Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vánoční slevy na steamu jsou vždycky super :)
  • Jezisi, tohle mi Games nedelejte, uz jsem si zase myslel, ze byl i Steam nadobro hacknuty.... :-)
  • kotty
    Me nejak minulo Metro 2033 a ani k Portalu dvojce jsem se jeste nedostal. Takze hned prvni den je co kupovat. Jeste, ze jsou ty Vanoce a s jidlem zadarmo neni problem *7*
  • Metro za 2,5E no nekupte to! :)
    • kupil som uz minulu akciu a nelutujem :) ale mam tam aj take ze kupim a nehram :D...ale toto som si zahral...
    • Ja koupil za plnou... docela jsem litoval.
    • Nekupim. Aspon ja osobne. *4*
    • rancor1223
      No nekoupim, to radši komplet Stalkera, pěkně v krabičkách a za mnohem víc *1*
      • rancor1223
        Koukám že se to tu hemží fanoušky Metra. Tak sorry že si nekoupím vaši milovanou hru *7*
        • No len sa z tých mínusiek neposer *3*
  • -25% na titul Valve... platí 2 měsíce od nového roku... na hry vydané před 2.lednem... pro člověka, který je všechny má... aneb jak na*rat zákazníka, který tam utratil peníze za cca 100 her. Než aby se mě někdo snažil koupit cetkama, tak ať mi radši nic nedává a ignoruje mě.
  • orižin ma taky naky dýly.. ale proti stýmu nic moc. spis nic nez moc.. :)
  • Já dal za Portal 2 litra a teď tam je za 150, trošku mě to štve ale na druhou stranu to koupí víc kamarádů a bude s kym hrát :)

Většinu her, které chci jsem koupil v menších akcích během roku, takže teď tam nějak moc her vyhlídnutých nemám.
  • keby boli take zlavy na hardware
  • Tak dnes ma oslovilo akurat Metro 2033 a Amnesia spolu za 6€.. Do vecera sa musim rozhodnut :)...
    PS: Portal 2 je dnes za 6€.. Kto nechcel kupovat za 22€ tak ma teraz jedinecnu moznost. Pripadne si pockat na Valve pack. Ja som to tak urobil cez letne akcie. Vsetky valve hry za 50€ :).
  • Pred piatimi dnami som kupoval v zlave Tales of Monkey Island. Steam zahlasil chybu transakcie, ale peniaze samozrejme Paypal razervoval z karty, aj ked som nic nekupil. Na druhy pokus mi to islo, lenze teraz mam na karte zarezervovanych cez 8€, ktore mi tam visia len tak a nemozem ich pouzit. Teraz neviem ci to je chyba Steamu alebo Paypalu. Teoreticky by sa mi to malo vratit, ale kedy? Mimochodom internet je plny staznosti od ludi na Paypal, ze im takto zadrziava peniaze. Jednemu aj 30000€! *8* Mam este cakat alebo co? *13*
    • na games.cz prispieva do diskusii cca 70% deti, preco statisticky myslis ze ti tu niekto odpovie? :)
      a ked uz sme pri tom: co tak napisat do paypal ? parkrat som riesil s nimi podobne problemy, a boli fakt ustretovi
      • Pretože tu môže natrafiť aj na niekoho kto ma skusenosť s podobnym problemom.

Ako poslednu alternativu ak neuspejes ani u jedneho (steam/paypal), kontaktuj svoju banku.
    • Obrať se na podporu na steamu nebo paypalu. Lepší informace než od nich dostaneš tady jen těžko.

Já jsem jednou koupil na steamu jednu hru omylem dvakrát, protože mi nejdřív vypsala, že došlo k chybě (nicméně to byla jen hláška a i tak to tu hru koupilo) a peníze mi steam vrátil a jednu kopii hry mi smázl, stačilo jim napsat. *3*
      • Len som chcel skusit, ci niekto nema taku skusenost. Dnes sa idem prekusavat tym svatym pismom na Steame a Paypale, a uvidim co tam pisu. Ale asi sa obratim radsej na Steam. Zda sa ze Paypal nie je az taka fer sluzba ako tak citam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit