Přejít na výpis diskuzí
Konta v ohrožení – Steam začal vánoční výprodej
20.12.2011 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Mám Dragonsang (RPG) a Terraria + nějáký kupony a kameny...
Na steamu jsem iibaniiocelot
přidejte si mne pokud máte zájem obchodovat -
Tak uz prodano.
-
Dáš mi na sebe nějaký kontakt? (Steam ID, ICQ).
-
Teď už jo *1*
-
Když se to povaluje ve stáncích .... tak se nediv ;D
-
Já si koupil DUKE NUKEM FOREVER za 130 Kč! :))) a mají tam parádní balíček her od ID či 2K games.. moc zajímavé létos:-) pořád vyhlížím čím rozšířit svou sbírku ;-)
Každopádně Steam forever! :-) -
Já mám 160 a machruju tady ?
-
No já znám hodně lidí co má 65 her na steamu :-) ,já jich mám 75 a třeba kámoš jich má 234 :D
-
No len sa z tých mínusiek neposer *3*
-
já jich mám přes 100 *1*
ale ne od loňska, takže zas až tolik restů nemám -
zásada nakupování: nekupovat proto, že je to levné, ale kupovat to, co bych chtěl hrát a je to levné :D
-
minulý rok jsem utratil asi 4500 za asi cca 30 her z cehoz sem se zatim dostal asi ke 4...a trochu toho lituji....ne toho ze sem to koupil tak levne, ale toho ze jsem si koupil to co me normalne ani tak netahne, ale tahlo me to jen kvuli cene, a co aspon mam na steamu 65 her, kdo to má ?
-
Oddworld: Abe's Odysee si kdyžtak zamlouvám pokud nikoho jinýho nenajdeš a já budu mít dost uhlí :D Zatim jsem měl 3 dárečky :D
-
Vyměním:
50 % na Valve hru
33 % na Warner Bros. hru
Oddworld: Abe's Odysee
za nejvyšší nabídku uhlí. :D -
Ahoj, mám 50% slevu na Valve hry (včetně balířků), ale vzhledem k tomu, že od nich vlastním všechny hry, co bych chtěl, tak to nevyužiji. Rád bych to vyměnil za něco jiného (ideálně nějakou hru - jakýkoliv AC ideálně)
-
ech, ocelot
-
Jak pise cahir, halfa davno mam
-
Když to má někdo 3x tak se nediv :D
-
mám 33% sleva na hry od ID (Doom,Quake,Wolf...) a 60% slevu na Hearts of Iron III (strategie z 2sv.) kdyžtak tady napište, kdyby měl někdo zájem a co může nabídnout :D
-
Vyměnit skvělou hru jako je Hl 2 za JAKOUKOLI jinou hru ? Mor na tebe !