Přejít na výpis diskuzí
Konta v ohrožení – Steam začal vánoční výprodej
20.12.2011 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
-25% na titul Valve... platí 2 měsíce od nového roku... na hry vydané před 2.lednem... pro člověka, který je všechny má... aneb jak na*rat zákazníka, který tam utratil peníze za cca 100 her. Než aby se mě někdo snažil koupit cetkama, tak ať mi radši nic nedává a ignoruje mě.
-
rád bych, ale ten kupon platí jen do března .. :-/
-
Musíš počkat na HL3. :)
-
Vyměním s někým HL 2 za jakoukoliv jinou hru.
-
fakt že jo jsem si ani nevšim :-D asi jim ten nápor lidi jdoucí po slevách schazujwe srevery
-
já dostal slevu 25% od novýho roku ještě k tomu .. smetí :((
-
byly ve slevě 100x .. a to sis koupil hned při první akci všechny hry co jsi chtěl?
-
Taky taky. Prostě jsem několikrát proklepal unpack, ani nerestartoval Steam, jen kliknul do Library a hra tam byla.
-
Měl jsem taky problém s tím rozbalováním...prostě jsem párkrát kliknul na rozbalit - nic se sice nedělo, ale po restartu už byl mezi hrama :)
-
pěkný slevy , jinak jsem dostal zadarmo CS:S :-) jen mi ho nejde zaboha rozbalit :-( *7*
-
Pro jednoho člověka. Neříkám, že to není špatné, ale šance vyhrát je snad menší než v loterii.
Navíc to pěkně ponouká šetřit uhlí na finámlový los a nepoužívat v průběhu, takže ho přijde většina nazmar. -
Já nedostávám nic. *12*
-
Zlava 33% na Valve titul. Uplne nanic, ked si ho mozem kupit normalne aj za 75%. *7*
-
uhlí tam má taky :D
-
orižin ma taky naky dýly.. ale proti stýmu nic moc. spis nic nez moc.. :)
-
týjo já dostávám samý uhlí :D
-
Souhlas :D Čuměl jsem že jsem dostal Half life 2 jen za to, že jsem si prohlídnul svůj inventory :D Když to tak půjde dál do vánoc mám všechny Valve hry :D
-
Ani jsem si nevšiml, že se tam něco rozdává, ale už mám HL2 a Lost Coast.Datadisk jsem ještě nehrál. :)
-
Nemáš pravdu. Portal 2 už v podobné slevě byl taky, ale The Next Big Thing v takové akci ne.
-
http://steamcommunity.com/profiles/76561198038277735
tu je moj steam acc. pridaj si ma. Budem sa opakovat ale. Večer tu až budem /nemôžem momentalne/. Tak potom to uskutočníme. :)