 2 dny. Jestli jo tak to je pekne na ....
-
-
Ano, je to finalni beta weekend, takze 2 dny.
-
-
watched the gameplay on youtube and its very boring sh*t
-
lol tak to je v řiti, poslal jsem to necelou hodinu po vydání článku a klíč nikde. Já mam prostě smůlu :D
-
napsal jsem si o key a muzu se zeptat a je tam i cestovani vesmirem lodi? jako myslim litani
-
-
Jindro, tobě ale není 18, takže jakto, že sisi napsal o key? To by musela tvoje máma, takhle je to protizákoné, respektive napsat si o key ještě ne, ale doufám, že si pak nezaložíš účet....
-
-
nahlasis me na policajty? *1*
-
-
Ne, protože věřím, že jsi čestný a neuděláš to, to je snad jasné, jen jsem tě varoval, abys na to náhodou nezapomněl......
-
-
ja bych mu ten klic proste nedal. pak by se moh treba urazit a tento server opustit a dale neprispivat ty svoje trolli skvosty do diskuzi.
-
-
vi ja sem s ni tak domluvenej ze anglicky weby budou psat ji *5*
-
Jindro, a vi to mamka? *2*
-
to jsem fakt zvedavej jak by si mi ho neposlal kdyz na takovy veci pouzivam mamin email *1* *1*
-
Ale cim bychom se potom bavili?
-
-
-
-
-
Když dosáhneš určitýho lvl postavy tak ji v rámci příběhu dostaneš. "Lítací" tam jsou ale jen mise, jinak všecko cestování se bude odehrávat jako v KotORu přes hvězdnou mapu
-
-
ok dik
-
-
Cestování lodí je tam jen formou z planety na planetu a ve formě vesmírných bitev
-
-
supr
-
-
co jsem slyšel pry není, me by zajímalo spíš jestli je tam víc planet a víc svetu
-
Tak to bylo ze slabšího soudku,typuju ubohých 30 mínusků. *1*
-
-
to byla relevantni otazka, co to meleš
-
-
Možná máš pravdu,stydím se za sebe. *9*
-
-
-
-
Dobrý den,
mám takový hloupý dotaz, musí se do emailu ještě něco napsat, nebo stačí poslat email jen s tím předmětem? Protože jsem poslal jen prázdný email, tj. jen s tím předmětem. Asi nic nedostanu,co? Neb my ještě nic nepřišlo. -
-
Staci poslat email dle instrukci, nic vic.
-
-
Ok, to jsem udělal, děkuji za reakci :-)
-
-
-
Tak za dve a pul hodiny to vypukne, schvalne kdo je pripravenej? *2*
(Pry se da hrat do utery ?) -
Abych pravdu rekl, tak me to ani moc nelaka. Parim Skyrim :)