Přejít na výpis diskuzí
Konta v ohrožení – Steam začal vánoční výprodej
20.12.2011 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Já si koupil DUKE NUKEM FOREVER za 130 Kč! :))) a mají tam parádní balíček her od ID či 2K games.. moc zajímavé létos:-) pořád vyhlížím čím rozšířit svou sbírku ;-)
Každopádně Steam forever! :-) -
Vyměním s někým HL 2 za jakoukoliv jinou hru.
-
-
Vyměnit skvělou hru jako je Hl 2 za JAKOUKOLI jinou hru ? Mor na tebe !
-
-
Jak pise cahir, halfa davno mam
-
-
ech, ocelot
-
-
Když to má někdo 3x tak se nediv :D
-
-
Když se to povaluje ve stáncích .... tak se nediv ;D
-
-
-
-
Vsechny ty hry uz ve sleve byly asi stokrat... obavam se ze kdo to trochu sleduje tak krom Portal 2 tam nic novyho ve sleve nenajde.
-
-
byly ve slevě 100x .. a to sis koupil hned při první akci všechny hry co jsi chtěl?
-
Nemáš pravdu. Portal 2 už v podobné slevě byl taky, ale The Next Big Thing v takové akci ne.
-
napriklad mna potesilo singularity pretoze minulu akciu som nestihol...takze to ze to tam je 2. ci 100. krat neznamena ze je to zle...aspon maju sancu si to co uz bolo v akci kupit ti co to minule nestihli alebo nezaregistrovali :)...a na steam pribudaju novy a novy ludia a ti by mali dostat tiez rovnaku sancu ako ostatni no nie ? :)
-
-
hmm, loni jsem si koupil 3 hry v této akci a hrál jsem pouze jednu a ještě k tomu jen pár hodin :) docela bych chtěl vidět statistiku jestli ty nakoupený hry někdo vůbec hraje
-
-
to většinou odkoukáš u achievementů (stačí většinou podle nějakého, který získáš na začátku nějaké hry). překvapivě velké množství zákazníků jen kupuje :)
-
-
To je úplně normální jev. Hodně lidí kupuje jen proto, že je to za hubičku/ve slevě...detail že to vlastně nepotřebují, ale zvesela přehlíží.
-
-
-
bomba...poslední dobou jsem hodně váhal nad UT3 ... za 125kč je to jasný :-) a manesia...mnam
-
Ja som dostal Two Worlds 2. No nieje to moj šalok kávy. ak niekto ma v ponuke nejaku hru možeme medzi sebou tradnuť. Napište mi kto by mal zaujem.
-
-
Two Worlds 2 tiše závidím, musím dnes vybojovat nějaké balíčky :D
já bych nabídl jakoukoli hru na Steamu v hodnotě pěti eur. (víc se mi dávat nechce a pokud hra nebude v akci letošní vánoce, klidně počkám na příští, jiných her na hraní mám dost :D) -
-
A čo takto ten Portal 2 čo tam je ?
Ak ho teraz kupiš večer tu budem ako osm pisal a na 100% tradnem. -
-
ok, Portal 2 může být, jen doufám, že to myslíš vážně, co bych dělal dvěma kopiema Portal 2 :D
-
-
19:30 tu budem. Myslim. :)
-
-
http://steamcommunity.com/profiles/76561198038277735
tu je moj steam acc. pridaj si ma. Budem sa opakovat ale. Večer tu až budem /nemôžem momentalne/. Tak potom to uskutočníme. :) -
koupeno, můžem tradnout.
-
-
-
-
-
Budem tu až o 19:30, čiže potom kontaktujem. 50% zlava na Steame ma moc nelaka. Napišem každopadne.
-
Tradnu za -50% slevu na Valve titul.
-
Ja bych tu hru bral,mam tyhle gamesy na vymenu:Operation Flashpoint: Dragon Rising,Monday Night Combat,Terraria,Space Siege,The First Templar - Steam Special Edition,Titan Quest Gold....tak jak bys to chtěl za nějakou hru vyměnit dej mi vědět na bssrzz23@gmail.com
-
-
No tak Portal Bundle je jasna kupa, dalej bude Mass Effect a Mass Effect 2 Deluxe Edition a este uvazujem nad Serious Sam 3: BFE
-
Chtel jsem koupit pres vanoce az bude v akci dragon age2 (kdyz jsem loni koupil jednicku se datadiskem a dlc) a koukam, ze ho uz od leta na steamu nemaj.... pekny
-
-
Jak v žánru RPG, tak v žánru hack'n'slash existují mnohem lepší hry, takže bych si nekupoval jejich mírně postiženého syna jménem DA2.
Ale pokud to fakt chceš, tak čekuj Origin, třeba tam taky budou slevy.
-
-
Mám Dragonsang (RPG) a Terraria + nějáký kupony a kameny...
Na steamu jsem iibaniiocelot
přidejte si mne pokud máte zájem obchodovat -
ak niekto chce tak tradnem -50% na valve titul za terrariu:)